Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Marte in Varsator

Ai nevoie de un plan, logica si mai multe variante de actiune. Initiativele neplanificate nu te caracterizeaza. Se spune ca Varsatorul este un mare improvizator. Dar, de fapt, improvizatia ta este doar un bine gandit plan B. Preferi sa intreprinzi actiuni de prevenire si sa tii cont de toate scenariile posibile de evolutie a situatiei.

Vrei sa actionezi bine gandit, rational, si cu efort minim. Ei bine, pentru asta nu uita sa planifici totul, ignora provocarile care te indeamna sa risti sau sa te abati de la plan – riscul nu e pentru tine.

Nu accepta sa ti se impuna limite, trebuie sa ai posibilitatea sa alegi. Iti este greu sa traiesti in momentul prezent, asadar, cauta o perspectiva de viitor in tot ceea ce faci. Atunci iti va fi mai usor sa incepi si sa termini.

Evita sa amani treburile pentru mai tarziu – aceasta este una dintre problemele principale ale Varsatorilor. Precum si presiunea societatii. Varsatorii o resimt foarte puternic. Pentru a actiona mai liber si fara griji – fa-ti o lista cu regulile sociale pe care ar trebui sa le urmezi in activitatea ta si respecta-le. Pot fi regulile grupului tau de referinta. Dat fiind faptul ca este imposibil sa tii pasul cu toate schimbarile opiniei publice, iar orice incercare necesita multa energie si timp, o astfel de lista te va ajuta sa nu le irosesti inutil.