Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Marte in Balanta

Iti este greu sa lucrezi de unul singur. Si mai greu iti vine sa incepi ceva singur. Pentru productivitate, e nevoie de o echipa, un partener, un sef, care sa te indrume si sa te stimuleze. Este important sa simti responsabilitatea, asteptarile altora sunt o motivatie puternica.

Balanta trebuie totodata sa inteleaga pentru ce anume este responsabila, sa-si stabileasca clar sarcinile, sa inteleaga specificul si limitele unei anumite activitati. Evita sa actionezi pe negandite, nu te forta sa preiei initiativa si sa te apuci de lucruri care nu promit beneficii concrete.

Pentru a evita dubiile si intarzierile, cere sfaturi, gaseste pe cineva cu care iti poti imparti responsabilitatea sau pe care pur si simplu te poti baza. Poate fi un proces pur simbolic. Propune-ti sa-i dai persoanei apropiate un raport cu privire la activitatile realizate – asta te va ajuta sa te aduni si sa te apuci de treaba.

Clarifica din timp la ce se asteapta ceilalti de la tine, si foarte important – la ce nu se asteapta – asta iti va usura orice munca. Si nu ezita sa ceri laude.