Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Gemeni

“Motorul” nativilor cu Soarele in Gemeni se deosebeste prin mobilitate inalta, manevrabilitate si prin capacitatea de a raspunde subtil cerintelor situatiei existente. Cum anume se vor manifesta aceste calitati – depinde de situatia generala in horoscop, dar Soarele in Gemeni nu este cea mai buna sursa de energie pentru impulsuri scurte, asa cum este in cazul Berbecului sau pentru un proces continuu si intens, asa cum este in cazul Taurului. Soarele in Gemeni asigura energie pentru activitati multilaterale si variabile, care imbina diverse situatii, fenomene si posibilitati.

Orientarea in viata a nativilor cu Soarele in Gemeni se caracterizeaza prin diversitate si dorinta de a fi in centrul intersectiei intereselor comune. Cartile, ziarele, zvonurile, emisiunile TV – toate acestea sunt surse de informatii valoroase pentru Gemeni, nativi care nu rateaza niciodata ocazia de a culege informatii noi. Spre deosebire de Berbeci, Gemenii sunt mai interesati de opiniile altora, decat de propriile pareri. Si spre deosebire de Tauri, care cauta sa acumuleze cat mai mult pentru propria persoana, Gemenii tind sa primeasca si sa transmita altora.

De obicei, nativii cu Soarele in Gemeni au mai multe raspunsuri la orice intrebare si, daca trebuie sa ia o decizie importanta, dispun de mai multe optiuni. Pot sa inceapa sa actioneze in cateva directii deodata, apeland la ajutorul cunostintelor si prietenilor. Gemenii nu se tem deloc de perspectiva de a se pierde intr-o varietate de ocupatii. Dimpotriva, cu cat mai multe activitati au, cu atat mai importanti si valorosi se simt.

In lupta impotriva bolilor, Gemenii nu dispun nici de fortele Berbecului, nici de rezistenta Taurului, dar manevrabilitatea si flexibilitatea lor le permit sa “fuga” de boala, sa se adapteze rapid la diverse conditii, sa lase boala “sa treaca prin ei”, ignorand factorii negativi. De obicei, bolile nu se retin in organismul Gemenilor pentru mai mult timp, ele vin si pleaca, fara sa lase urme semnificative. Cel mai important este ca sistemul nervos sa fie in regula. Dar despre asta vom discuta mai tarziu, cand vom vorbi de Mercur.