Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 12-18 iunie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 12-18 iunie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 05-11 iunie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, nativii vor prefera activităților domestice curente tihna casei, universul interior și viața de familie; nevoie de calm, de liniște, de sentimente bune, plăcute, activități reconfortante care să-i izoleze de stresul vieții profesionale și publice. Cei care trăiesc departe de țară vor simți, mai puternic decât în alte dăți, dorul de casă, de rude, de obiceiurile locurilor în care au crescut.

Posibile planuri și tentative de revedere cu cei dragi, nostalgii, amintiri și obiceiuri cultivate pentru a nu se rupe de tradiții. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, sentimente trăite intens; cei tineri vor da dovadă de inițiativă, de nerăbdare în a-și atinge scopul: obținerea unui succes într-un domeniu artistic sau interpretativ, a unei performanțe sportive sau o cucerire sentimentală.

Comportament curajos, hotărât, plin de inițiativă. Curiozitate pentru aspectele particulare ale unor sectoare de viață: mâncăruri, băuturi, distracții, plăceri. Relațiile dintre părinți și copii pot deveni însă oarecum conflictuale, mai ales dacă este vorba de adolescenții care prind curajul de a-și afirma voința, de a-și pune în aplicare dorințele și de a nu se supune regulilor impuse de părinți.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, mulți nativi care până acum au “zburdat” vor fi nevoiți să redevină harnici și eficienți la locul de muncă, pentru a recupera timpul în care s-au abandonat altor activități. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, relațiile parteneriale vor tinde spre pace, înțelegere, politețe, prudență sau spirit de cooperare.

Deși vor fi destule provocări astrale care vor “încolți” în aceste zile, din toate părțile, acest sector, atmosfera între Berbeci și partenerii lor de viață, de afaceri sau de proiect va fi una temperată; de aceea nativii nu e bine să ridice pretenții exagerate și să manifeste bunăvoință.

Horoscop Urania Taur 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, răstimp bun pentru a învăța și a acumula cunoștințe subtile; nevoie de a aprofunda unele noțiuni insuficient asimilate; unele persoane pot resimți un soi de timiditate în fața unei comisii de examinare a capacităților lor profesionale. Va fi nevoie ca și cei născuți în Taur, mai ales dacă sunt tineri, să se înarmeze cu mult curaj și să aibă o abordare corectă a acestor situații pentru a-și stăpâni emoțiile.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, pot apărea primele semne ale unor tulburări de atitudine în relațiile cu părinții sau cu rudele mai în vârstă. Taurii vor avea tendința să abordeze autoritar subiectele în discuție, dar vor apărea primele semne de neînțelegere.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, relațiile sentimentale vor tinde spre calm, spre o reacție ponderată chiar și în cazul în care o poveste de dragoste nu va evolua așa cum și-ar fi dorit ei. Nativii vor prefera să aștepte, să le dea un răgaz celor dragi pentru ca aceștia să se lămurească și să înțeleagă cum trebuie să se poarte.

În schimb, Taurii nu vor mai da dovadă de indulgență, ci, dimpotrivă, vor sancționa scurt și clar orice derapaj apărut în relațiile cu acei prieteni care nu se vor conforma unui minimum de condiții ale socializării. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, preocupări pentru a menține un echilibru în starea de sănătate; efort moderat în cazul unor activități obositoare și costisitoare pentru fiziologia organismului.

În planul relațiilor interumane se poate vorbi de un accent pus pe politețe, delicatețe, detașare de conflicte și de o abordare superioară a motivelor de stres născute la locul de muncă. Informațiile care se vor vehicula cu privire la o reașezare a stilului de muncă și la politicile speciale legate de personal și de salarizare nu vor fi ignorate, dar vor fi atent verificate pentru a nu se alarma inutil.

Horoscop Urania Gemeni 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, atitudine responsabilă față de bani, câștiguri și economii; cheltuieli raționale. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, încep să se resimtă primele influențe ale tranzitului planetei Marte prin zodia Leului, care controlează sectorul informațiilor și al comunicării din harta cerului de naștere al Gemenilor.

Astfel, primii care vor observa această schimbare vor fi cei apropiați nativului, care vor vedea cum prietenul sau colegul ori ruda lor se exprimă categoric, nu admite contraziceri, tranșează rapid un subiect pe baza convingerilor lui și cum nu dă semne că s-ar îndoi de ceva. O siguranță care va avea rolul să-i intimideze pe unii; alții însă vor riposta și, de-a lungul următoarelor săptămâni, vor da dovadă de “nesupunere”, alimentând astfel viitoarele dispute.

