Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 6-12 Noiembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 6 noiembrie – 12 noiembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 6 noiembrie – 12 noiembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, disponibilitate frumoasă pentru a comunica, pentru a întreține o relație constantă cu persoanele și instituțiile din străinătate alături de care se află integrate în activități comune de ordin profesional (învățare, perfecționare, obținere de diplome, parteneriate în cercetare) sau în activități sociale, politice ori de interes umanitar (religie, protecția copilului, regimul bunurilor culturale, circulația ideilor și a concepțiilor superioare despre lume și viață).

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul beneficiilor materiale pe care nativul le-ar putea obține în urma cooperării cu oameni și instituții de resort.

Nota generală va fi de veghe atentă a felului în care se desfășoară niște mecanisme juridice sau economice, nativii dând dovadă de (ceva) mai multă disponibilitate față de adoptarea și urmarea consecventă a unei strategii și abținându-se să deschidă conflicte bazate pe părerile de moment. Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, Berbecii vor trebui să adopte o atitudine serioasă, responsabilă și onestă față de provocările sau situațiile complicate care se vor ivi în spațiul public ori în mediul lor profesional obișnuit.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, relațiile nativilor cu prietenii vor fi puse la încercare de una sau mai multe situații inedite. Pentru moment, nativii vor fi curioși, îngăduitori și vor trata cu umor aceste schimbări, dar, de la un moment dat încolo, se vor arăta agasați de imposibilitatea de a nu se putea baza pe aceia care îi pun mereu la încercare.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, stare interioară destul de calmă; Berbecii se vor izola de factorii perturbatori și vor desfășura activități de compensare, de relaxare sau care le aduc satisfacții superioare.

Horoscop Urania Taur 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, va continua să se manifeste predispoziția astrală care funcționează de mai mult timp pe axa celor două case ale banilor și bunurilor unde se manifestă nesiguranță în decizii și inițiative, instabilitate în evoluția unui demers și schimbări de opinie provocate de modificările introduse de dinamica vieții de fiecare zi, dar și de posibilele manevre ale unor persoane nu tocmai binevoitoare față de nativi.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor parteneriale, nefiind un sfetnic bun pentru că va introduce note de vulnerabilitate în dialogul cu o serie de persoane cu care nativul se intersectează în viața și activitatea curentă.

Risc de păcăleli, de strategii nedemne și de descoperiri neplăcute care aruncă o nemulțumire justificată față de cei cu care nativul este obligat să colaboreze. Context plin de capcane și de riscuri în cazul unor reclamații, anchete, depoziții sau procese.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, unele decizii ar putea fi luate mai ușor grație unei informații utile sau unei întâmplări care dezvăluie o realitate de care nativul era străin; astfel, cu răbdare, cu metodă și în posesia datelor necesare, cei născuți în zodia Taurului pot evalua corect și lua decizii justificate cu privire la evoluția lor profesională sau socială.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, blocaje, necazuri, ostilități venite din partea unor colegi de proiect, colaboratori, apropiați sau rivali declarați care ridică, prin afirmațiile și criticile lor, nivelul de conflict și îi pun pe Tauri în situația de a riposta vehement. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, îmbunătățire a relațiilor cu unul sau mai mulți prieteni, simpatie reciprocă și bună comunicare.

Horoscop Urania Gemeni 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, relațiile parteneriale vor evolua în nota astrală configurată de mai mult timp care presupune instabilitate în decizii, atitudini oscilante, premise în care se amestecă factorii subiectivi (părere personală, tentativă de manipulare, ordine contradictorii de la superiori).

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul sănătății de fiecare zi, context în care va accentua stările interioare dizarmonice legate, provocate sau manifestate în cadrul relațiilor de muncă sau în legătură cu desfășurarea unei activități profesionale curente. Firește că, străbătând sectorul casei a VI-a, Mercur va introduce factori perturbatori prin dezinformare, păcălire, amăgire, adevăruri rostite parțial sau chiar ascunse.

