Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 19-25 iunie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 19-25 iunie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 19-25 iunie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.



Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, posibile momente de cumsecădenie, de delicatețe, de politețe care pot tempera ieșirile brutale sau deranjante ale unor parteneri. Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, riscurile unei înșelătorii, ale unei manevre incorecte, gândite și puse în aplicare de o persoană interesată de câștigurile unui Berbec. Uneori, acela sau aceia îi pot cere nativului o (cotă) parte dintr-un beneficiu, alteori, ei pot crea un context vulnerabil care să le ofere posibilitatea ca prin artificii să deturneze un venit în avantajul lor.

Interesant este faptul că Berbecii vor avea acest (pre)sentiment. În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, marcând solstițiul de vară, și își va începe tranzitul prin sectorul casei, al relațiilor de familie și al legăturilor cu “rădăcinile” (neam, țară, limbă, tradiții), având o vocație specială în echilibrul interior al fiecăruia, conform vârstei sau aspirațiilor lui.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor într-un mers lent, până pe 28 iulie, ceea ce va permite o ultimă șansă, în acest an, de limpezire a nativilor cu privire la relațiile și evenimentele cu care s-au confruntat, generând o adevărată “împăcare cu sine”.

Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, uimiri, nedumeriri și enervări cu privire la felul în care unul sau mai multe evenimente le vor tulbura concepțiile de viață și scara de valori. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, favorabil tuturor tipurilor de dialog și informații.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, comportament corect, dar rigid, bazat pe principii de la care Berbecii, în postură de lideri sau de șefi, nu se vor abate; posibil moment plin de semnificații pentru cariera acestora, pe fondul Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Taur 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, perioadă mai relaxată la locul de muncă (firește, acolo unde este posibil), relații destinse între nativi și colegii sau superiorii lui. Stare echilibrată din punct de vedere organic.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, nemulțumiri provocate de relația nativilor cu partenerii de afacere, de proiect, de viață. Constatări dezamăgitoare sau, de la caz la caz, alarmante în legătură cu un demers în justiție sau pe lângă instituțiile abilitate să facă dreptate. În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va marca solstițiul de vară. Tranzit avantajos pentru comunicare, învățare, susținere de examene, dialoguri cu frații, vecinii și cunoscuții ocazionali; răstimp bun, timp de o lună, pentru deplasări “de o zi”.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor într-un mers lent, ceea ce va permite, până pe 28 iulie, reevaluarea unor relații de prietenie, a proiectelor comune ori a felului în care s-a desfășurat, în ultima vreme, întreaga lor cooperare și înțelegere înainte să ia niște decizii.

Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, context astral mai puțin relevant pentru evoluția celor două case ale banilor și ale bunurilor. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru gândirea practică și analiza unui mecanism financiar ori pentru discuțiile și pledoariile în favoarea unui plan de muncă ce poate fi optimizat la capitolul câștig.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, nativii vor simți nevoia să se stabilizeze pe o direcție profesională, să ia o decizie majoră sau să înceapă să-și pună în aplicare o dorință ce ține de ideal și împlinire personală. Stare interioară clară, voință fermă, influențată de faza Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Gemeni 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, relaxare, detașare de factorii de stres, nevoie de a se cufunda în activități care să le dea satisfacții, dar și refuz sau dezinteres pentru sporturile riscante, pentru competițiile și întrecerile unde ar trebui să se concentreze, să facă efort fizic și să obosească; moment al comodității interioare și exterioare.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, enervare legată de muncă, de o activitate profesională sau de degradarea relațiilor interumane în instituția unde activează; îngrijorări salariale stârnite de zvonuri, comentarii și informații mai mult sau mai puțin credibile. În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va marca solstițiul de vară; el va tranzita, timp de o lună, sectorul banilor câștigați din muncă proprie și al beneficiilor ca rezultat al efortului personal al nativilor.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor într-un mers lent, până pe 28 iulie, ceea ce va permite o analiză atentă îndreptată asupra tuturor mecanismelor socio-profesionale care-i pot asigura nativului progresul în carieră și succesul personal.

Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, mai puține aspecte astrale care să ne permită să formulăm o anticipare pentru evoluția relațiilor parteneriale ale nativilor. Pe 23 iunie, revenirea planetei Mercur la mersul direct va fi un factor pozitiv pentru starea de spirit, pentru funcționarea psihicului și a proceselor cerebrale, dar și pentru felul în care Gemenii vor decide, vor gândi și vor vorbi.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, mecanisme financiare care impun amânarea sau renunțarea la un proiect, nevoia de a face economii sau de a reface un plan de activitate; din acest punct de vedere, Luna Plină în Capricorn, din 24 iunie, le va da impulsuri corecte.

Horoscop Urania Rac 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, nativii vor încerca să rezolve, cu cât mai puțin efort și pierdere de timp, chestiunile domestice curente; mai precis, nu vor avea chef de treabă, de munci grele; dorința sau nevoia de a nu-și epuiza resursele fizice îi va îndemna să-și dozeze activitatea și implicarea în mai toate activitățile practice.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, moment destul de tulbure pe fondul multor, prea multor influențe astrale venite de la planetele în tranzit prin semnele de Apă, care stabilesc relații puternice ce-și vor pune amprenta pe sufletul și pe mintea celor născuți în zodia Racului.

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va marca solstițiul de vară; el se va plasa în tranzit, timp de o lună, în chiar semnul zodiacal al nativilor despre care vorbim acum, reprezentând pentru fiecare în parte un motor existențial necesar pentru reconstrucție interioară, regrupare de forțe și revigorare psihică. Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor într-un mers lent, până pe 28 iulie, ceea ce le va permite Racilor să reevalueze concluziile, ideile nou achiziționate, impresiile mai vechi sau chiar prejudecățile.

Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, motivații astrale restrânse care nu ne permit să facem anticipări pentru sănătatea nativilor și a chestiunilor curente profesionale. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru ca nativii să-și pună în ordine idei, percepțiile și a afla un răspuns coerent la îndoielile lor.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, relațiile parteneriale se pot complica brusc prin încăpățânare (pe post de principii înalte!), ambiții sau ostilitate față de preopinent, accentuate de Luna Plină în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Leu 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, fel de a vorbi degajat de prejudecăți și de constrângeri, afirmare a unor opinii care, în ciuda firescului cu care vor fi rostite, vor stârni patimi și replici, de unde și felul disproporționat de a reacționa al unor parteneri de dialog.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, existența nativilor va fi marcată de încleștarea drastică a celor trei malefici Marte, Uranus, Saturn, care vor alimenta situații conflictuale greu de gestionat; antipatia poate crește la cote periculoase, iar reacțiile vor fi demonstrative, radicale și cu prejudiciu de imagine, de încredere sau de simpatie pentru nativi.

Unele relații de muncă și de colaborare vor fi atât de disfuncționale, încât ideea demisiei sau a abandonării unei teme va pluti în aer. În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și se va plasa pentru o lună în tranzit prin sectorul lucrurilor tăinuite, mai greu de înțeles sau de aflat, și va permite revelații sau refaceri ale unui traseu de gândire pe baza intuițiilor lor care vor schimba datele problemei.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, permițându-le nativilor ultima tentativă din acest an de a conserva un bun, de a proteja patrimoniul personal sau de a intra în posesia unor bani și a beneficia de avantaje. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, mai puțină distracție și mai multă agitație sau neliniște afectivă.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct constituind un factor pozitiv pentru dialogurile cu prietenii și pentru distracție sau relaxare alături de aceia. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, după-amiaza, posibile tulburări gastrice, pancreatice, metabolice; alimentație dificilă, reacții alergice ori intoleranțe provocate sau acutizate de Luna Plină în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Fecioara 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, perioadă calmă (cel puțin “pe hârtie”) din punct de vedere bănesc.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie după-amiaza, clipe de amărăciune, stări de spirit dezagreabile, cu un motiv mai degrabă subiectiv, născute din emoții negative, neliniște, din impactul pe care îl va avea asupra lor un mediu de lucru sau de viață în care la tot pasul se întâmplă câte ceva care îi afectează și îi implică emoțional (relații cu frații, cu vecinii, cu persoanele întâlnite ocazional, deplasări presărate cu dificultăți și conflicte cu autoritățile, etc.).

