Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Marte in Scorpion

Dificultatile si obstacolele au un rol important pentru Marte in Scorpion, acesta trebuie sa-si puna mereu la incercare rezistenta si sa-si testeze limitele. Prin urmare, stresul suplimentar stimuleaza activitatea. Detaliile si lucrurile marunte uneori nu se pot depasi, intrucat o doza mare de energie necesita obiective mari. Totodata, activitatea sporita poate fi urmata de perioade de apatie si inactiune.

Ignora detaliile, maxim ce poti face este sa le delegi cuiva, sau sa transformi lucrurile marunte in ceva mare si complex. Si atunci te vei descurca cu ele mult mai usor. Pentru efectuarea treburilor de rutina, care te plictisesc, dramatizeaza, trage de timp, creeaza o atmosfera de criza si tensiune.

Imagineaza-ti ca e razboi si astazi trebuie sa mai ajungi in 15 locuri, iar dupa aceea in alte 6 si toate astea pana la pranz. Asuma-ti riscuri, intarzie, enerveaza-te – pentru Marte in Scorpion acesta este modul cel mai bun de a se manifesta si de a impiedica acumularea de tensiune. Cand e liniste si pace – se instaleaza depresia.

Si pentru a nu cadea in apatie, rezerva-ti timp pentru odihna, Odihna trebuie sa fie la fel de activa ca si munca, Scorpionul nu e facut sa leneveasca pe canapea.

Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...