Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Fecioara

Nativii din zodia Fecioara sunt fascinati de diversitatea lumii din jur. In acest semn zodiacal, Soarele tinde sa-si indrepte energia in mai multe directii in acelasi timp, trecand in continuu de la o activitate la alta. Fecioara se concentreaza foarte greu asupra unui singur lucru, intelegand ca viata consta dintr-o multime de procese care interactioneaza intre ele. Daca te concentrezi asupra unui singur lucru – toate celelalte o sa mearga prost.

O calitate exceptionala a nativilor din aceasta zodie este capacitatea si dorinta de a scotoci printre detalii si amanunte – uneori extrem de marunte, inobservabile pentru cei din jur. Datorita acestei capacitati, Fecioarele manifesta interes fata de lucrurile care sunt insuportabil de plictisitoare pentru altii si devin executori de incredere ai sarcinilor de rutina.

Nativii cu Soarele in Fecioara sunt de felul lor colectionari. Experienta arata ca in horoscopul natal al majoritatii colectionarilor este evidentiat, intr-un fel sau altul, anume acest semn zodiacal. Unii nativi colectioneaza timbre, altii – modele de masini, monede sau chiar amanti. Pentru a-si satisface dorinta de diversitate, Fecioarele trebuie sa detina un numar mare de diferite obiecte sau dovezi de proprietate.

Luarea unei decizii nu este un lucru simplu pentru nativii cu Soarele in Fecioara. Inainte sa aleaga ceva dintr-o multime de variante, persoana nascuta cu o astfel de pozitie a Soarelui va dori sa testeze practic fiecare optiune. Si abia dupa aceea, bazandu-se pe experientele traite si dupa multa gandire, va propune alegerea a doua sau trei variante – dar in nici un caz a unei singure optiuni.

Din punct de vedere al sanatatii, punctul forte al semnului zodiacal Fecioara consta in abilitatea de a creste coeficientul de activitate benefica a organismului. Soarele in Fecioara organizeaza eficient procesele fiziologice, fara sa consume multa energie (de care de fapt nici nu dispune), dar se descurca greu cu suprasolicitarile, de aceea pentru a se mentine in forma, Fecioarele au nevoie de un regim de viata constant si echilibrat, alimentatie sanatoasa si sport. Contactul cu natura joaca un rol important in viata reprezentantilor zodiei Fecioara, pentru ca organismul lor reuseste sa intre in contact energetic cu animalele, plantele si mineralele, imbunatatindu-si astfel starea.