Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Marte in Sagetator

Sagetatorul pune pret pe idee ca nimeni altul. Asta se aplica si in cazul lui Marte in aceasta zodie. Pentru a se activa, el are nevoie de ceva mai multe decat pur si simplu “trebuie”. Prefera lucrurile de amploare, care-i dau posibilitatea sa se desfasoare, sa-si arate profesionalismul si maiestria. Sau cel putin sa salveze pacea mondiala.

Daca te-ai nascut cu Marte in Sagetator, iti este greu sa te ocupi de treburile de rutina. Plictiseala si monotonia iti reduc drastic activitatea. Totodata, exista pericolul sa faci detaliile sa capete dimensiuni catastrofice.

Cauta un obiectiv indepartat – pentru ce le faci pe toate pana la urma. Asta te va ajuta sa te aduni si te va motiva. Cauta o idee profunda in orice sarcina. Daca stai sa te gandesti, si spalarea vaselor este importanta pentru omenire.

Incearca sa devii un expert si un profesionist in treburile de rutina, creeaza-ti propriul mod de a curata cartofi si de a-ti face patul. Fa un blog si aduna abonati, care vor urmari cu atentie cum faci puiul la cuptor. Si evita prea multa filosofie, care poate sa te indeparteze de lucrurile importante si sa duca la inactiune.