Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Marte in Gemeni

Este important ca sarcina sa fie trasata clar. Ti-e greu sa faci acelasi lucru pentru mai mult timp. Nu iubesti lucrurile complicate, eviti sa preiei initiativa sau sa inventezi ceva din mers. Inainte sa te apuci de ceva, trebuie sa aduni informatii si sa analizezi totul foarte bine.

Imparte-ti sarcinile mari in unele mai mici si simple, fa pauze, stabileste-ti obiective clare si evita sarcinile abstracte. Sarcinile lipsite de logica si inutile, de asemenea, nu sunt pentru tine. Fie gasesti logica si sensul in fiecare dintre ele, fie le pasezi altora.

Ocupa-te de mai multe in acelasi timp, ca sa ai posibilitatea sa treci de la una la alta. Foloseste instructiunile, elaboreaza un plan. Inainte sa te apuci de ceva nou, documenteaza-te, discuta cu cineva despre acel subiect. Aduna toata informatia necesara, pune-le pe toate in ordine. In general, cea mai buna modalitate de a te motiva este sa discuti un pic inainte de a te apuca de lucru. Iar daca in timpul unei activitati vei reusi sa afli si sa inveti ceva nou, va fi foarte bine.

Calculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...