Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Marte in Pesti

Esti un idealist, caruia ii vine mai usor sa faca ceva pentru altii, decat pentru propria persoana. Obiectivele inalte sunt pentru tine mai importante decat un rezultat concret. Si cum putem vorbi despre un rezultat concret, cand vrei sa scapi intreaga planeta de saracie.

Iti este greu sa te ocupi de treburile de rutina. Ca si Gemenii, pregeri sa sari de la un lucru la altul. Ai nevoie de evolutie si progres, iti este greu sa faci in continuu acelasi lucru. Deseori iti lipsesc concretismul si inspiratia. Muzica sau ceva subtil si sublim te pot motiva.

Gandeste-te la un personaj frumos inainte sa te apuci de ceva. Imagineaza-ti ca esti o printesa indiana, care trebuie sa spele vasele ca sa salveze regatul. Imaginatia te ajuta cel mai bine in orice situatie.

Un bun exemplu, de asemenea, iti va fi de folos. Daca trebuie sa scrii un raport – gaseste unul scris deja de cineva si incearca pur si simplu sa-l reproduci pe cat este posibil. Raportul tau va fi cel mai degraba mult mai bun. Si bineinteles, conteaza foarte mult sa-i ajuti pe altii, cauta persoana pe care o vor ajuta vasele pe care le-ai spalat.