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va marca solstițiul de vară: el se va plasa în sectorul relațiilor de prietenie, introducând o notă specială, de prudență și de reticență față de persoanele egoiste, posesive, interesate sau care “depășesc măsura”.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, ceea ce le va permite celor născuți în zodia Fecioarei să repare câte ceva în planul relațiilor parteneriale ori să refacă un traseu: întâlnire, reevaluare a unei propuneri, reformulare a unui răspuns, regândire a unei strategii relaționale. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie după-amiaza, context mai puțin relevant din punct de vedere astral.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru imaginea publică a fiecărui nativ, posibilitatea ca acesta să se afirme în public în varii condiții: interviuri, performanțe artistice, preocupări civice, politice, oficiale, etc. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, comportament exigent față de copii, intoleranță la derapajele de comportament ale celor dragi, lipsă de umor, seriozitate excesivă poate și ca un reflex al Lunii Pline în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Balanta 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, Luna se va afla în tranzit prin sectorul casei I a personalității acestor nativi și le va da influxuri utile pentru a se simți bine, a trăi degajat și pentru a desfășura activități curente fără stres, cu spor și satisfacție interioară.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, nemulțumiri financiare, supărări din motive bănești (neplata unor drepturi, înșelăciuni, amânări nejustificate în recuperarea unor bani, pretenții noi de plată în urma unor reevaluări vicioase de datorii, dobânzi, penalități). În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului, va marca Solstițiul de Vară și își va începe tranzitul prin sectorul carierei, al succesului și al responsabilităților publice.

Moment foarte bun pentru progres pe scara socială, pentru afirmare, pentru numiri, nominalizări, desemnări, acordări de premii și distincții. Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, ceea ce va permite, fie și într-un ritm mai lent decât până acum, o recuperare fizică, o însănătoșire, o revigorare trupească și sufletească.

În alt plan, Jupiter va continua să lucreze în favoarea nativilor acolo unde s-au produs abuzuri și nedreptăți cărora le va găsi o formulă de rectificare corectă, legală, pe cale juridică. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, informații numeroase dar nu toate importante; mai degrabă, va fi vorba, de interpretări și de speculații pe o temă de interes personal.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru consolidarea unor opinii, decizii sau preocupări profesionale. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, chestiunile de familie vor complica existența nativilor în preajma zilei de 24 iunie când, în acest sector, va avea loc Luna Plină în Capricorn.

Horoscop Urania Scorpion 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, stare relativ calmă și fără (prea mulți) factori de stres. Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, Luna va traversa zodia Scorpionului și le va da celor care s-au născut în acest semn intuiție, perspicacitate, o bună gestionare a stărilor interioare și o bună stăpânire de sine, avantaje cu care vor putea face față mai bine temelor de viață stringente din mediul familial, conjugal, partenerial, asociativ, conflictual sau socio-profesional care vor deveni tot mai stringente, mai complicate și mai provocatoare.

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și se va plasa, pentru o lună, în tranzit prin sectorul casei a IX-a, a conștiinței, a idealurilor și a evoluției profesionale prin învățare și perfecționare.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor, până pe 28 iulie, ceea ce va permite o stare bună din punct de vedere afectiv sau o reparare a relațiilor deteriorate în ultima vreme din motive mai puțin serioase sau adevărate; recuperare a relațiilor sentimentale prin iertare, împăcare sau lămurire cu privire la un adevăr de viață.

Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, context astral mai puțin semnificativ pentru evoluția aspectelor bănești, fiscale, patrimoniale sau speculative. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, factor pozitiv pentru gândirea unei strategii în abordarea unei teme cu miză financiară de valoare medie.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, comunicarea cu Scorpionii va fi dificilă în acest răstimp, fiind marcată de multe neîncredere în oameni, idei, propuneri sau soluții. Dialoguri marcate de reticență sau de indisponibilitatea de a conversa pe teme care, nu-l interesează pe nativ, stări amplificate de Luna Plină în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Sagetator 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, relații corecte, marcate de diplomație sau de politețe ori chiar de bunele intențiile atât ale nativilor cât și ale prietenilor lor.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, dezordine în starea de sănătate, surescitare, neliniște, efecte dezagreabile în fiziologia unor aparate și sisteme organice tulburate de stres, de supărare, de un necaz, de un conflict, de un eveniment solicitant. Posibilă recidivă a unei infecții, în principal dentare, secundar, renale, genitale sau urinare.

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze sectorul banilor și al câștigurilor materiale prin intermediul sau cu ajutorul altor persoane, constituind factor astral declanșator al unor gesturi profitabile pentru nativi. El va mai asigura protecție în caz de accidente sau de impas major în condițiile agravării unei boli.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, permitând intervențiile utile, normale și necesare în relațiile de familie sau în regimul păstrării și valorificării unor bunuri personale sau patrimoniale. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, Luna va străbate sectorul Săgetătorului și le va da acestor nativi energie, curaj, determinare, entuziasm, implicare și activism.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru dialogurile care se vor purta pe teme contractuale, procesuale, conflictuale cu partenerii de proiect, de viață, de afaceri sau cu rivalii. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, mecanisme astrale care privesc banii, câștigurile și tranzacțiile; climatul va fi unul rigid, lipsit de suplețea necesară unui dialog sau a unei negocieri ori unei împăcări pe fondul Lunii Pline în Capricorn din 24 iulie.

Horoscop Urania Capricorn 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, nevoie de reechilibrare a propriei imagini prin intervenții mediatice: participări la întruniri, la acțiuni caritabile sau culturale, interviuri și inițiative cu ecou în public.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, un Capricorn se poate supăra pe un prieten. Poate că forma pe care o va îmbrăca aceasta li se va părea disproporționată „celor de pe margine” dar nativii vor fi îndreptățiți să se simtă lezați dacă va fi vorba de trădarea unui interes comun, de lipsa de recunoștință, de subminarea activității personale, de înșelătorii sau manipulări.

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze sectorul relațiilor personale pe care nu le va face mai utile, mai suple, mai dinamice ori mai profitabile; dimpotrivă, se conturează poziții rigide ale nativilor chiar și în chestiunile minore care ar putea fi repede rezolvate. Moment al orgoliului și al manifestării ambițiilor personale (dorința de revanşă, plăcerea de a șicana, de a bloca, de a demonstra că au forță personală, tărie de caracter, utilitate socială).

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va permite, până pe 28 iulie, reluarea unor teme de dialog, întâlnirile necesare pentru a menține o relație socială într-un prag de normalitate. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, context astral puțin semnificativ pentru evoluția stării de sănătate a nativilor. Nota generală va fi de normalitate.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru toate tipurile de comunicare la locul de muncă sau în legătură cu un viitor loc de muncă (negocieri, probe, participare la interviuri). Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, posibile evenimente în plan personal provocate sau amplificate în consecințele și importanța lor de Luna Plină în Capricorn din 24 iunie.

Horoscop Urania Varsator 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, echilibru interior, momente de meditație , suplețe mentală, intuiție flexibilitate în atitudinile ce privesc criteriile și interesele majore de viață și de profesie. Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, posibile momente dificile, situații critice la locul de muncă mai ales dacă nativul are funcție, responsabilități publice îndatoriri profesionale importante.

