Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 9-15 Octombrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 09 octombrie – 15 octombrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 09 octombrie – 15 octombrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 09-15 Octombrie 2021

Pe 9 octombrie, unii Berbeci pot constata că au intrat pe un culoar greșit ca abordare instituțională sau ca strategie juridică într-o chestiune de interes bănesc sau material. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, mecanism astral care introduce factori de risc ce nu pot fi intuiți ușor, de unde și nevoia unei abordări atente, cumpătate și deloc grăbite.

În unele cazuri, poate fi vorba de ratarea unui termen, ceea ce se cheamă, metaforic vorbind, “a pierde ultimul tren”, într-un demers social sau personal în care poate funcționa și o premisă legată de străinătate ca țintă finală, ca loc de desfășurare, ca speranță a unei strămutări personale.

În unele cazuri, poate fi vorba de ratarea unui termen, ceea ce se cheamă, metaforic vorbind, “a pierde ultimul tren”, într-un demers social sau personal în care poate funcționa și o premisă legată de străinătate ca țintă finală, ca loc de desfășurare, ca speranță a unei strămutări personale.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, astfel că, deși relația dintre planetă și zodia pe care o traversează este una furtunoasă, nativii vor putea înțelege ce se întâmplă în relațiile lor de prietenie. Un prim exemplu s-ar putea produce chiar între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, când, în acest sector, se vor afla în tranzit două planete (Jupiter și Saturn) motivate, activate sau chiar răscolite de Lună (sentimente, impresii, trăiri interioare).

Răstimpul poate funcționa straniu în cazul celor care vor trebui să accepte condițiile puse de soț/soție sau de către colaboratori cu privire la relația nativului cu acel prieten sau să navigheze printre exagerările, deformările realității și falsele învinuiri ale acelora.

Horoscop Urania Taur 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, până după-amiază, posibilă alterare a unei relații parteneriale. Nemulțumire a nativului față de felul în care evoluează un dialog, o negociere, o întâlnire de împăcare, o secvență la tribunal sau în relația cu o instituție a statului care aplică legea. Între 9 octombrie, după ora 18:24′, și seara zilei de 11 octombrie, axa celor două case ale banilor și bunurilor va sta sub semnul schimbărilor frecvente de ipostaze, de oferte, de soluții, de impresii, de provocări sau de decizii.

Opoziția Lună Neagră/Venus este de natură să le facă pe cele două ipostaze astrale să se blocheze și să se atenueze reciproc. Ar mai putea fi vorba uneori și de o șansă care este salvată (parțial), pe ultima sută de metri sau, invers, de numeroasele piedici care amenință o situație până atunci favorabilă.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, posibile dificultăți în efortul de a analiza și înțelege o întâmplare. Taurii se pot simți amenințați pe o direcție de viață socio-profesională de cursul evenimentelor pe care nu le înțeleg și pe care le este greu să le evalueze obiectiv. Stare de așteptare.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va crea un alt tip de influență astrală în sectorul carierei, dar va accentua, totodată, și ipostazele stranii cu care nativii nu s-au mai confruntat. Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, ipostaze interesante, provocatoare, dar destul de greu de controlat în contextul activității profesionale.

Cei tineri s-ar părea că vor fi mai avantajați, pentru că vor trăi mai degajat o serie de evenimente cu aer de surpriză deoarece, în viziunea lor, acestea ar fi garanția unei schimbări pe măsura dorințelor și planurilor lor de viață. Atenție la comportamentul și la declarațiile făcute în public de către nativii de toate vârstele. Ce e mult strică.

Horoscop Urania Gemeni 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, axa celor două case ale sănătății va fi influențată de tranzitele Lunii, care va avea un efect mai puternic asupra psihicului Gemenilor. Aceștia nu vor fi în apele lor chiar dacă, în plan organic, nu va fi vorba de tulburări fiziologice. Pe acest fond apăsător, ei nu vor avea chef de muncă, nu vor fi în stare să susțină un efort în desfășurarea unor activități în condiții de stres.

Ipostaze dezagreabile la locul de muncă (refuzuri, observații, certuri, comentarii și critici adresate lor care vor intra în planul de șicane și subminări ale unor colegi). Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, relații parteneriale plăcute, vesele, degajate sau dătătoare de speranțe, dar nesigure, oscilante ori dublate de o doză mare de neîncredere și neseriozitate.

