Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 05-11 iunie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 05-11 iunie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 05-11 iunie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, energie, determinare, ambiție și voința de a răzbi în împrejurări defavorabile; Berbecii s-ar putea confrunta cu ostilitatea unui mediu profesional, a unei categorii de public sau a unei secvențe din auditoriul în fața căruia se exprimă ori ar putea fi nevoiți să se “împartă” între activitățile profesionale, treburile oficiale și solicitările familiale.

Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, efort de a nu amplifica o pagubă sau de a ține sub control un moment destabilizant din punct de vedere financiar. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, stil de a vorbi prudent, atenție la detalii, pregătire asiduă pentru examene; nesiguranță în cazul unor opțiuni profesionale.

În ziua de 10 iunie, la 13:52, ora de vară a României, se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, însoțită de o eclipsă de Soare. Acest context astral le poate oferi nativilor prilejul de a afla un aspect important pentru ei sau pentru activitatea pe care o desfășoară și care le va contura un raport special de forțe și încrengături de interese. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, concentrare de forțe mentale, sufletești sau fizice pe o temă de familie.

Cei care trăiesc în străinătate se pot confrunta cu secvențe speciale: dor de casă, evenimente de familie la care în mod normal ar trebui să participe, dar pentru care, din varii motive, nu vor putea face deplasarea spre casă, confruntări urmate de concluzii dezamăgitoare între educația și pregătirea primite în familie și în școală și mecanismele sociale cu care se confruntă în țările de adopțiune.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care se va plasa în tranzit prin sectorul vieții afective căreia îi va da o tentă impulsivă, intensă și pătimașă.

Horoscop Urania Taur 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, agitație interioară, gânduri care dau năvală, incapacitatea de a duce un raționament până la capăt din cauza unei tendințe denumite în psihologie “fugă de idei”. Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, Luna va accentua trăsăturile psiho-fiziologice menite să le dea mai multă stabilitate, calm, echilibru în gândire și acțiune, mai ales în situațiile de stres sau în cazul ipostazelor deranjante și al evenimentelor care-i pot surprinde nepregătiți pe nativi.

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, dialoguri pe teme bănești, financiare, fiscale, consultare a documentelor oficiale sau a textelor de lege în vederea adoptării unei atitudini corecte.

În ziua de 10 iunie, la 13:52, ora de vară a României, se va produce faza de Lună Nouă în Gemeni, însoțită de o eclipsă de Soare. Ea va influența sectorul banilor câștigați prin muncă și efort personal, dar va trasa și direcția valabilă pentru următoarele șase luni sau chiar pentru viitorul an din punct de vedere financiar; nota generală sugerată nativilor va fi cea de instabilitate; ea le va atrage atenția asupra nevoii de a nu lua decizii la întâmplare.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, tendințe spre interiorizare, spre trăire sufletească intensă sau spre exprimare a sentimentelor în chip degajat. În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și va tranzita sectorul casei, al relațiilor de familie și al “rădăcinilor” (înaintași, strămoși, mentalitate, educație).

Până pe 29 iulie, Marte va crea tensiuni puternice, născute din ipostazele dificile pentru afirmarea lor socială, pentru dorința de afirmare, pentru cucerirea unui public ori pentru capacitatea de a conduce un colectiv, o activitate socio-profesională, menținând activ un careu în T, plin de contradicții și conflicte pe toată gama relațiilor interumane.

Horoscop Urania Gemeni 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, relațiile de prietenie ale nativilor vor evolua dinamic, punându-i pe Gemeni în situația de a le dedica acelora mai mult timp decât de obicei și de a-și consuma energia în conversații și explicații.

Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, Gemenii vor reuși să se echilibreze psiho-fiziologic, temperându-și pornirile excesive (furie, dezamăgire, revoltă, entuziasm). Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, impulsuri interesante pe fondul Lunii Noi în Gemeni, din 10 iunie, ora 13:52, ora de vară a României, însoțită de o eclipsă de Soare, care ar putea declanșa adevărate revelații în planul cunoașterii; limpezire a minții, flash-uri mentale care le pot îndrepta atenția spre aspecte esențiale din viața lor pe care nu le-au conștientizat (suficient).