Posibile critici, atacuri și subminări venite de la colaboratori; unele se pot manifesta în vădit, “pe față”, altele se vor consuma discret (subminări abile ori manipulări prin intermediul unor terți). În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze casa a VI-a a sănătății, introducând un accent puternic în tot ceea ce privește fiziologia stomacului, a duodenului, a pancreasului, a sânilor și, implicit, a lactației.

Disfuncții gastrice, intoleranțe alimentare, reacții la tratamente medicamentoase care impun reducerea dozei, renunțarea la o substanță anume sau schimbarea întregii scheme de tratament. Timp de o lună, relațiile la locul de muncă vor fi delicate iar colegii, șefii și subalternii nu e bine să fie puși la încercare de umorile Vărsătorilor pe care multe îi vor nemulțumi.

Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, ceea ce va permite o evaluare corectă a contextului financiar, salarial sau juridic pe care se bazează câștigurile, pierderile, cheltuielile și investițiile lor. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, context banal, puțin expresiv din punct de vedere astral pentru relațiile de prietenie. Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct, ceea va fi un factor pozitiv pentru dialogurile între părinți și copii ori pentru activitățile de relaxare, respiro și loisir.

Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, cele două case ale sănătății vor sta sub semnul influxurilor Lunii Pline în Capricorn, din 24 iunie, care nu vor fi deloc simple. Ea poate genera stări organice trecătoare dar resimțite intens ca o slăbiciune trupească și o “ceață” mentală.

Horoscop Urania Pesti 19-25 Iunie 2021

Între 19 și 20 iunie, după prânz, efort de a menține echilibrul financiar în fața mai multor oferte tentante de viață, de vacanță sau de exercitare a unei activități de compensare.

Între 20 iunie, după ora 14:58, și 22 iunie, după-amiaza, controverse interioare, motive de îngândurare, dezamăgire în fața unor constatări care “nu sună bine”: contradicții cu oamenii cu care, până nu demult se înțelegeau bine, idei impuse din exterior cu care nu sunt de acord, nevoia de a se plia în munca și activitățile lor publice pe comandamente care sunt prost croite și în care nativii nu se regăsesc, etc.

În dimineața zilei de 21 iunie, Soarele va intra în zodia Racului și va începe să tranziteze sectorul relațiilor sentimentale, al creativității și al relațiilor dintre părinți și copii. În afara unei perioade bune pentru femei de a concepe un copil, restul mesajelor astrale introduse de Soare vor fi (prea) intense, dominatoare și răscolitoare.

Context bun, timp de săptămâni, pentru creatori și interpreți. Pe 21 iunie, Jupiter va intra în mișcare aparent retrogradă și va străbate primele două grade ale zodiei Peștilor până pe 28 iulie, ceea ce va permite multora dinte nativi să revină la normal, după erori de gândire și evaluare personală, să descopere “calea”, să se fixeze într-un proiect. Între 22 iunie, după ora 15:56, și 24 iunie, după-amiaza, mecanisme astrale mai modeste ca sugestie pentru viața profesională și relațiile publice.

Pe 23 iunie, Mercur va reveni la mersul direct și va fi un factor pozitiv pentru relațiile de familie. Din 24 iunie, după ora 16:05, și până pe 26 iunie la prânz, constrângeri sociale, nevoia de a se plia pe exigențele momentului în ciuda faptului că unele relații de prietenie nu merg deloc bine; stres relațional accentuat de Luna Plină în Capricorn, din 24 iunie, care impune reguli stricte și reprimă sentimentele.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.

 • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
  Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

  Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

 • Nunta perfecta in functie de semnul zodiacal
  Nunta perfecta in functie de zodie

  Preferintele semnelor zodiacale in materie de nunta.

 • Horoscop 2022
  Horoscop Chinezesc 2022

  Previziuni ale zodiacului chinezesc pentru anul 2022.

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.