Oricât de plăcute ar fi dialogurile destinse, este bine ca nativii să nu cultive această latură mondenă sau degajată pentru a nu se abate de la subiectul principal al întrevederii, pentru a obține un rezultat clar și pentru a nu pierde timpul.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, indisponibilitate a nativului de a se lansa în cheltuieli suplimentare, altele decât cele destinate modului de viață curent și cumpătat. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va debloca o serie de mecanisme de gândire și decizie pe teme importante. Nota generală va fi de eliberare de dezordine și de factorii greu de înțeles ai unei ecuații de viață.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, secvențe greu de estimat care îi vor pune pe Gemeni în situația de a lua decizii rapide cu privire la activitatea pedagogică, de formare profesională ori de schimbare a stilului de viață. Atașamente bruște față de idei, proiecte, oameni sau inițiative publice care par să-i deschidă Geamănului noi orizonturi de acțiune și dezvoltare personală.


Horoscop Urania Rac 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, ambalări afective trecătoare, născute din indisponibilitatea nativilor de a fi toleranți cu capriciile și pretențiile nejustificate ale copiilor sau ale celor de care sunt legați afectiv. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, nativii se vor confrunta cu stări organice, cu senzații, trăiri și motivații interioare care îi vor transforma în niște persoane care, în orice moment, vor fi dispuse să se dedice unei alte activități fără a o termina pe nici una, fără a se putea concentra și, prin asta, fără a fi eficienți.

Atenție pentru cei care în urma unor accidente, operații sau afecțiuni prezintă sensibilități ale aparatului locomotor. Activitatea profesională curentă va fi susținută de planeta Venus, dar va fi șubrezită de influxurile Lunii Negre, care poate diminua orice ipostază favorabilă, orice șansă.

Atenție la lucrurile neclare, la dialogurile cu “jumătate de măsură”, la detaliile ascunse legate de desfășurarea muncii la care se pot deda unii colegi sau chiar directori, coordonatori, patroni. Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, relațiile parteneriale vor evolua cu oarecare disconfort în dialogul, cooperarea, înțelegerea sau activitatea comună. Unul sau ambii parteneri nu vor fi încântați de noile condiții în care evoluează proiectul lor de muncă sau de viață.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și, prin asta, va întrerupte șirul nefericit și neproductiv al blocajelor, încurcăturilor, dezordinii și intervențiilor nemotivate ale unor persoane abilitate, dar incompetente ori de rea voință în rezolvarea unei chestiuni financiare sau patrimoniale.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, nu este exclusă o surpriză: o înștiințare cu privire la o decizie personală sau a unui expert în abordarea divergentă a unui interes material pus în joc.

Horoscop Urania Leu 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, posibile situații familiale care nu-i vor conveni nativului prin doza lor de subiectivism ori chiar de abuz pe care le vor conține. Uneori, aceștia vor răbufni. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, sectorul relațiilor afective va fi instabil.

Nota generală va fi una pozitivă, nativii fiind dispuși să se lase cuceriți de tot felul de oferte și provocări, doar că plăcerile, ca și interesul lor, vor fi de scurtă durată, Leii plictisindu-se repede și dorind mereu altceva. Posibilă perioadă în care pofta lor de mâncare va fi exagerată sau se va îndrepta spre gusturi și experiențe culinare extravagante. Posibilă tendință de a exagera în consumul băuturilor alcoolice. Chef de viață, de petreceri, de veselie mai greu de pus în practică, din păcate, în această perioadă plină de limitări.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, răstimp banal în care nativii se vor dedica activităților profesionale fără prea multă tragere de inimă, doar din sentimentul datoriei. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va introduce noi rigori și puncte de vedere rigide în relațiile parteneriale care pot evolua spectaculos, de-acum încolo.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, întâlniri, dialoguri, vești legate de un partener de viață, de afaceri sau de un contract al nativului. Moment al surprizei și al nevoii de a decide și, respectiv, de a acționa pe loc.

Influență interesantă dinspre sectorul dialogurilor, al veștilor și al relațiilor curente cu străinii (întâlniri, reuniuni, vizite, activități comune) ca și cum tot ceea ce se va petrece în acele zile va avea șansa să se continue printr-o viitoare înțelegere (acord, contract). Leii pot manifesta disponibilitatea de a accepta o ofertă fără să cerceteze atent datele și perspectiva respectivei cooperări.