Se va încheia un ciclu de disponibilități și provocări astrale inaugurat anul trecut pe vremea asta și se va deschide altul, pentru viitorul an, în care aceste persoane vor trebui să se dezvolte, să se afirme ori să se maturizeze mai ales la nivel mental, intelectual; logica, rațiunea și profunzimea fiind elementele care ar trebui avute în vedere, mai ales dacă este vorba de copii, adolescenți sau tineri în plin proces de cristalizare a personalității lor sub supravegherea părinților și a profesorilor.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, rezistență în fața unor situații complicate sau a presiunilor care s-ar putea exercita asupra Gemenilor în planul banilor, bunurilor și al intereselor materiale.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care va introduce factori de stres în sectorul educației și al informației asociate cu nevoia de a susține un examen, de a se prezenta onorabil la teste și verificări ale cunoștințelor.

Horoscop Urania Rac 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, griji profesionale, momente de stres, ipostaze greu de gestionat dacă activitățile respective se desfășoară într-un cadru oficial sau public, sub privirile unei asistențe de specialitate.

Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, efort de a menține echilibrul în relațiile de prietenie care “scârțâie”. Nevoia de a coopera cu persoane care le-au făcut nativilor în trecut necazuri sau de la care se așteaptă în prezent la șicane și la desolidarizare. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, impact al Lunii Noi în Gemeni, din 10 iunie, însoțit de o eclipsă de Soare asupra stării de sănătate a nativilor.

Fără a fi vorba de o stare organică dezagreabilă sau alarmantă, multe persoane născute în acest semn vor simți un balans între un bine organic și o modificare trecătoare, nu neapărat deranjantă, dar, cu siguranță, alarmantă, prin alternanța dintre normalitate și tulburarea de moment.

Direct interesate vor fi sistemul nervos periferic, mecanismele cerebrale care coordonează mișcările fine ale brațelor și ale mâinilor, precum și fiziologia aparatului respirator, activitattea mentală care permite prelucrarea informațiilor, exprimarea, verbalizarea, oralitatea, scrisul, formularea conceptelor unde se pot produce modificări interesante dătătoare de revelații. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, multă sensibilitate, predispoziție spre interiorizare și interes pentru universul de gânduri și trăiri în plan afectiv.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care se va plasa în sectorul câștigurilor (sau al pierderilor) bănești rezultate din muncă proprie, dându-le nativilor puterea de a munci și intensificându-le dorința de a câștiga printr-un bun plasament al capacității lor profesionale.

Horoscop Urania Leu 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, dezbateri interioare, motive de revoltă sau de ostilitate față de inițiativele unor superiori care “le pun bețe-n roate” în activitatea lor de formare, de perfecționare sau de exercitare a profesiei.

Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, posibilitate de a rămâne calmi, de a controla o situație conflictuală, de a depăși un moment critic printr-un mare echilibru interior, sufletesc și/sau mental și printr-o conduită prudentă ori o atitudine pragmatică, epurată de reacții subiective. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, relațiile de prietenie vor fi “umbrite” și puse la încercare de eclipsa inelară de Soare, care se va produce ca efect al Lunii Noi în Gemeni, din ziua de 10 iunie, la 13:52, ora de vară a României.

Fără a fi vorba de niște consecințe dramatice, se poate vorbi de secvențe de umbră și de lumină care vor pune în evidență un om, un caracter, o reacție, o întâmplare cu valoare, de pildă, pe care nativii trebuie să o ia în calcul. Va fi un moment subtil, plin de sugestii și idei care se vor naște în mintea fiecăruia, în funcție de vârstă, de pregătire, de grad de maturizare și de experiență de viață.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, hipersensibilitate la unele mâncăruri, gusturi și mirosuri. În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și se va plasa în casa I a personalității acestor nativi, devenind atât un aliat, cât și un motor existențial care îi va obliga pe Lei să fie motivați, eficienți, curajoși și radicali.

Până pe 29 iulie, el va genera numeroase și importante tensiuni cu impact asupra imaginii lor publice, controverse sau conflicte care le vor pune autoritatea și profesionismul la încercare. Într-un alt plan existențial, același Marte va intra într-o relație dură și destabilizatoare pentru relațiile parteneriale cu Saturn.

