Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Marte in Rac

Starea fizica, dispozitia, confortul si siguranta sunt foarte importante pentru tine in munca. Nu poti sa lucrezi in orice conditii. Totodata, este important sa o faci pentru cineva, sa ajuti, sa salvezi. Uneori iti poti asuma mai multe obligatii decat este necesar. Iti este greu sa lucrezi in graba, sub presiune sau in conditii de stres.

Gaseste un mod de a te inspira. Ai grija de starea ta fizica – dormi cat este necesar, mananca sanatos, sustine-ti bunastarea emotionala, asculta muzica preferata. Inainte de a te apuca de lucru, mediteaza, creeaza-ti conditii confortabile – locul de munca trebuie sa-ti ofere confort si liniste.

Nu lasa pe nimeni sa te preseze. Incearca sa transformi majoritatea activitatilor cotidiene in obicee – fa-le in acelasi timp, in acelasi mod. Gaseste-ti un tutore sau cauta sa ai pe cineva in grija. Protectia si grija il fac pe Rac sa lucreze cu entuziasm.

Cauta in echipa un orfan, care sa aiba mare nevoie de cuvintele tale calde si de niste biscuiti de casa. Si vei vedea ca mersul la lucru va deveni mult mai usor si distractiv.

Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...