În schimb, contextul va fi favorabil tuturor celor care se vor prezenta la întreceri, la concursuri, la teste, la audiții, la preselecții, pentru că vor fi motivați, nu vor avea trac și vor aborda cu aplomb orice temă li se va da spre rezolvare.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, nativii vor trebui să se întoarcă spre treburile curente din casă și din gospodărie, se vor ocupa de chestiunile administrative și vor avea inițiative practice. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, Luna îi va ademeni pe Gemeni cu tot felul de delicii: vizite, petreceri, spectacole, plimbări, prânzuri sau cine speciale, satisfacții culturale și “cochetării (ne)vinovate”.

Pe cei maturi, aceste cântece de sirenă nu-i vor tenta, ei îndreptându-se spre bucuriile minții și plăcerile sufletului mai profunde, prin activitățile intelectuale desfășurate la un nivel superior, prin formă și conținut, menite să le ridice nivelul de înțelegere. Mai există și varianta cercetării atente a unor idei, tendințe și curente de opinie actuale în dorința de a le verifica temeinicia și valoarea.

Horoscop Urania Rac 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, influența Lunii se va exercita în continuare asupra trupului și psihicului acestor nativi; ea va fi importantă și puternică, pentru că, aflându-se în domiciliu, le va da celor pe care îi guvernează cele mai bune mesaje astrale de vigoare și trăire nuanțată, subtilă și profundă în fața provocărilor existențiale.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, abordare autoritară a chestiunilor financiare. Se poate spune că nativii vor renunța la resemnare și la inactivitate și se vor regrupa în jurul unor teme majore care privesc salarizarea, plata muncii lor, câștigurile de orice fel și, mai ales, corectarea abuzurilor, incorectitudinilor sau erorilor care s-au comis în detrimentul lor în documentele fiscale, în dosarele de pensionare, în calcularea unor drepturi sau în plata unor indemnizații, ajutoare, burse și compensații.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, atitudine prudentă în fața noutăților, a știrilor de senzație sau a veștilor destabilizante; cumpătare și luciditate în replici și reacții. Etapă confortabilă pentru cei care învață, fac repetiții ori își șlefuiesc pregătirea tehnică.

Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, nativii vor fi nevoiți să recurgă la diplomație, la toleranță și la înțelegere față de problemele de viață ale părinților sau față de chestiunile de familie mai puțin plăcute. Motive de stres relațional, numeroase, dar modeste ca importanță, pe care cei născuți în zodia Racului le vor trata cu măsură și înțelepciune. Întreaga săptămână se vor menține active niște influențe astrale care îi vor îndemna pe nativi spre cercetarea unor zone mai puțin clare lor.

Astfel, mai ales cei maturi vor dori, pe fondul trecerii anilor și a estompării reacțiilor subiective, să deceleze adevărul care a stat la baza unor situații speciale și care le-au rămas, parțial sau în totalitate, învăluite într-un abur de enigmă.

Horoscop Urania Leu 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, tendințe de izolare în sine sau refuz al solicitărilor de a participa la activități relaxante sau de divertisment. Leii se vor simți lipsiți de energie și vor prefera să se odihnească, să-și recupereze forțele ori să elimine factorii de stres din viața lor, fie și numai pentru două-trei zile.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, Luna va traversa zodia Leului și le va da celor care s-au născut în acest semn energia mult dorită, ambiție și determinare. Scopurile nativilor vor fi formulate și transmise celor din jur cu calm, dar și cu fermitate, dând astfel un mesaj de autoritate.

Încep să se contureze viitoarele dispute în plan partenerial. Acestea pot fi “adulmecate” din gesturile și cuvintele rostite, aparent la întâmplare, de către soți, de către colaboratori, de către persoanele ostile lor, dar care vor trăda o părere, o atitudine, o intenție și care vor funcționa astfel ca un avertisment de care nativii trebuie să țină cont.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, efort de a intra în normalitate sau de a ajunge la zi cu plățile curente; minte judicioasă și atitudine responsabilă în fața unor cumpărături substanțiale. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, Leii vor avea motive de îngrijorare. Direcțiile care acum li se par vulnerabile sunt diferite, dar, înainte să se concentreze pe una dintre ele, ca fiind reală și importantă, ei vor prefera să se informeze, având nevoie de mai multe puncte de vedere și de un volum mare de informații pe tema respectivă.

Prudența este bună, atenția este legitimă, preocuparea lor este utilă, doar că nativii trebuie să se ferească să consulte un prieten sau să se “ia” după mintea și înțelegerea vreunui coleg care, poate, este bine intenționat, dar este dezinformat și n-are experiența și maturitatea necesare înțelegerii corecte a circumstanțelor.

