Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 04-10 Decembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 04 decembrie – 10 decembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 04 decembrie – 10 decembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, intensificare a mecanismelor de analiză și sinteză a problemelor luate în calcul într-o decizie sau într-o nouă orientare personală, profesională, de instrucție, de evoluție sau de rafinare spirituală, deși datele privesc și o importantă componentă publică, o implicare socială sau o formă de activitate îmbrățișată de către nativi în chip asumat, combativ, energic determinat de impulsurile Lunii Noi în Săgetător, care va avea loc în ziua de 4 decembrie, dimineața (conjuncție Soare/Lună la 12° 22′ Săgetător), însoțite de o eclipsă totală de Soare. Posibilă discuție esențială, decisivă, pentru lămurirea unui nativ care trebuie să ia o decizie importantă pentru actualul său statut sau în vederea modificării regimului de viață și de muncă în care străinătatea reprezintă o componentă importantă sau principala miză existențială.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, progres într-o chestiune de muncă, de afirmare sau de prezență în spațiul public.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, vești despre care nativul aude că se petrec în legătură cu un prieten sau situații inedite prin care nativul însuși trece alături de aceia.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, momente de calm și de relaxare care le vor fi utile nativilor pe fondul recentei etape în care au fost solicitați să muncească, să se implice ori să se concentreze pe chestiuni esențiale.

Între 8 și 10 decembrie, nu sunt excluse momentele de nesiguranță și de neîncredere într-un proiect sau în soluția adoptată, drept care unii vor regreta că s-au grăbit, că nu s-au informat suficient și vor dori să retracteze ceea ce au promis; gânduri mai puțin inspirate, răzgândiri inutile care vor complica traseul unui demers, provocate de spaima de nou, de dificultățile conturate sau de responsabilitățile asumate de către un Berbec.

Horoscop Urania Taur 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, perioadă trăită intens pe fondul unui litigiu sau a unei secvențe de viață importantă care va ocupa atenția nativilor. Se conturează și o serie de discuții, mai mult sub forma consultării celor născuți în zodia Taurului, cu un specialist în drept sau în finanțe care le va da indicațiile necesare în vederea adoptării unei strategii sau a formulării unui răspuns corect în contextul unei întâlniri importante.

Secvența va fi marcată de forța Lunii Noi în Săgetător, din ziua de 4 decembrie, dimineața, care va fi însoțită de o eclipsă totală de Soare, ce va provoca importante modificări de intenție, de viziune, de percepție sau de înțelegere a unei premise financiare sau a unui conflict de natură patrimonială cu care nativii se confruntă.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, unele persoane vor reuși să se adapteze la condițiile unei ipostaze de muncă, de perfecționare, de învățare sau de experiență personală, mai ales pe fondul unor deplasări temporare sau a unor călătorii care le vor oferi experiențe existențiale utile, interesante și importante pentru construcția personală.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, surprize în plan profesional, modificări ale unui statut social, evenimente care îl vor pune pe câte un nativ în prim-planul atenției publicului; context în care Taurii vor fi obligați să se exprime liber, să-și asume decizii neobișnuite ori să trăiască experiențe inedite care să le pună la încercare pregătirea profesională, tăria de caracter, calitățile de lider.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, răstimp marcat de o întâlnire plăcută, care le va face atât bine, cât și plăcere nativilor prin sentimentul de prietenie și de solidaritate pe care îl vor simți venind din partea uneia sau mai multor persoane din grupul alături de care desfășoară activități comune.

Horoscop Urania Gemeni 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, sectorul relațiilor parteneriale va deveni locul cel mai important al hărții cerului lor în această săptămână, prin impactul pe care îl va avea asupra lor Luna Nouă în Săgetător (conjuncție Soare/Lună la 12° 22′ Săgetător), care va avea loc în ziua de 4 decembrie, dimineața, însoțită de o eclipsă totală de Soare.