De aceea, orice ofertă sau chiar explicație pentru o neregulă produsă în relațiile de muncă va trebui privită cu multă atenție și, cu atât mai puțin, ea nu va trebui acceptată ca o formă de capitulare, pentru că nu va fi vorba de un raport corect între angajat și angajator, ci de unul viciat de tertipuri.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, posibilă rezolvare în plan financiar, dar cu rezultate mult sub așteptări sau sub necesarul rezolvării unei teme de viață.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, tulburări de crez și convingeri pe fondul unor descoperiri, revelații, afirmații și demonstrații publice care nu pot fi puse la îndoială și care vor dezvălui latura ascunsă a unei persoane, a unui proiect, a unui demers socio-profesional în care nativul s-a angajat și care, în acest context, pare de-a dreptul greșit, inutil sau periculos a fi menținut. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, impact favorabil pe care prestația unui nativ o poate avea asupra publicului sau într-un cadru oficial.


Horoscop Urania Rac 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, stare organică în parametri normali, dar cu frecvente schimbări ale dispoziției interioare (oboseală, plictiseală, dezinteres, motivație pentru o temă curentă profesională urmată de abandonul ei momentan). Nesiguranță interioară legată de evoluția greu de înțeles ca motivație a relațiilor de muncă, a unei activități retribuite sau a stilului instituției înseși în care nativii își desfășoară viața profesională.

Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și va străbate sectorul relațiilor sentimentale. Alături de Soare și de Marte, Mercur va introduce, până pe 24 noiembrie, îndoiala, frica de a fi părăsit și spaima de a trăi ruperea unei relații, gelozie și neîncredere în persoana dragă.

Deopotrivă, acest tranzit va tulbura relațiile între nativi, în postura de părinți, și copiii lor, mai ales dacă aceștia au început să se maturizeze și încearcă să se emancipeze ori să scape de sub controlul părinților prin tot felul de subterfugii. Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, relațiile parteneriale vor fi corecte, dar marcate de dorința de a respecta niște principii personale, niște condiții sau niște clauze contractuale ori un cadru oficial impus de circumstanțele momentului.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, posibile surprize sau elemente care, odată identificate, schimbă datele problemei în abordarea unei teme (dosar, proces, interes personal, conflict interpersonal) de natură materială, financiar, personală ori de statut privilegiat.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, efort de a evada din prezent, din cotidian, din precaritatea preocupărilor domestice prin activități care să-i poarte într-un alt univers de probleme, de idei, de trăiri, de speranțe, de înțelegere. Nevoie de „curățare sufletească”.

Horoscop Urania Leu 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, instabilitate psiho-emoțională; nativii vor oscila între păreri, impresii și trăiri interioare cu privire la o persoană sau la o relație afectivă, nemaiștiind ce e corect și adevărat și ce este impresie subiectivă și neadevăr.

În acest răstimp, nu trebuie să fie luate decizii importante cu privire la viitorul unei relații, mai ales că ei înșiși pot să creeze o impresie deformată în ochii și în sufletul celor dragi, punându-i pe aceia, la rândul lor, pe gânduri. Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor de familie și al treburilor casnice.

Acestea vor fi supuse unui stres, nativii devenind deseori refractari și necooperanți. Mai complicat va fi cazul celor ce duc cu ei povara unor relații de familie dezordonate, deloc armonioase și greu de gestionat ori care sunt victimele unor relații de familie care le grevează personal, moral, material sau social întreaga evoluție, de unde și legitimele revolte și mânii.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, Leii se pot bucura de stabilitate la locul de muncă; hărnicie, sacrificiu personal de timp, de răbdare sau de relaxare pentru a duce la sfârșit un proiect. Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, situații ieșite din comun care vor influența una sau mai multe relații ale nativului în plan partenerial. Soțul sau soția câte unui nativ se poate purta ciudat, inexplicabil (aparent) și provocator.

Nu permiteți colaboratorilor sau subalternilor să cultive jocul, aparent inofensiv, al glumelor pe muchie de cuțit, al sarcasmului în spatele cărora se ascunde disprețul personal sau dorința de a-l pune pe Leu în situații delicate. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, posibil mic câștig sau avantaj material.