Horoscop Urania Fecioara 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, Fecioarele vor dori să stea de vorbă cu persoanele cu care simt că rezonează, că se regăsesc pe aceeași lungime de undă, care au o viziune armonică asupra lumii și vieții, respingând vecinătățile, conversațiile sau colaborările cu oamenii dificili, arțăgoși, insensibili și egoiști.

Reacții negative față de cei care dau dovadă de brutalitate, de indiferență, de cinism sau de rapacitate. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, în plan organic, se poate lua în calcul o solicitare mai intensă a inimii sau un răspuns cardiac la factorii de stres din ultima vreme.

În plan psihic însă, este vorba de o adevărată regrupare de forțe ale nativilor în jurul unor teme centrale de viață care îi vor obliga să-și schimbe atitudinea față de ei înșiși (nu-și vor mai ierta slăbiciunile, nu vor mai fi îngăduitori cu ei, își vor trasa sarcini de la care promit să nu se abată) și se vor poziționa diferit ca până acum în situațiile delicate ori lezante cu care s-au confruntat și în fața cărora nu au reacționat sau au acționat inadecvat; ambiție de a dovedi contrariul aparențelor.

Între 16 iunie, după ora 6:02, și 18 iunie, Luna va străbate casa I a cerului de naștere al acestor persoane și le va da echilibru, răbdare și metodă în activitatea curentă. Totuși, acest tranzit va alcătui un careu magic pe semnele duble și mobile și îi va pune frecvent în ipostaza de a analiza și a face alegeri, mai ales în chestiunile parteneriale sau profesionale.

Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, încercare de a găsi soluții de ieșire dintr-o jenă financiară sau de a identifica sursa unor câștiguri alternative. Întreaga săptămână pot veni spre nativi mesaje destabilizante cu privire la viața și activitatea lor care trebuie abordate cu măsură și spirit critic, multe dintre ele neavând nici un temei real, fiind simple impoliteți, răutăți sau confuzii.

Horoscop Urania Balanta 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, atitudine circumspectă în contextul unor activități “vizibile”, ședințe, întruniri, reuniuni, spectacole în aer liber, interviuri televizate. Nativii vor fi atenți la forma și conținutul intervenției lor publice și nu vor aborda subiecte delicate, teme sensibile, se vor feri de un ton prea categoric sau de reacții vehemente.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, situații speciale în care se va tranșa o relație de prietenie; vor nu vor, nativii vor trebui să aibă o atitudine fermă, fără concesii și iertări gratuite ori slăbiciuni nemotivate în fața derapajelor unor persoane alături de care au evoluat într-un cadru personal (prieteni apropiați) sau într-unul oficial (colegi de proiect, de activități comune ori simple cunoștințe apropiate). Uneori, chiar acele activități vor trebui anulate (sacrificate) pentru că orgoliile pe care le-au dezlănțuit respectivele cadre de afirmare a nativilor au stârnit patimi și ostilitate.

De aceea, atât Balanțele cât și prietenii lor vor trebui să se hotărască clar ce preferă: fie să păstreze prietenia, fie, unul dintre ei să renunțe la proiect sau să-l abandoneze împreună. Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, stare psihică echilibrată și evoluție pozitivă a fiziologiei organismului.

Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, Luna va evolua în tranzit prin zodia Balanței și le va da celor care s-au născut în acest semn mesaje de temperare interioară și exterioară și de preocupare îndreptată spre propria persoană în scopul obținerii relaxării și a posibilității de a se bucura de laturile plăcute ale existenței de fiecare zi.

Multă iniţiativă, capacitate inventivă şi abilități speciale de comunicare în plan artistic sau interpretativ. Un sfat: moment bun pentru a regândi un proiect, pentru a reformula un plan de viață mai ales dacă se confruntă cu piedici în realizarea lui.

Horoscop Urania Scorpion 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, interes special pentru latura frumoasă, subtilă a artei, a culturii, a religiei, a moralei și, mai puțin, spre economie și politică. Momente speciale în care nativii vor dori să se cultive, să se îmbogățească sufletește, să-și lărgească orizontul de cunoaștere și înțelegere prin experiențe speciale.

Momente încărcate de inspirație și sensibilitate pentru creatori, artiștii de toate genurile și interpreți. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, încep să se simtă provocările marțiene. Pentru unii, mai ales dacă au Ascendentul sau Mijlocul Cerului la primele grade ale zodiei Leu, se va pune problema unor ipostaze care-i cheamă sau îi împing în prim-planul atenției publice.