Se conturează numeroase dialoguri, schimburi de idei, opinii și soluții care trebuie analizate cu răbdare și cu calm, fiind vorba de un context important pentru viața acestor nativi în relația lor cu un partener de afaceri, de contract, cu soțul sau cu soția, ori de un proces sau un litigiu care se apropie de rezoluția finală și pentru care cei născuți în zodia Gemenilor vor trebui să fie lămuriți atât asupra naturii premisei care îi solicită, a detaliilor, cât și asupra consecințelor unui acord, ale unei înțelegeri sau ale unui verdict venit de la o instituție a statului.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, posibil avantaj material sau strict bănesc, obținut prin amabilitatea sau generozitatea unei persoane ori în urma unei aprobări legale.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, Gemenii pot fi luați prin surprindere de o veste, de o întâmplare, de o conjunctură care va scoate la iveală nebănuite aspecte de viață: firea unor oameni, interesele ascunse până atunci, natura unor relații interumane. Acestea vor avea darul să-i creeze nativului o impresie profundă, obligându-l să țină cont de ele în deciziile sau în cooperările viitoare cu persoanele, instituțiile sau organizațiile vizate.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, conjunctură favorabilă unor nativi pentru a se exprima în fața unei asistențe de specialitate din domeniul lor profesional, ceea ce le va atrage simpatia, admirația și încrederea auditoriului; imagine favorabilă în relația nativilor cu publicul.


Horoscop Urania Rac 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, cele două case ale sănătății vor sta sub marcajul puternic al Lunii Noi în Săgetător, din ziua de 4 decembrie, însoțite de o eclipsă de Soare care va acționa în zona sănătății curente. Deși prezența Soarelui, alături de Mercur și de Lună, constituie un trio pozitiv, totuși, trebuie luată în calcul uriașa încărcătură a acestor influxuri astrale care pot suprasolicita ficatul, vezica biliară, sângele, circulația arterială și fiziologia aparatului locomotor.

Luna Neagră va arunca spre aceste planete influxuri dizarmonice, care vor impune prudență în toate formele de exercitare a unui efort fizic: casnic, profesional, sportiv (antrenament și competiții) sau a unei activități de întreținere. Eclipsa de Soare care va însoți Luna Nouă va genera, la rândul ei, riscuri care pot decurge în timpul unor deplasări sau din relația cu focul și căldura, în general, a oricărui organism.

În cazul unor intervenții chirurgicale, complicațiile provenind de la eventuale hemoragii sau transfuzii ar trebui evaluate și împiedicate să creeze efecte prin practici medicale de prevenție. Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, posibilă atenuare a unor dispute sau modificare în bine a unor relații parteneriale (dialog relaxat, disponibilitate spre înțelegere a părților, normalitate în atitudine și reacții, spirit de cooperare, obiectivitate, ș.a.).

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, posibilă surpriză în plan financiar sau material generată de decizia unei instituții sau de situația prin care trece o persoană care se va reflecta și în statutul bănesc al unui nativ.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, nevoie de calm și de delectare prin intermediul preocupărilor și activităților de compensare care le pot oferi nativilor momente de satisfacție interioară și izolare de factorii de stres cotidian.

Horoscop Urania Leu 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, universul afectiv va fi trăit intens, dar cu argumente și forme de manifestare specifice vârstei fiecărui nativ și a tipului de relație care le animă: dragoste pentru o persoană de care Leii s-au atașat printr-o relație sentimentală, relația părinte/copil sau stările specifice actului de creație și de interpretare prin care se exprimă un artist și care îi poate induce o trăire intensă, concentrată pe o anume temă, mobilizându-i resursele personale de exprimare artistică.

În toate aceste tipuri de viață și activitate se pot produce evenimente provocate sau intensificate de Luna Nouă în Săgetător, din 4 decembrie și de eclipsa de Soare.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, stare organică mulțumitoare în cazul celor care au ajuns, în urma unui proces de vindecare sau al unui tratament care și-a făcut efectul, la normalitate și la stabilitate funcțională. Posibilă ipostază agreabilă, flatantă sau onorantă la locul de muncă (primă, prețuire, avansare, plus de respect și de încredere manifestate în mod vizibil sau oficial prin premii și distincții).

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, un partener de viață, de contract, un asociat sau poate chiar un rival îi poate oferi unui nativ o surpriză. Dacă aceea va fi plăcută sau neplăcută, asta va depinde de natura relației dintre părți, deși, dacă tot va fi vorba de surprize, raporturile de până atunci se pot schimba, nefiind excluse despărțirile sau conflictele între cei apropiați, împăcările sau cedările și concesiile între vechii dușmani.

Posibile conflicte de autoritate între cei în vârstă, din familia Leului, și cei intrați în familie prin căsătorie. Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, secvență mulțumitoare în plan financiar sau material, gest amabil, frumos, generos, al unui cunoscut.

Horoscop Urania Fecioara 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, evenimentele astrale ale acestei perioade (Luna Nouă în Săgetător însoțită de o eclipsă totală de Soare și opozițiile acestora la Luna Neagră) se vor exercita în sectorul casei, al proprietăților imobiliare sau funciare și al bunurilor de valoare patrimonială, precum și în sectorul relațiilor nativilor cu părinții.