Horoscop Urania Fecioara 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, discuții în familie care bat pasul pe loc și nu iau în calcul soluțiile adecvate. Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate, din perspectiva cerului de naștere al Fecioarelor, sectorul comunicării și al achizițiilor de informații curente ori a micii școlarități, dar, alături de Soare și de Marte, el nu va genera decât raționamente bazate pe impresii personale, pe feelinguri, pe reacții subiective (antipatie, ostilitate, neîncredere), cele mai multe dintre ele dobândite de-a lungul unor relații personale care nu au funcționat întotdeauna comod, corect sau util nativilor.

Fecioarele vor da replici sarcastice, vor da dovadă de un umor usturător, vor alimenta controverse și vor dori să demonstreze că au dreptate în speranța că astfel își vor lua revanșa sau îi vor pune pe unii „la locul lor”.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, nativii vor da dovadă de o mare putere de stăpânire a sentimentelor și impresiilor de moment cultivate din dorința de a nu greși și de a nu se lăsa duși de valul trăirilor interioare, efervescente, dar înșelătoare, în viziunea lor.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, solicitare semnificativă a fiziologiei sistemului nervos central și periferic, a circulației venoase și periferice. Se pot produce stări de spirit generatoare de anxietate, de nervozitate, de stress, de insomnie, puseuri de hipertensiune sau tulburări de gândire (incapacitatea de a se concentra, de a depune un efort mental susținut pe o perioadă mai mare de timp).

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, amabilitate și disponibilitate spre dialog, înțelegere și cooperare cu unii parteneri sau în contextul unor ipostaze de muncă și viață care implică interese majore sau dispute ideologice.

Horoscop Urania Balanta 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, informații incerte, vești pe care nu trebuie pusă mare bază, dialoguri superficiale, promisiuni exagerate care nu pot fi onorate, deplasări asociate cu nereguli, dificultăți sau mici eșecuri (instituția solicitată nu lucrează în acea zi, persoana căutată lipsește din oraș, obiectul pe care nativii intenționau să-l achiziționeze s-a vândut ori prezintă defecte care nu-l mai fac vandabil). Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul banilor câștigați prin efort personal.

Alături de Soare și Marte, Mercur va deveni mai „vocal”, dar și mai subtil: pe unii nativi, acest influx conjugat îi va face mai atenți la detalii și la lucrurile nespuse pentru a căror identificare trebuie să depună efort, pe alții însă, în funcție de vârstă și de experiență de viață, îi poate împinge spre decizii bazate pe raționamente false sau care pleacă de la premise incorecte pe ideea „las’ că nu o să se afle”.

În ansamblu, însă, este bine să se țină cont de riscurile care pot căpăta diferite forme și surse: de la cunoscuți sau de la străini, de la persoane particulare sau de la instituții, prin constrângere, prin păcălire, prin manevre subtile.

Cele trei opoziții ale planetelor din Scorpion cu Uranus din Taur indică o vulnerabilitate pe ambele direcții ale celor două case ale banilor și bunurile ori ale câștigurilor materiale, sociale și patrimoniale. Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, viață de familie normală.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, surprize în plan afectiv: vești, declarații, afirmații, informații, provocări, pretenții ale celor dragi. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, stare organică normală, psihic pozitiv, atitudine relaxată față de muncă, abordări ale problemelor curente de muncă detașate de constrângeri.

Horoscop Urania Scorpion 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, fluctuații bănești curente, explicabile printr-un lanț de decizii care trebuie să țină cont de niște neputințe: interdicții, amânări, respingerea unei cereri, complicații birocratice, neconcordanțe instituționale și, firește, înțelegerea incorectă a unor mecanisme, operațiuni fiscale, bancare și consecințele lor de către nativii fără experiență sau pregătirea necesară într-un anume domeniu de viață și activitate.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului. Cei născuți în acest semn vor avea, până pe 24 noiembrie, trei planete în casa I a personalății care le vor da o susținere reală, subtilă, dar eficientă, pe mai multe planuri individuale, cu excepția relațiilor parteneriale unde se vor putea înregistra destule certuri, reproșuri, sentimente de ostilitate, de gelozie, de invidie, de revanșă.