Horoscop Urania Fecioara 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie dimineața, context astral mai puțin explicit pentru banii și bunurile câștigate, dobândite sau aflate în curs de revendicare. Între 6 iunie, după ora 8:47, și seara zilei de 8 iunie, nativii vor dori să știe clar pe ce se pot baza într-un proiect important pentru viața sau cariera lor, de a cărui utilitate sau oportunitate au început să se îndoiască în ultimul timp.

Nevoia de a rămâne ancorați de niște principii clare, stabile, pe baza cărora să ia decizii pragmatice. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, sectorul carierei, precum și locul și rolul lor în societate vor fi influențate de Luna Nouă în Gemeni, care se va produce pe 10 iunie, la 13:52, ora de vară a României, fiind însoțită de o eclipsă de Soare.

Nativii vor putea să treacă prin evenimente semnificative ori vor putea avea discuții care să le permită o limpezire a prezentului și a viitorului lor socio-profesional. Moment important în care se pot produce nu unul, ci mai multe evenimente cu semnificație majoră între care nativii vor trebui să stabilească ierarhii.

În acest demers, esențiale vor fi nuanțele, cuvintele, subtextul conținut de informațiile pe care aceste ipostaze le pun în evidență. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, unii nativi vor simți, mai intens ca în alte dăți, nevoia de a se regăsi pe aceleași lungimi de undă afective sau mentale cu prietenii lor. Nevoia de corespondență spirituală, de rezonanță afectivă, de emoții împărtășite cu aceia.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care își va exercita influența asupra sectorului care controlează funcția inimii; la un moment dat, el se va plasa în opoziție cu Saturn, din Vărsător, ridicând cota de risc pe axa cardio-vasculară.

Horoscop Urania Balanta 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, posibile controverse sau adversități manifestate vizibil de către partenerii de viață, de proiect sau de către rivali. Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, unele Balanțe vor avea un sentiment de teamă în contextul modificării unor relații interumane în urma cărora li s-ar putea schimba statutul material.

Îngrijorări față de bani, bunuri, avantaje și situații favorabile pe care le simt amenințate de modificările legislative. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, universul de gânduri și convingeri se va afla în bătaia influxurilor astrale ale Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie care va fi însoțită și de o eclipsă de Soare.

În acest context, pot apărea tulburări de crez sau de convingeri născute din lumina stranie în care unele dintre ele vor apărea ca nemotivate, vor fi viciate de subiectivism sau de vreun interes particular, ori neînțelese corect. Nativii vor trebui să țină cont de aceste percepții care au menirea de a arunca o lumină necesară asupra zonelor mai puțin limpezi din mintea și din conștiința lor.

Nu sunt excluse surprizele, momentele de derută, de neîncredere în propriile forțe, în ipoteza adoptării unei atitudini clare și neîntârziate. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, moment delicat pentru exercitarea autoritară a funcțiilor publice și a atribuțiilor profesionale din cauza unui influx astral care sporește emotivitatea și șubrezește încrederea în sine.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și se va plasa în tranzit prin sectorul relațiilor de prietenie, permițându-le, astfel, nativilor ca, până pe 29 iulie, să întâlnească persoane importante, prin rang și statut social ori prin valoare personală, care să-i susțină ori care să intervină esențial în cariera lor prin încrederea și sprijinul acordat.

Horoscop Urania Scorpion 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, agitație, nervozitate, insomnii. Stres, conflicte cu colegii, situații complicate la locul de muncă de evenimente banale dar deranjante (absența unui coleg, defectarea unui utilaj, intervenții neinspirate în procesul muncii).

Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, surprize de la un partener care nu au darul să rezolve o împrejurare delicată sau care chiar creează o situație ce trebuie privită cu măsură și delicatețe pentru a nu altera o relație de cuplu, de colegialitate, participarea la un proiect, la o afacere. Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, interesele materiale, demersurile care privesc un dosar în baza căruia se cere o subvenție, o scutire, o susținere financiară ori o tranzacție succesorală pot trece prin “dușuri scoțiene”.

Contextul generator de contradicții și nedumeriri ori chiar de surprize va fi dat de Luna Nouă în Gemeni, din 10 iunie, însoțită și de o eclipsă de Soare, care va permite dezvăluiri care vor arăta adevărata “față” a unor persoane, vor scoate la iveală viciile de gândire, de strategie ori de punere în practică a unui text de lege care vulnerabilizează demersul inițial.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, rol major al afectelor, al emoțiilor, al atașamentelor care țin de “inimă” (credințe religioase, aspirații culturale, vocații artistice, sensibilități personale).