Contextul este dinamic, el poate evolua în chip pozitiv, dar poate răscoli și niște sentimente sau niște atitudini care erau până atunci ținute sub control. Așa că pentru cei care trăiesc nemulțumiri mocnite și conflicte de interese sau care nu pot comunica firesc cu rudele, această etapă poate fi prilejul unor izbucniri: discuții aprinse, reproșuri, dorințe formulate imperativ, „exagerări verbale”.

Într-o altă ipostază, perioada îi poate pune pe unii nativi „pe foc”, în ideea intrării cât mai repede în normalitate prin întocmirea unor acte, obținerea unor aprobări, susținerea unor demersuri adminstrative menite să reglementeze statutul unor bunuri. Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, motive de satisfacție ale părinților în relația lor cu copiii, armonie și siguranță afectivă, temperarea unor stări de spirit neplăcute, liniște creatoare pentru cei care desfășoară activități artistice.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, stare organică fluctuantă, momente de tensiune nervoasă, care le pot provoca sincope în procesul muncii (nevoia de a lua o pauză prelungită pentru a se calma sau pentru a depăși simptomele unui stres organic), agitație generată de o măsură organizatorică și care schimbă datele problemei la locul de muncă, și îi obligă pe nativi să se supună unor factori de stres suplimentar.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, relații parteneriale marcate de politețe, de amabilitate, de dorința de a păstra armonia unui dialog constructiv.

Horoscop Urania Balanta 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, sectorul comunicării va deveni efervescent: Balanțele pot primi știri, informații, notificări și, mai ales, vor fi prinse în mijlocul unor acțiuni ce presupun dialogul cu una sau mai multe instituții (demersuri administrative, oficiale).

Între acestea, preocupările educaționale, cele legate de învățare, aprofundare, completare a studiilor, vor deține un loc important. Uneori, nativii vor face deplasări la distanță pentru a depune dosare, a primi acte și înscrisuri. Prezența Lunii Noi în Săgetător, în acest sector, însoțită și de o eclipsă de Soare, indică și posibile evenimente pe care aceste înștiințări le pot genera obligându-i pe nativi să ia anumite decizii și inițiative în vederea rezolvării lor.

În altă ordine de idei, unii nativi se pot afla în mijlocul unor evenimente importante, în plan socio-profesional, care să-i pună în contact direct cu persoane importante, prin funcție rang și prin statutul profesional de autoritate, în fața cărora ei înșiși vor trebui să susțină o comunicare, să ia cuvântul, să aibă intervenții convingătoare. Posibile discuții aprinse pe tema unui subiect controversat care animă spiritele cu vecinii și cunoscuții ocazionali (tovarășii de drum, participanți la o călătorie).

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, treburi curente în casă și în gospodărie, legate de specificul sezonului, făcute cu metodă, cu răbdare, uneori, poate chiar cu plăcere. Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, surprize în plan afectiv, ipostaze mai puțin obișnuite trăite de nativi în relațiile lor afective sau în postura de părinți alături de copiii lor pe care trebuie să le gestioneze în chip rezonabil.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, stare bună fizică și psihică; posibilă informație venită de la locul de muncă care le dă o undă de speranță sau chiar îi liniștesc.

Horoscop Urania Scorpion 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, influența Lunii Noi în Săgetător, din 4 decembrie, acompaniată de o eclipsă de Soare, se va exercita în sectorul banilor câștigați prin efort personal (salariu și alte drepturi bănești). Sunt posibile măsuri organizatorice și administrative care să modifice un statut, un contract, un fel de aplicare a legilor care să se reflecte în condițiile de angajare ale nativilor.

Indiferent că le vor face sau nu plăcere, aceste schimbări vor intra în registrul „unde-i lege, nu-i tocmeală” și, coroborându-le cu opozițiile pe care Soarele, Luna, Mercur, Luna Nouă însăși și eclipsa le vor face cu Luna Neagră, în tranzit prin casa a VIII-a, nu ne putem reprima observația că, iritate de consecințele acestor noi condiții de lucru și de plată, unele persoane vor fi tentate să aibă idei și soluții deloc inspirate și care, dacă, din păcate, vor fi puse în aplicare, vor genera de-n-dată pierderi bănești și dezavantaje materiale.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, Scorpionii vor fi parteneri de dialog serioși și chiar plăcuți prin seriozitatea și responsabilitatea pe care o vor emana gândurile lor formulate clar, onest și respectuos față de ceilalți.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, posibilă surpriză în mediul familial dar și vești ori ipostaze inedite care privesc un statut locativ ori imobiliar.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, nativii vor fi sensibili, vor rezona cu cei apropiați, îi vor înțelege, îi vor susține afectiv sau, dacă sunt creatori și interpreți, se vor afla într-o formă foarte bună, dând dovadă de talent, inspirație, fantezie, expresivitate și sensibilitate. Posibilă „situație-limită” care să opereze întreaga săptămână, născută din relația nativului cu un părinte sau generată de un impas juridic pe o temă de interes comun, familial sau patrimonial.