Peisajul astral este foarte riscant în această ultimă ipostază, așa încât nativii ar trebui să răspundă doar la întrebările politicoase, cât mai scurt și la obiect, să renunțe la glume, ironii, aluzii și alte tactici care nu-i vor pune într-o lumină favorabilă și prin intermediul cărora nu vor rezolva tema care îi preocupă.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, Scorpionii vor simți nevoia să-și consolideze o părere prin verificarea unor documente, prin cercetarea atentă a faptelor, prin răbdare, metodă, atenție la detalii și obiectivitate.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, evenimente care tulbură liniștea familiei, sentimente răscolite, trăiri intense sub imperiul emoțiilor stârnite de faptele sau veștile neprevăzute care îi privesc pe ei, dar se reflectă și asupra rudelor apropiate sau invers. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, moment bun pentru trăiri afective; nota generală va fi una de armonie, de pace, de plăcere, de bună înțelegere.

Horoscop Urania Sagetator 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, Luna se va afla în tranzit prin casa I a celor născuți în Săgetător și le va da elan de viață, o atitudine veselă, curaj și încredere în propriile forțe, dar nu le va fi de ajutor în situațiile în care se vor stârni furtuni, mai mari sau mai mici, între ei și partenerii lor de orice fel. Risc de reacții disproporționate, de răstălmăcire, de enervare și de luare a unor decizii pripite în privința persoanelor cu care Săgetătorii vor intra în dispută.

Pe 6 noiembrie, imediat după miezul nopții, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate casa a XII-a, a lucrurilor tăinuite, guvernată de o zodie a lucrurilor ascunse, traversată de Soare și Marte, patronul zodiei, ceea ce sporește riscul asumat în necunoștință de cauză și de Mercur, recentul venit, care va permite circulația discretă a informațiilor, de cele mai multe ori utile, prin indiscreții, mărturisiri, confidențe, secrete descoperite întâmplător.

Firește, acest nou tranzit va exercita o influență și asupra psihicului, ca o componentă sine qua non a funcționării organismului (trup și suflet).

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, posibilă consolidare bănească fără a fi vorba de vreun câștig care să schimbe datele problemei, rezolvări financiare curente, economii autoimpuse.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, unii nativi vor trăi cu senzația că se petrece ceva de care nu au luat cunoștință și care le va tulbura modul de viață, alții vor primi informații destabilizatoare sau chiar vor trebui să facă față unei situații ieșite din comun. Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, armonie în casă, aflarea unui secret de familie, găsirea unui obiect sau act, document, probă ce prezintă un interes sporit pentru nativ.

Horoscop Urania Capricorn 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, sănătatea pare să evolueze normal, cu excepția unor afecțiuni mai vechi, dar nativii se vor simți de mai multe ori, în acest răstimp, obosiți, fără chef de muncă și preocupați mai mult de latura relaxantă a vieții și activității decât de efort, concentrare și hărnicie.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul relațiilor de prietenie, conturând un traseu delicat, riscant și nesigur. Nota generală este de neîncredere care se va instala în conștiința nativilor față de una sau mai multe persoane apropiate lor, care fac parte dintr-un grup care desfășura activități comune de compensare, relaxare, divertisment sau de utilitate publică.

Dar cooperarea va suferi de pe urma neîncrederii de care vorbeam, provocată de acele persoane care nu „joacă onest”, care introduc factori de dezechilibru în desfășurarea activităților comune: încearcă să-și impună dorințele, dau curs unor capricii, au opinii separate, își exprimă insistent nemulțumirea sau dezinteresul pentru felul în care decurg lucrurile în relația lor, adresează critici la adresa unui Capricorn sau, lucrul cel mai grav, îl bârfesc, îl sabotează și îl induc în eroare.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, Luna va introduce o necesară notă de echilibru interior, de luciditate și de obiectivitate. Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, posibilă surpriză de natură financiară (fiscală, salarială). O chestiune bănească se conturează în chip urgent și bizar ca împrejurare declanșatoare.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, întâlniri și dialoguri care fac plăcere, aduc o veste bună sau liniștesc. Totuși, există și riscul unor dezamăgiri, rezultate din estimările favorabile, dar nefondate ale Capricornilor cu privire la un prieten.

