Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 9 in numerologie

Cifra destinului 9 este guvernata de misterioasa planeta Neptun, care isi inzestreaza nativii cu o fire romantica si visatoare.

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 9 isi stabilesc obiective inalte, pe care le urmaresc cu perseverenta si devotament, depasind toate obstacolele pe care le intampina. Sunt persoane maximaliste si incearca sa atinga perfectiunea in toate. Pentru asta sunt dispuse sa munceasca neincetat. Sunt principiale, pun limite stricte atat lor insele, cat si celor din jur. Nu accepta exceptii la anumite reguli.

Cifra destinului 9 in numerologie

Persoanele cu cifra destinului 9 se indragostesc repede, sunt deschise cu persoana iubita si i se dedica in totalitate, asteptandu-se la acelasi lucru din partea ei. Sunt oneste si sincere, dar pasiunea lor nu tine mult. Daca relatia se raceste, persoanele guvernate de 9 nu sufera mult, repede gasesc cu ce sa se consoleze si se apuca sa-si caute o noua iubire. Considera ca fiecare relatie de dragoste este o experienta de viata utila si o amintire placuta. Daca iti doresti sa ai o relatie de durata cu un astfel de partener, trebuie sa dai relatiei un ton romantic, mistic si spiritual. Persoanele cu cifra destinului 9 iubesc sa fie admirate si sa li se faca declaratii de dragoste. Firea visatoare si emotiva nicicum nu le diminueaza capacitatile intelectuale. Aceste calitati se combina armonios. Oricat de romantice ar fi, ratiunea le ajuta sa traga o linie clara intre realitate si iluzii.

Persoanele cu cifra destinului 9 stiu sa castige autoritate si respect, obtin cu usurinta pozitii inalte atat pe plan profesional, cat si in societate. Nu reusesc totusi intotdeauna sa ramana la inaltime, pentru ca nu e usor sa-ti pastrezi pozitiile. Fiecare realizare le costa eforturi colosale. Sunt inzestrate cu abilitati bune pentru mai multe tipuri de activitati, mai ales pentru arta: pictura sau muzica. Pofta de viata, firea romantica si emotiva le inspira sa creeze.

Persoanele guvernate de cifra 9 au o intuitie puternica, ii simt foarte bine pe altii. Practic, nu le poti minti – imediat observa si cea mai usoara falsitate. Sunt inzestrate cu un inalt nivel de empatie. Intr-o conversatie, deseori se adapteaza inconstient la starea de spirit a interlocutorului. Stiu sa asculte, patrund in esenta evenimentelor si gasesc rapid solutii bune pentru rezolvarea problemelor.

Caracteristici negative. Firea visatoare a persoanelor cu cifra destinului 9 le poate duce intr-o lume a iluziilor. In astfel de situatii, exista riscul sa-si petreaca viata stand in pat, fara sa-si realizeze planurile. In unele cazuri, pot ajunge la incapacitatea de a privi adecvat lumea din jur. Persoanele guvernate de cifra 9 trebuie sa-si impartaseasca neaparat gandurile si dorintele cu cineva, e periculos sa stea mult in singuratate. Contactul si comunicarea cu lumea din jur au un rol important in dezvoltarea personalitatii lor.

Persoanele cu cifra destinului 9 trebuie sa se fereasca de invataturile religioase si mistice. Acestea le pot tulbura gandurile, le pot indeparta de societate, iar asa ceva le este total contraindicat. In singuratate, persoanele guvernate de 9 isi pierd complet contactul cu realitatea si se pot autoamagi. Este necesar sa-si dezvolte ratiunea si simtul practic. De asemenea, pot fi foarte exigente cu cei din jur si cu propria persoana. Trebuie sa fie cat mai intelegatoare, pentru ca perfectiunea pur si simplu nu exista si fiecare om are defectele lui. Emotivitatea excesiva, de asemenea, le poate crea probleme – trebuie sa-si tina sub control emotiile.

Alte articole interesante:

 • Ce masina ti se potriveste?
  Preferintele Auto in Numerologie

  Masinile care ti se potrivesc in functie de cifra destinului.

 • Ce cadou sa cumpar?
  Cele mai frumoase cadouri pentru Ea, in functie de zodie

  Alege cadoul perfect in functie de zodie.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Astrologia si sexualitatea
  Astrologia si Sexualitatea

  Stilul sexual al semnelor zodiacale: pasional, romantic, conservator, tandru.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.

 • Luna si slabitul?
  Ritmurile Lunii in lupta cu kilogramele in plus

  Dieta astrala pentru o siuleta perfecta. Slabeste in functie de fazele lunii.