Horoscop Urania Fecioara 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, până după-amiază, dialoguri antipatice, întâlniri de scurtă durată cu persoane care vor reuși să-l scoată din sărite pe câte un nativ care nu va înțelege nici atitudinea aceluia, nici mesajul. Vești nu tocmai bune, enervări de scurtă durată în contextul unei deplasări.

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, relațiile de familie se pot ameliora; va fi vorba de o stare de spirit mai conciliantă, de politețe, de detașare de factorii care altădată îi puneau de jar pe cei născuți în Fecioară. Acum, în mod programatic, aceștia și vor propune să nu-și mai pună mintea cu toate fleacurile și capriciile ori cu pretențiile exagerate ale celor din familie; nevoie de calm, de odihnă, de tihnă, de confort, de recuperare și de pace domestică.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, universul sentimentelor va fi abordat cu moderație, fără pasiuni, fără patimi, fără exuberanțe, deci și cu mai puține satisfacții. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va elibera sectorul relațiilor de muncă de blocajele greu de înțeles și de îndepărtat din calea unor rezoluții profesionale.

În schimb, va (re)introduce secvențele ciudate și complicate ale unor măsuri care nu pot fi eludate. Atenție la jocul interesant, uneori profitabil, care se construiește în aceste zile pe direcția muncă/bani. Nu orice ofertă e de luat în seamă, dar nici o analiză temeinică de estimare a viitorului lor la actualul loc de muncă nu strică pentru a ști la ce să se aștepte și de ce, la un moment dat, să accepte ideea unei schimbări.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, accent astral în sectorul sănătății. Nota generală este de instabilitate, de nervozitate, de reacții disproporționate ale organismului pe direcția vasculară și neurologică.

Horoscop Urania Balanta 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, nemulțumiri provocate de o situație financiară precară în cazul celor care trăiesc modest; dubii cu privire la soluția sugerată de o persoană (aparent) competentă în legătură cu o cauză financiară sau patrimonială.

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, dialoguri agreabile, întâlniri vesele, presărate cu glume și marcate de disponibilitatea nativului de a se destinde, dar care vor fi lipsite de consistență; atenție la veridicitatea unor informații sau la autenticitatea unor înscrisuri, chiar dacă acestea vin de la instituțiile statului (risc de erori materiale, de confuzii, de redactare incorectă). Joc ambiguu între șansă și ghinionul din ultima clipă sau de ciuntire a unei rezoluții favorabile nativului prin micile/marile imperfecțiuni asociate punerii ei în aplicare.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, activități casnice obișnuite, fără nimic spectaculos; unele însă, dacă presupun un efort fizic susținut ori alocarea unui timp îndelungat, vor fi amânate pentru o perioadă mai lejeră.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, marcând, în mod mai puțin confuz, o serie de principii și direcții de evoluție ale unei relații afective, deși jocul între surpriză, între disponibilitatea interioară și condițiile exterioare va fi mai clar afișat ca realitate complicată între gând și faptă.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, univers al creativității foarte bine susținut astral: nativii vor avea imaginație, fantezie debordantă, soluții ingenioase, originalitate, curaj și expresivitate; moment bun pentru artiști, interpreți, creatori, cercetători, inventatori. Cele trei planete din Balanță, aflate într-o relație armonică cu cele trei, în tranzit prin Vărsător, le pot oferi celor nesiguri pe capacitatea și valoarea lor susținerea și motivația necesare.

Horoscop Urania Scorpion 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, nativii se vor afla sub influența Lunii, care le va răscoli stările de spirit, afectivitatea și le va influența comportamentul care ar putea să trădeze simpatia sau antipatia celor cu care nativul va dialoga sau va coopera în acest răstimp. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, gânduri inconsistente care se vor baza mai mult pe dorințe și impresii decât pe date, cifre și informații coerente și corecte.

