Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Berbec

In semnul Berbecului, Soarele se afla in exaltare. Calitatile Soarelui se manifesta puternic, impulsiv si, in acest caz, sunt deseori mai pronuntate, decat atunci cand Soarele se afla in Leu, in domiciliul sau. Energia este puternica, se indreapta intr-o singura directie si impinge spre savarsirea de fapte eroice (ocupatia preferata a nativilor cu Soarele in Berbec). Dar aceasta pozitie a Soarelui are si un dezavantaj major – instabilitatea potentialului energetic. Succesul este urmat de declin, depresie, lipsa totala de dorinta de a actiona. In astfel de perioade de slabiciune, Berbecii devin foarte vulnerabili – atat in fata bolilor, cat si in fata atacurilor emotionale din partea altor persoane.

In ceea ce priveste orientarea in viata, Soarele in Berbec da nativilor sai necesitatea de a avea un scop in viata, deseori unul abstract sau indepartat. Neavand un scop spre care sa-si indrepte energia (ceea ce se intampla rar, de exemplu, atunci cand au loc schimbari semnificative in viata nativului), Berbecul se pierde pe el insusi. Poate sa sara de la o ocupatie la alta, dar este putin probabil sa fie multumit de viata pana cand va gasi sau va inventa o noua “cruciada”, axa existentei sale.

Situatiile care necesita luarea unei decizii sunt pe placul nativului cu Soarele in Berbec. Berbecul ia decizii foarte rapid, dar deseori o face fara sa gandeasca. Insa in perioadele de diminuare a energiei, Berbecul incepe sa semene cu semnul opus – Balanta – si ezita in luarea deciziilor.

Nativii cu Soarele in Berbec sunt nerabdatori, vor sa primeasca totul deodata, considera ca nu exista nimic mai rau decat sa astepti si sa rabzi.

Organismul Berbecului reactioneaza foarte intens la boala, isi indreapta toate fortele spre lupta impotriva invaziei externe, de aceea febra creste brusc si toate simptomele sunt bine evidentiate. Daca nu este absolut necesar, Berbecul trebuie sa evite medicamentele ce scad febra, pentru ca acestea pot crea si mai multe probleme sistemului de aparare al organismului. Lumina soarelui si caldura sunt, in general, benefice pentru Berbeci, oferindu-le posibilitatea de a-si alimenta sursa de energie interna.