Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Marte in Capricorn

Structura si ordinea, intelegerea scopului si renumitul “trebuie” sunt pentru tine foarte importante. Prin urmare, graba, agitatia si haosul te innebunesc. In asemenea conditii, iti este greu sa actionezi.

Din acest motiv, unii considera ca Marte in Capricorn este incet, dar nu este asa, pur si simplu ai nevoie de timp pentru a te apuca de lucru. Pentru motivatie e nevoie de un algoritm, un plan si pregatire. In schimb, daca ai organizat tot procesul asa cum iti trebuie, vei lucra mai mult si mai bine decat majoritatea. Marte in Capricorn are o capacitate de munca si o rezistenta legendara.

Asadar, fa-ti un plan, tine-te de program, elaboreaza un algoritm, stabileste-ti obiectivul. Nu permite nimanui sa te grabeasca, sa-ti distraga atentia, si in nici un caz nu te apuca de indeplinirea sarcinilor abstracte. Clarifica, pune intrebari, pana cand vei reusi sa-ti transformi sarcina intr-o schema cu o structura clara pentru tine si un rezultat final clar. Stabileste dinainte termenii si responsabilitatile.

Iti este greu sa sa te opresti pana nu-ti termini treaba pana la capat. Asadar, imparte sarcinile mari in unele mai mici, sau ia-te dupa timp, si nu dupa gradul finalizarii – voi lucra la prezentare trei zile, cate o ora pe zi. In acest caz, tii cont de timp – o ora ai lucrat – pauza. Totodata, nu uita ca dupa o munca grea, ai nevoie de mai mult timp pentru a te reincarca. Elaboreaza-ti propriul program de activitate si odihna, cel mai degraba nu-l vei alege pe cel standard de 5/2.