Nativii își vor face calcule optimiste, dar deloc realiste cu privire la viitoarele câștiguri sau la eventualele soluții care le-ar putea limpezi o stare materială nesigură. Ba mai mult, unele ipostaze, care s-au conturat favorabil lor în ultima vreme, se pot “da peste cap” în ultima clipă, prin acțiunea destabilizantă a Lunii Negre care operează pe axa celor două case ale banilor și câștigurilor materiale.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, Scorpionii vor avea o disponibilitate redusă pentru conversații vesele și relaxare; ei vor rămâne concentrați asupra principalelor lor teme de viață, dintre care studiul, progresul profesional prin învățătură și ridicarea nivelului de pregătire reprezintă o urgență sau o prioritate, indiferent de vârsta acestora.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va fi mult mai explicit în felul categoric prin care va pune, în fața Scorpionilor, problemele domestice și de familie. Unele vor apărea, de-acum încolo, (aparent) din senin.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, unele persoane născute în acest semn zodiacal vor avea motive serioase să mediteze pe tema unor aspecte delicate, tăinuite de familie ori vor căuta argumentele care lipsesc dintr-o argumentație logică și, spre marea lor mirare, acestea le vor ieși în cale prin intuiție, printr-o descoperire “întâmplătoare” sau cu ajutor discret din partea cuiva.

Horoscop Urania Sagetator 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, Săgetătorii se vor gândi la sănătate, la bani, la activitatea profesională sau la procesele și conflictele cu care se confruntă. Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și le va oferi susținere, dându-le energie, putere fizică, entuziasm, convingeri ferme, judecată corectă, motivație în a acționa.

Venus va chema tot felul de șanse care se pot manifesta prin mici evenimente cotidiene, care le pot face plăcere ori care pot fi catalogate drept noroc și ajutor nesperat. În relațiile parteneriale, aceștia se vor purta corect, principial, dând dovadă de generozitate și eleganță.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, inițiative și soluții născute din modestie, cumpătare și echilibru în fața nevoilor cotidiene raportate la veniturile și la disponibilitățile financiare ale momentului. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va patrona stările psihice ce vor putea fi catalogate drept mari sau mici crize de conștiință.

Informațiile nou apărute în orizontul lor de înțelegere vor intra în conflict cu tot ceea ce Săgetătorii știu, au deprins, au învățat și au acceptat. Acum, ei vor fi puși în situația de a se adapta la nou, de a accepta ipostaze de viață și comportament pentru care nu sunt încă pregătiți.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, posibile vești sau informații furnizate de către prieteni sau despre prieteni care îi destabilizează. Cu aceștia, nativii s-ar putea să aibă dialoguri marcate de combativitate, surpriză, vehemență, refuz sau negare. Cei tineri ar putea primi notificări sau documente oficiale privitoare la felul în care se raportează o instituție de învățământ la dosarul, petiția, solicitarea, cererea adresată ei de către nativi spre soluționare.

Horoscop Urania Capricorn 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, posibile momente stânjenitoare generate de vorbele, de comportamentul ori de sentimentele exprimate de un prieten sau de o persoană dragă (copil?).

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, cele două case ale sănătății vor fi supuse fluctuațiilor; unele impulsuri astrale le vor da nativilor avânt, energie, ba chiar și entuziasm în felul în care vor aborda o temă de viață sau în felul în care vor înțelege să se implice în rezolvarea ei, altă dată, deși vor dori să fie eficienți și corecți, ei vor fi împiedicați de împrejurări și se vor lovi de întârzieri, de amânări, de complicații ori de neseriozitatea celor care încurcă lucrurile.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității cerului de naștere al Capricornilor și le va insufla acestora echilibru, luciditate, răbdare, hărnicie și spirit critic, stări de spirit și tendințe personale sau publice. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va opera categoric asupra casei banilor, trasând clar culoarea în care posibilitatea sau imposibilitatea de a “face bani” ori de a găsi soluții nu va mai fi ambiguă, confuză și greu de înțeles.

În schimb, acest tranzit va fi mai activ, mai răspicat și plin de surprize, introducând elemente ce țin de neprevăzut pe care nativii trebuie să le ia în calcul (estimarea riscului). Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, unele persoane pot resimți la nivel salarial o schimbare în plan profesional.

Ba chiar și ofertele de a primi sarcini socio-profesionale retribuite pot conține factori demni de luat în calcul și alții ce impun prudență. Răstimp al unor riscuri sau vicii ascunse care se pot revela pe fondul unor evenimente care privesc munca, funcția, banii, statutul social și conjunctura națională.