Unii pot fi numiți, alții pot fi propuși pentru ipostaze flatante dar asociate cu un grad mare de risc și de responsabilitate. Este bine ca nativii să înceapă să se pregătească sufletește pentru mari confruntări și încercări socio-profesionale.

Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, Scorpionii vor avea tendința sau dorința explicită de a cultiva sau păstra, în ciuda unor nemulțumiri, acele relații de prietenie care le pot aduce un suport în activitățile și proiectele personale prin poziția socială a acelora, prin sfaturile pe care le pot oferi, prin solidaritatea sau prin curajul pe care li-l pot insufla. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, aspect mai puțin relevant din punct de vedere astral referitor la cele două case ale sănătății pe care le vizează tranzitul Lunii prin zodia Balanței; nota generală este de echilibru.

Atenție, întreaga săptămână, la posibilele evaluări greșite ale unor inițiative în care este vorba de plăți, de vânzări, cumpărări, tranzacții, speculații, mize patrimoniale în jurul cărora se desfășoară un lanț de interese, de conflicte interumane și de proceduri juridice.

Horoscop Urania Sagetator 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, posibil dar sau discuție amabilă care promite un avantaj material oferit, de cele mai multe ori, de o rudă.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, încep să se simtă primele zdruncinări ale unor convingeri și atașamente ale nativilor cu rol în consolidarea conștiinței și exercitarea dreptului lor la opțiuni și decizii majore. Deocamdată, se conturează deziluzii, nemulțumiri, nedumeriri cu privire la felul în care se prezintă noile direcții socio-profesionale care îi condiționează în chip negativ.

Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, Săgetătorii vor acorda o atenție majoră detaliilor în exercitarea sarcinilor profesionale, răbdare, metodă, concentrare, dedicare și responsabilitate, mai ales dacă nativii sunt flancați de colaboratori și consilieri care “stau cu ochii pe ei” și le “vânează” cele mai mici greșeli pe care, apoi, le comentează disproporționat, atitudine programată pentru a-i destabiliza pe nativi și a-i decredibiliza în mediul profesional sau chiar în spațiul public.

Răstimp în care vor fi resimțite, mai insistent și mai deranjant ca în alte dăți, discrepanțele din viața de familie. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, relații de prietenie bazate pe un spirit de colaborare și înțelegere ori pe toleranță față de carențele de educație și manifestarea nesupravegheată a intereselor personale care îi animă pe aceia.

Întreaga săptămână, Săgetătorii se vor confrunta cu situații delicate, care vor evolua “pe muchie de cuțit”, între ei și partenerii lor de viață, de afaceri, de proiect. Cuvintele vor juca un rol important în menținerea acestei tensiuni dar, în sine, nu vor rezolva nimic. Va fi un joc, o speculație, o testare reciprocă, o provocare. De aceea, nativii nu trebuie să facă mai mult caz decât merită acestea, în realitate.

Horoscop Urania Capricorn 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, posibile conflicte de scurtă durată pe teme minore între nativi și partenerii lor de viață dar, pe fond, există și destul de multă disponibilitate, din ambele părți, de a trece peste aceste inconveniente de moment și a le depăși cu înțelepciune și bunăvoință. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, nativii se vor gândi cum să ia “taurul de coarne” într-o chestiune de ordin financiar sau strict material/patrimonial.

Dar, acum, cât sunt încă, relativ, liniștiți ar fi bine să se gândească și la o strategie în cazul unor ipostaze surprinzătoare pe care viitorul le poate oferi până la sfârșitul lunii iulie. Pe această idee, e de luat în calcul și un posibil blocaj financiar, un eveniment care poate să schimbe datele problemei în mod categoric și fără putință de a-l amâna sau modificarea dezavantajoasă a statutului lor salarial.

Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, Capricornii vor face efortul de a-și păstra cumpătul, de a gândi practic, de a avea reacții logice, de a se purta cu măsură în fața unor situații care nu le convin sau care contravin convingerilor lor.

De altfel, pentru moment, un “război al convingerilor” este tot ce le lipsește! Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, nativii vor pune în joc întreaga lor subtilitate și diplomație pentru a ține sub control o chestiune de funcție, de imagine publică, de autoritate sau de demnitate personală și profesională care, fără a fi destabilizate, trec prin momente de (pen)umbră.

De la sfârșitul răstimpului analizat de noi (12 – 18 iunie a. c.), se conturează un context astral care poate să ridice, în ultima parte a lunii iunie, probleme parteneriale, de conviețuire, de colaborare, de respectare a unui contract, de rezolvare a unei dispute (anchetă, reclamație, proces, etc.) pentru care e bine să-și ia măsurile necesare.