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și se va plasa în sectorul carierei, dând o largă disponibilitate spre afirmare, succes, ascensiune socio-profesional celor tineri sau încă tineri. Până pe 29 iulie, multe persoane pot fi numite cu derogare de vârstă sau de ani de experiență impuși, inițial, ca o condiție a numirii sau a angajării unei răspunderi publice.

Horoscop Urania Sagetator 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, dizarmonie sufletească, agitație, neîncredere, subiectivism. Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, destul de multă stabilitate organică dublată de o tendință protectivă față de organism: nativii nu vor să facă efort fizic, se menajează în procesul muncii, evită să se consume pentru fleacuri, nu alimentează discuțiile aprinse și conflictele inutile.

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, relațiile parteneriale vor trece prin momente speciale. Va urma o perioadă de câteva zile influențată de forța Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie, însoțite de o eclipsă de Soare.

Aceasta se va afla într-o foarte strânsă relație cu Mercur retrograd, influențând tot ce ține de dialog, de exprimare, de ton al vocii, de gesticulație, comportament, formularea unor idei, exprimarea unor opinii, înțelegere a conținutului unui document, act, sau contract. Lucrurile nu vor fi deloc simple pentru că se va instaura o perioadă de labilitate, de nesiguranță, de îndoială, de neîncredere, de instabilitate în opțiuni, de revocări ale unor decizii, de contradicții sau contraziceri.

Context versatil și plin de neprevăzut în cazul unui proces, a unei audieri, a unei anchete. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, atașamente afective față de un bun de familie, dedicare unei cauze materiale pe ideea datoriei față de părinți sau bunici, în a conserva acel fond patrimonial.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și se va plasa în tranzit, până pe 29 iulie, prin casa a IX-a, a conștiinței, a aspirațiilor înalte și a motivațiilor profesionale ambițioase. Din această poziție, el va intra, curând, în conflict cu Saturn din Vărsător, născând adevărate furtuni interioare, alteori va bloca accesul la informația adevărată, utilă lor, esențială pentru a lua o decizie.

Horoscop Urania Capricorn 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, stări de spirit modificate de asperitățile din viața de familie ori de evenimentele minore dar frecvente care se petrec în gospodărie și care îl pun pe câte un nativ să-și întrerupă programul de viață și de lucru obișnuit pentru a interveni în remedierea acelor neajunsuri.

Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, stabilitate emoțională, chef de a mânca lucruri bune, de a petrece în chip armonios dar nu agitat sau zgomotos timpul liber, nevoie de relaxare, de satisfacție a gusturilor prin plăceri rafinate.

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, sănătatea va fi influențată de impactul pe care îl vor avea asupra nativilor energiile declanșate de fenomenul Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie, însoțite de o eclipsă de Soare, care ar putea instaura, de la caz la caz, și, firește, în funcție de vârstă și de tablou clinic, stări organice fluctuante, instabilitate în gânduri, vigoare fizică lipsită de constanță, oboseală rapidă dar și recuperări rapide.

Atenție la felul în care vorbiți, ca formă și conținut, la locul de muncă, în public sau la un examen pentru că, întregul context astral nu este favorabil oralității: neatenție la detalii, superficialitate, nesiguranță, lapsusuri, erori de pronunție, ș. a. m. d. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, blândețe și amabilitate în relațiile parteneriale, incapacitatea sau teama de a aborda curajos o temă dificilă ori de a avea o reacție promptă și categorică.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și, până pe 29 iulie, se va plasa în sectorul intereselor materiale sau patrimoniale declanșând, acolo unde se vor justifica și întruni condițiile, conflicte majore, sonore, intense și greu de conciliat (luptă pe avere) sau ipostaze financiare/fiscale blocante (poprire, sechestru, executare silită).

Horoscop Urania Varsator 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, informații alarmante, dialoguri enervante, secvențe cotidiene obositoare, întâlniri precipitate care nu-și ating scopul. Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, nevoie de calm și stabilitate domestică; reticență în a aborda temele conflictuale în relația nativilor cu una sau mai multe rude mai ales dacă temele abordate au născut și în trecut dispute fără să se ajungă la vreo soluție.