Horoscop Urania Sagetator 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, casa I a personalității acestor nativi va fi solicitată de Luna Nouă în Săgetător, din 4 decembrie, fază asociată și cu o eclipsă de Soare, ceea ce va avea un ecou important și puternic asupra celor care s-au născut în acest semn zodiacal.

Așadar, un început, marcat de o fază ce poate să le permită Săgetătorilor să afle și să simtă lucruri noi, în funcție de aspectele de viață pe care le va dezvălui sau le va accentua. Nativii se vor simți plini de energie dar și solicitați și, unii dintre ei, mai sensibili sau poate cu o experiență de viață mai redusă, nu vor ști pe seama cui să pună aceste modificări de moment ale stării lor organice sau psihice.

Evenimentele astrale pe care le vor trăi nu vor rămâne fără efect chiar dacă, propriu-zis, în cele 48 – 72 de ore nu vor trăi un eveniment explicit, pentru efectul acestor două ipostaze astrale va dura, pe termen scurt, șase luni, și, pe termen lung, până la încheierea ciclului, un an; vor avea, deci, timp suficient pentru a stabili legături de cauzalitate. Nota generală va fi de înnoire și spor de autocunoaștere.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, posibil beneficiu bănesc de valoare mică sau medie; șansă a unei echilibrări financiare. Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, conversații presărate cu surprize; uneori, poate fi vorba de un șir de informații și evenimente care îi vor uimi sau, de la caz la caz, îi vor pune pe gânduri pe nativii.

Întâlniri speciale, în condiții speciale sau cu persoane speciale (importante în plan profesional, social, vocațional) care îi vor marca pe nativi prin exemplul personal sau prin circumstanțele în care aceștia se vor cunoaște. Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, armonie în casă și în familie. Activități curente menite să facă ambianța domestică mai primitoare și mai confortabilă.

Horoscop Urania Capricorn 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, sectorul discret, tăinuit, cu profunde legături spre trecut, pe arbore genealogic, cu implicații karmice, al casei a XII-a, va fi străbătut de fiorul Lunii Noi în Săgetător, din 4 decembrie, precum și de vigoarea unei eclipse de Soare.

Împreună, aceste ipostaze astrale se vor afla în opoziție cu Luna Neagră, aflată în tranzit prin sectorul sănătății curente. Luna Nouă nu indică răscolirea vreunei afecțiuni dar indică un moment important prin forța și felul în care se vor separa niște direcții de viață în funcție de vârsta și statutul fiecărui nativ. Firește că, asupra copiilor, impactul va fi redus. Mai rămâne ca nativii să fie sensibili, atenți și dispuși să înțeleagă mesajul acestor evenimente care presupun două mecanisme: aflarea unui (unor) adevăruri și cauzele reale ale unor evenimente prin care au trecut și transformarea lor în repere existențiale pentru viitor.

Pentru unii, mai puțin receptivi sau încrezători în acest tip de mesaje, aceste tranzite speciale ar putea rămâne nedeslușite în semnificația lor profundă. Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, Luna se va afla în tranzit prin casa I a cerului de naștere al Capricornilor și le va oferi, o excepțională formă mentală și spirituală, subtilitate și capacitate de înțelegere a adevărurilor superioare.

Femeile vor arăta bine și, de-o potrivă, bărbați și femei, vor fi în formă, mai calmi, mai înțelegători, mai puțin stresați, dispuși să trăiască din plin plăcerile vieții. Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, posibilă modificare sau doar veste care anticipează o schimbare în cuantum plăților salariale; de cele mai multe ori, schimbarea nu le va conveni nativilor.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, dialoguri plăcute cu frații sau cu persoanele în anturajul cărora nativii se vor afla, grație unor evenimente publice (ședințe, întruniri, reuniuni).