Horoscop Urania Varsator 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, stare organică bună dar delicată, marcată de unele sensibilități digestive la gusturi, mirosuri, parfumuri, culori, senzații, sunete dezagreabile, imagini dezgustătoare care îi pot afecta pentru scurt timp. Relații corecte la locul de muncă. Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, Marte va începe “să facă valuri”.

Prezența lui în casa a VII-a a relațiilor parteneriale va începe să pună probleme de compatibilitate între soți sau de supraviețuire a unei asocieri. Dar, cel mai important aspect, dintre multe altele, pe care nu le-am invocat aici, vor fi conflictele cu străinii, dușmăniile care nu se vor putea stinge oricât de mare ar fi, la un moment dat, voința părților implicate de a se împăca; se va pune problema intervenției autorităților care vor trebui să facă o anchetă, să ia probe, să asculte martorii, să întocmească rapoarte și să trimită în instanță sau la alte foruri oficiale abilitate dosarul respectivei cauze.

Nu o dată, unii Vărsători ar putea fi implicați în astfel de situații fără a fi vinovați sau părtași la respectivul eveniment. Chiar și evoluția proceselor, aflate de mai mult timp pe rol, ar putea fi influențată de aceste împrejurări nefericite.

Dacă se va pune problema semnării unor contracte sau înțelegeri e bine ca acestea să se realizeze cât mai repede. Cu cât se va întârzia cu atât mai complicată va fi rezolvarea lor. Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, aspect puțin relevant pentru contextul financiar pe care îl presupun tranzitele momentului.

Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, Vărsătorii vor face efortul de a înțelege cursul evenimentelor, vor simți nevoia să primească explicații și să evalueze, pe îndelete, consecințele unor atașamente. Situații neverosimile în familie. Posibile tulburări afective (criză de neîncredere într-o persoană sau în sentimentele aceleia).

Horoscop Urania Pesti 12-18 Iunie 2021

Între 12 și 13 iunie seara, stare de spirit bogată, marcată de amintiri, de trăiri interioare intense, alimentată de dialogurile cu alte persoane care vor consolida peisajul interior, nu întotdeauna echilibrat, sau plăcut, sau de dorit și de cultivat. Aici, numai Peștii înșiși vor avea capacitatea să rezolve lucrurile și să-și repare mecanismul afectiv dereglat de impresii, de întâmplări ciudate sau de evidențe ce nu mai pot fi contestate.

Între 13 iunie, după ora 21:23, și dimineața zilei de 16 iunie, la locul de muncă pot avea loc transformări (ori acestea vor fi doar anunțate, urmând a fi puse curând în aplicare) care îl pot privi și pe cel născut în zodia Peștilor.

Pentru unii, însă, ar putea fi vorba de o postură mai bună, de un context avantajos sau de o recuperare de imagine și de autoritate știrbită, în ultima vreme (vremea revanșei). Nativii de toate vârstele trebuie să aibă grijă de felul în care muncesc și se dedică unor sporturi, antrenamente sau distracții pentru că inima lor începe să fie solicitată, din punct de vedere astral, din plin. Atenție că tranzitul privește, de-o potrivă, coloana vertebrală și ochii!

Între 16 iunie, după ora 06:02, și 18 iunie, relațiile parteneriale vor evolua decent, bazate pe respect reciproc, pe “delimitarea teritoriilor”, pe pragmatism. Din 18 iunie, după ora 11:54, și până pe 20 iunie, tranzitele momentului ne ofertă prea puține informații pentru a formula o anticipare pentru evoluția celor două case ale banilor și bunurilor.

Atrag atenția asupra relațiilor de familie care se pot complica inutil prin afirmații și pretenții nejustificate. Dacă acestea vor veni din partea părinților sau a rudelor, atunci, Peștii trebuie să dea dovadă de toleranță sau de indiferență. Iar ei înșiși ar fi mai bine să se abțină să spună chiar tot ce cred despre o persoană, o relație, un eveniment, o temă aprinsă de discuție.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Da oare ne potrivim?
  Da oare ne potrivim?

  Cat sunteti de compatibili in functie de pozitia din Zodiac.

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Care sunt anii importanti din viata?
  Numerologia zilei de nastere: anii importanti din viata

  Numerologie previzionala: afla care sunt cei mai importanti ani din viata ta!

 • Anul personal
  Numarul anului personal

  Arunca o privire in viitor! Afla in ce an personal esti si ce inseamna asta pentru tine.

 • Numerologia relatiilor - Data primei intalniri
  Numerologia relatiilor: Data primei intalniri

  Afla care este cifra care iti guverneaza relatia de dragoste.