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, sectorul vieții sentimentale a fost avantajat, până acum, de niște tranzite care le-au insuflat nativilor chef de viață, disponibilitate spre joc, relaxare, afirmare de sine în ipostaze agreabile, plăceri reconfortante, emoții trăite fără asumarea unor responsabilități.

Acum, însă, toate acestea vor fi trăite mai intens dar și mai destabilzant din cauza alunecărilor în exces induse de influxurile Lunii Noi în Gemeni din 10 iunie, care va fi însoțită și de o eclipsă de Soare, care amplifică trăirile și denaturează sentimentele. Astfel, Vărsătorii pot apărea într-o lumină defavorabilă în ochii celor dragi ori pot ridica semne de întrebare cu privire la seriozitatea și onestitatea sentimentelor afirmate cu glas tare dar infirmate de atitudinea și de comportamentul lor.

Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, stare de spirit marcă de sensibilitate excesivă, de dorința de a se retrage din secvențele de viață solicitante; nevoia de a medita pe teme de viață personală.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 29 iulie, timp în care se va plasa în tranzit prin casa relațiilor personale pe care le va pune în ipostaze dintre cele mai dificile, mai ales că, în curând, Marte va face o opoziție drastică cu Saturn, din Vărsător, ridicând, astfel, cota de stres și de risc relațional.

Horoscop Urania Pesti 5-11 Iunie 2021

Între 5 și 6 iunie, dimineața, griji bănești curente. Între 6 iunie, după ora 08:47, și seara zilei de 8 iunie, multe persoane născute în acest semn zodiacal vor dori sau vor fi nevoite să învețe ceva. Fie pentru propria lor lămurire, fie pentru a se menține la un nivel competitiv la locul de muncă, fie pentru a susține un examen. Este o perioadă plină de calm și de răbdare, stări de spirit necesare pentru acumularea unui volum mare de informații necesare.

Între 8 iunie, după ora 21:48, și dimineața zilei de 11 iunie, sectorul relațiilor de familie și al vieții domestice va fi supus unor influențe astrale care, fără a fi neplăcute, pot să-i enerveze pe nativi prin factorul insecuritate sau instabilitate pe care îl vor abate asupra casei, a vieții de fiecare zi prin tot felul de neajunsuri.

Trebuie subliniat faptul că, dintre cele douăsprezece semne zodiacale, zodia Peștilor va fi cea mai puțin influențată și în modul cel mai atenuat cu putință, de către Luna Nouă în Gemeni din ziua de 10 iunie, fază care mai are și un adagio: eclipsa de Soare care se va produce cu această ocazie.

Peștii aproape că nu vor simți acest influx ori, de la caz la caz, situația se va restabili curând, impresiile se vor risipi repede, neajunsurile se vor remedia fără prea multă tevatură. Din 11 iunie, după ora 10:23, și până în seara zilei de 13 iunie, univers afectiv calm, pline de amintiri, mare disponibilitate spre stări pasionale, spre romantism; căldura sufletească va însoți toate întâlnirile și dialogurile cu reprezentanții acestei zodii.

În după-amiaza zilei de 11 iunie, planeta Marte va intra în zodia Leului și, până pe 29 iulie, se va plasa în sectorul muncii unde le va aduce Peștilor, în prima parte a tranzitului, un succes sau mai multe posibilități de afirmare, în schimb, le va solicita, din plin, axa cardio-vasculară.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Da oare ne potrivim?
  Da oare ne potrivim?

  Cat sunteti de compatibili in functie de pozitia din Zodiac.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia si Astrologia

  Influenta planetelor si vibratia lor numerica.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia sentimentelor

  Numerologia in cuplu: ciclul sentimental de 9 ani.

 • Ce spune cifra destinului despre persoana iubita?
  Ce spune cifra destinului despre persoana iubita

  Afla mai multe despre partenerul tau de cuplu cu ajutorul numerologiei.

 • Numerologia relatiilor - Data primei intalniri
  Numerologia relatiilor: Data primei intalniri

  Afla care este cifra care iti guverneaza relatia de dragoste.

 • Culoarea parului influenteaza personalitatea semnelor zodiacale
  Culoarea parului influenteaza personalitatea

  Ce caracter ai in functie de culoarea parului.