Horoscop Urania Varsator 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, posibile activități oficiale, publice sau cu un grad sporit de importanță (exercitare a atribuțiilor ce decurg din funcții și ranguri sau a puterii). Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, relațiile de prietenie sunt amestecate.

Unele evoluează frumos, corect, pe principii morale, bazate pe respect și politețe, altele însă se distorsionează, mai ales dacă la orizont apare un câștig material, un beneficiu de imagine, o ipostază publică flatantă și atunci carențele de caracter ies la iveală sau scot la suprafață manevre mai vechi care nu le fac cinste acelora (intrigi, “lucrături”, înșelătorii). La toate, Vărsătorul trebuie să ia aminte și nimic nu trebuie să treacă cu vederea: ce iartă azi se va întoarce împotriva lui mâine. Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, predispoziție astrală mai puțin semnificativă pentru evoluția stării de sănătate.

Nu putem decât să tragem concluzia că cele două sectoare vor evolua în mod normal, pe direcția ultimelor săptămâni. În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă, ceea ce pentru Vărsători, care îl “suportă” în casa I a cerului lor de naștere, acest parcurs poate să însemne revenirea la o etapă prin care au apucat să treacă la începutul acestui an și care i-a introdus într-un proces de revizuiri de sine și transformări ale modului de a gândi și acționa.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, Luna va tranzita zodia Vărsătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn o mare disponibilitate spre speculații mentale și spre o viață intelectuală intensă.

Tineri și maturi, deopotrivă, vor simți nevoia de afirmare de sine, de prezență activă în familie și în societate, valorificând acest uriaș rezervor de idei, de efervescență creatoare, de inițiativă și de viziuni superioare despre lume și viață.

Horoscop Urania Pesti 09-15 Octombrie 2021

De-a lungul zilei de 9 octombrie, Peștii vor fi nemulțumiți de felul în care ei trăiesc prezentul și se confruntă cu idei și concepții despre muncă, viață, succes, fericire pe baza unor realități și premise cu care nu sunt obișnuiți și pe care, de cele mai multe ori, le resping grosso modo.

Între 9 octombrie, după ora 18:24, și seara zilei de 11 octombrie, posibil succes în plan profesional, câștig de imagine, de încredere sau de autoritate a unei persoane care se exprimă în public ori care își exercită în chip corect, onest și eficient atribuțiile profesionale și sarcinile ce decurg din exercitarea unor funcții publice. Posibilă ascensiune în carieră ori consolidare a unui statut personal într-un domeniu de viață și activitate.

Între 11 octombrie, după ora 20:15, și sfârșitul zilei de 13 octombrie, relații de prietenie rezervate, prudente, care evoluează pe direcția deja cunoscută nativilor de peste doi ani, doar că acum, sectorul Capricornului care controlează casa prieteniei nu mai este la fel de solicitat, acolo aflându-se în tranzit doar planeta Pluton.

În ziua de 12 octombrie, Saturn va reveni la mișcarea directă și va opera transformări esențiale mai ales în cazul celor maturi sau a celor care se află în preajma vârstei de 40-42 ori de 56-58 de ani. Aceștia au simțit deja la începutul acestui an forța cu care lucrează tranzitul planetei Saturn prin Vărsător, respectiv prin casa ascunsă, a XII-a, a cerului lor de naștere. Acum, acesta va funcționa și mai intens grație conjugării forțelor lui astrale cu cele jupiteriene.

Între 13 octombrie, după ora 23:48, și 15 octombrie, mecanisme astrale care se îndreaptă, din punctul de vedere al sănătății, spre sectorul vascular, al circulației periferice și al fiziologiei sistemului nervos central și periferic. Mecanisme de gândire de o mare profunzime spre sfârșitul săptămânii, care le vor permite revelații și intuiții.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Horoscop 2021
  Horoscop 2021 – Anul Bivolului Alb de Metal

  Previziuni pentru anul 2021 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Numerologia si numarul de telefon
  Numerologia numarului de telefon

  Afla semnificatia numerologica a numarului tau de telefon.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Zodiile si loviturile vietii
  Zodiile si loviturile vietii

  Cum face fata fiecare zodie unor perioade mai dificile.