Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 9 in numerologie


Numerologie cifra 9

Cifra 9 este guvernata de planeta mistica Neptun, care confera nativilor ei o fire romanica si visatoare.

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 9 isi stabilesc obiective inalte, pe care le urmaresc cu perseverenta si devotament, depasind toate obstacolele. Sunt persoane maximaliste si incearca sa atinga perfectiunea in toate. In acest scop, sunt dispuse sa munceasca neincetat. Sunt principiale, pun limite stricte atat lor cat si celor din jur. Nu accepta exceptii la anumite reguli.

Persoanele cu cifra destinului 9 se indragostesc repede, sunt deschise in dragoste si se dedica in totalitate persoanei iubite, asteptandu-se la acelasi lucru din partea lui. Sunt cinstite si foarte sincere. Dar pasiunea lor nu tine mult. Daca relatia se raceste, persoanele guvernate de 9 nu sufera niciodata mult, repede gasesc cu ce sa se consoleze si pornesc in cautarea unei iubiri noi. Considera ca fiecare relatie de dragoste este o experienta de viata utila, o amintire placuta. Daca iti doresti sa ramai mai mult timp cu un astfel de partener, trebuie sa dai relatiei un ton romantic, mistic si spiritual. Persoanele cu cifra destinului 9 iubesc sa fie admirate si sa primeasca des declaratii de dragoste. Dar firea visatoare si emotiva nicicum nu le diminueaza capacitatile intelectuale. Aceste calitati se combina armonios. Oricat de romantice ar fi, ratiunea le ajuta sa traga o linie clara intre realitate si iluzii.

Persoanele cu cifra destinului 9 stiu sa castige autoritate si respect, obtin cu usurinta pozitii inalte atat in plan profesional cat si in societate. Dar nu reusesc intotdeauna sa ramana la inaltime, pentru ca nu e usor sa-ti pastrezi pozitiile. Fiecare realizare le costa eforturi colosale. Sunt inzestrate cu abilitati bune pentru mai multe tipuri de activitati, mai ales pentru arta: pictura, muzica. Pofta de viata, firea romantica si emotiva le inspira sa creeze.

Persoanele guvernate de cifra 9 au o intuitie puternica, ii simt foarte bine pe altii. Practic, nu le poti minti – imediat observa cea mai mica falsitate. Sunt inzestrate cu un inalt nivel al empatiei. Intr-o conversatie, deseori se adapteaza inconstient la starea de spirit a interlocutorului. Stiu sa asculte, patrund in esenta evenimentelor si gasesc rapid solutii bune pentru rezolvarea problemelor.

Caracteristici negative. Firea visatoare a persoanelor cu cifra destinului 9 le poate duce intr-o lume a iluziilor. In acest caz, exista riscul sa-si petreaca viata stand in pat, fara sa-si realizeze planurile. In unele cazuri, ele pot ajunge la incapacitatea de a privi adecvat lumea din jur. Persoanele guvernate de cifra 9 trebuie sa-si impartaseasca neaparat gandurile si dorintele cu cineva, e periculos sa stea mult in singuratate. Contactul si comunicarea cu lumea din jur au un rol pozitiv in dezvoltarea personalitatii lor.

Persoanele cu cifra destinului 9 trebuie sa se fereasca de invataturile religioase si mistice. Acestea le pot tulbura gandurile, le pot indeparta de societate, ceea ce le este contraindicat. In singuratate, persoanele guvernate de 9 isi pierd complet contactul cu realitatea si se pot autoamagi. Este necesar sa-si dezvolte ratiunea si simtul practic. De asemenea, ele pot fi foarte exigente cu cei din jur si cu propria persoana. Trebuie sa fie cat mai intelegatoare, pentru ca perfectiunea pur si simplu nu exista si fiecare om are defectele lui. Emotivitatea excesiva, de asemenea, poate aduce prejudicii – trebuie sa-si tina sub control emotiile.
Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...