Horoscop Urania Varsator 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, sectorul relațiilor de prietenie se poate transforma sub impactul unor ipostaze astrale care îi vor îndemna pe nativi să purceadă la o serie de lămuriri între ei și unul sau mai mulți prieteni între care s-au strecurat factori de neîncredere, distanță, răceală, ostilitate, lipsă de solidaritate, manifestări de antipatie rivalități, nesinceritate sau competiții nejustificate.

Astfel, forța modelatoare, în planul normalității, al legalității, al moralei și al civilizației ori al educației, a Lunii Noi în Săgetător, din 4 decembrie, și a eclipsei de Soare care o va însoți, în acel moment, va acționa fără restricții sau inhibiții.

Vărsătorii nu vor mai ezita, ca până acum, și vor spune răspicat ce cred, ce gândesc, ce observă în neregulă la relația lor de prietenie și, în puține cuvinte, dacă va fi cazul, vor cere explicații, dacă nu, vor face o serie de precizări de care respectiva persoană va trebui să țină cont dacă va dori să mai dialogheze sau să mai conlucreze cu nativul. Vărsătorii nu vor mai fi concesivi sau indiferenți ci vor dori să aibă în preajma lor persoane oneste.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, univers interior marcat de gânduri constructive, de planuri frumoase, de încredere în forțele lor și de concentrare pe temele care, dacă vor fi puse în aplicare, să le permită să se afirme ori să evolueze.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, posibile surprize în plan personal, întorsături de situație, evenimente care le pot face plăcere ori care îi pot pune în ipostaze menite să le mobilizeze resursele interioare (spontaneitate, adaptare la condiții de stres, capacitate de a se descurca în împrejurări delicate). Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, posibil mic beneficiu bănesc din categoria primă de sărbători, bonus, scutire de la o plată.

Horoscop Urania Pesti 04-10 Decembrie 2021

Între 4 și 5 decembrie, la prânz, pentru unele persoane se va pune problema felului în care se vor prezenta în public, a felului în care vor vorbi în fața unei audiențe exigente, a felului în care își vor susține un proiect sau vor apăra o cauză în fața colegilor și a superiorilor.

Contextul astral le este favorabil. Vorbim de impactul pe care îl va avea asupra lor Luna Nouă în Săgetător, din 4 decembrie, fază însoțită de o eclipsă de Soare care își vor exercita influența asupra casei a X-a a puterii, a succesului, a relațiilor cu publicul. De aici, poate, și o șansă pentru cei tineri de a face un salt de credibilitate, o demonstrație de performanță utilă lor în carieră, în măsura în care nu vor fi doar îndrăzneți ci și susținuți de o bună pregătire în domeniu.

Între 5 decembrie, după ora 13:31′, și 7 decembrie, la prânz, răstimp agreabil petrecut alături de prieteni ori gest frumos, de solidaritate, al unui apropiat față de un nativ aflat în impas. Ajutor sub forma cumsecădeniei, a bunăvoinței și a sfaturilor realiste venite de la prieteni ori de câte ori nativii nu vor mai ști ce să creadă și cum să abordeze o problemă de viață personală.

Între 7 decembrie, după ora 13:49′, și 9 decembrie, după-amiaza, posibile treziri la realitate printr-un mecanism de gândire care presupune intuiție, abordare lucidă a realității, atenție la detalii dar și a unor împrejurări favorabile care „să le deschidă ochii” asupra unei realități de care nu sunt siguri sau pe care Peștii nu o controlează prin informații certe.

Între 9 decembrie, după ora 16:54′, și 10 decembrie, Luna se va afla în tranzit prin casa I a personalității acestora și le va da nativilor subtilitate, mobilitate în gândire, inspirație, sensibilitate și un plus de rafinament. Atenție la informațiile veninoase sau la relatările trunchiate în mod voit care îi pot destabiliza prin ecoul lor sufletesc nefericit.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Elementele Astrologiei si Dragostea
  Elementele Astrologiei si Dragostea

  Compatibilitatea zodiilor in functie de elementele astrologiei.

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Cum va fi anul 2021?
  Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

  Ce ne asteapta in anul 2021? Va prezentam prognoza numerologica.

 • Ce cadou sa cumpar?
  Cele mai frumoase cadouri pentru Ea, in functie de zodie

  Alege cadoul perfect in functie de zodie.

 • Zodiac Chinezesc 2021 pentru toate zodiile
  Horoscop Chinezesc 2021

  Horoscop anual 2021 pentru semnele din zodiacul chinezesc.

 • Cum e dragostea dupa zilele saptamanii?
  Dragostea dupa zilele saptamanii

  Compatibilitatea in cuplu in functie de ziua in care s-au nascut partenerii.