Horoscop Urania Varsator 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, fluctuații în câmpul impresiilor și al părerilor nativilor față de unul sau mai mulți prieteni. Frecvente schimbări de opinie, dar și decizii care sunt destul de repede corectate de altele, venite în urma unor analize sau a unui plus de informații corecte.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va traversa sectorul carierei, al succesului, al vieții și al funcțiilor publice. Alături de Soare și de Marte, Mercur se va purta ca un vrednic locotenent, susținând cu un substrat vulnerabil mecanismele socio-profesionale pe care le alimentează această triadă.

Este vorba de o atitudine rezervată care va lăsa celor din jur impresia că preopinenții, colegii, colaboratorii, asistența, publicul, în general, manifestă rețineri față de un Vărsător. Lucrurile nu vor fi niciodată prea clare, dar chiar și așa, insinuările, „răutățile prietenești”, criticile, mai mult sau mai puțin colegiale, comentariile dezavantajoase vor reprezenta un potențial periculos pentru orice persoană publică născută în Vărsător.

Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, șansă pentru stabilizare organică binevenită mai ales în faza de refacere după o boală. Capacitate sporită de a face față unor slăbiciuni trupești și limite organice generate de boli mai vechi (cronice) sau mai noi, trecătoare. Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, Luna le va da Vărsătorilor un impuls special spre noutate, originalitate, improvizație, renunțarea la atitudinile conservatoare și la gândurile neconstructive.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, context astral favorabil unui mic câștig sau al unei rezolvări pe cale amiabilă. Chiar dacă impulsul astral va fi unul liniștitor, nu e bine ca nativii să aibă impresia că, de acum încolo, le va merge din bine în mai bine și să cheltuiască banii în mod nejustificat.

Horoscop Urania Pesti 06-12 Noiembrie 2021

Între 6 și 8 noiembrie, la începutul zilei, ipostaze amestecate, mai bune sau mai șubrede, care îi vor obliga pe nativii Pești să se adapteze din mers la fiecare provocare, pentru a acționa adecvat. Chiar dacă se vor afla în situații delicate, nativii vor reuși să restabilească adevărul sau să lase celor din jur impresia că sunt credibili și demni de încredere.

Pe 6 noiembrie, Mercur va intra în zodia Scorpionului și, până pe 24 noiembrie, va străbate sectorul conștiinței, al gândirii superioare și al motivațiilor personale construite pe baza unei scări de valori bine motivate. Vor avea multă finețe în gândire, dar beneficiul principal va veni de la lecturile, dialogurile, lecțiile, cursurile de perfecționare, workshop-urile la care vor participa, menite să-i pună în situația de a acționa practic și a mânui cu concepte și noțiuni culturale, morale, spirituale.

Va fi un moment al progresului și al achizițiilor artistice, filosofice, spirituale importante pentru persoana și personalitatea lor, indiferent de vârstă și de educația primită. Între 8 noiembrie, după ora 3:04′, și dimineața zilei de 10 noiembrie, relațiile de prietenie vor evolua într-un registru corect, onest, util desfășurării unor activități comune, dar fără prea multe efuziuni de simpatie.

Între 10 noiembrie, după ora 5:03′, și dimineața zilei de 12 noiembrie, solicitare, reînnoită din punct de vedere astral, a registrului vascular, cardiac, nervos și circulator; posibile afectări tranzitorii ale fiziologiei organismului pe aceste direcții mai ales dacă nativii vor face efort, imprudențe sau nu vor lua medicația de rigoare.

Din 12 noiembrie, după ora 9:54′, și până pe 14 noiembrie, Luna va traversa zodia Peștilor și le va da celor care s-au născut în acest semn căldură sufletească și bună comunicare cu cei cu care se regăsesc pe aceleași coordonate și viziuni despre lume și viață.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Cum va fi anul 2021?
  Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

  Ce ne asteapta in anul 2021? Va prezentam prognoza numerologica.

 • Cum e dragostea dupa zilele saptamanii?
  Dragostea dupa zilele saptamanii

  Compatibilitatea in cuplu in functie de ziua in care s-au nascut partenerii.

 • Ce stil de impracaminte preferi?
  Zodiile si moda

  Preferintele zodiacale in materie de moda si stil.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Ce spune data nasterii despre tine?

  Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.