Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Soarele in Balanta

In semnul Balantei, Soarele este in cadere. Este o pozitie problematica deoarece nativul trebuie sa stabileasca contacte cu alte persoane pentru a-si defini si a-si simti Eul. In caz contrar, simte ca este jumatatea unui intreg, doar un taler al balantei si este nevoit sa-si caute prin lume cealalta jumatate. Lipsa de plenitudine ii face pe nativii din zodia Balanta vulnerabili si ingreuneaza realizarea energiei creative a Soarelui.

Ca si in alte semne cardinale, in semnul Balantei, energia Soarelui este emisa in impulsuri scurte, dar puternice. Persoanele nascute cu Soarele in Balanta sunt mari amatori de actiuni si fapte spontane. Mereu incearca sa faca ceva important pentru a capta atentia celor din jur, sa-si arate calitatile si sa atraga astfel jumatatea mult asteptata. De aceea nativii din zodia Balanta sunt iubitori de societate, au nevoie constanta de atentie, ascultatori si parteneri.

Luarea deciziilor este, probabil, cel mai dificil lucru cu care este nevoita sa se confrunte Balanta. Nativii cu Soarele in Balanta pot ezita la nesfarsit si isi pot schimba parerea de nenumarate ori, ascultand punctele de vedere ale celor din jur. Le-ar conveni, de fapt, ca altcineva sa decida in locul lor, dar nu-si permit sa piarda initiativa. In cele din urma, Balanta trece la fapte si pare foarte hotarata, dar in minte isi formuleaza decizia posibila a unei alte persoane, gandind astfel: “Persoana importanta pentru mine ar proceda, probabil, astfel. Atunci asa voi face si eu” si vede in aceasta idee o baza solida.

Sanatatea nativilor cu Soarele in Balanta poate sa depinda, in mare parte, de succesele lor in relatii parteneriale si in viata sociala, precum si de abilitatea de a se exprima intr-o activitate creativa. Apropo, anume activitatile creative, precum pictura sau alte forme de arta, ii ajuta pe reprezetantii zodiei Balanta sa compenseze lipsa unui partener potrivit, pentru ca astfel apare posibilitatea sa se adreseze unui partener imaginar, ideal si sublim. Iar daca energia solara nu poate fi eliberata, Balanta devine conflictuala si sare dintr-o extrema in alta.