Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 8 in numerologie


Numerologie cifra 8

Cifra 8 este guvernata de imprevizibila planeta Uranus. In numerologie, cifra 8 este vazuta ca o combinatie a doua cercuri inchise, un semn pentru infinit, ceea ce confera celor guvernati de cifra 8 un caracter greu de inteles. Cele doua cercuri simbolizeaza o natura duala, in care coexista doua inceputuri opuse. Dar in acelasi timp acestea sunt legate inseparabil impreuna (manifestarea semnului pentru infinit).

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 8 au o fire schimbatoare si total imprevizibila. Azi sunt veseli si plini de energie, maine nu au chef nici sa se ridice din pat. Dispozitia buna in care s-au trezit dimineata se poate schimba spre seara in posomoreala. Astazi zic una, maine – alta. Daca nu au o stare depresiva, acesti nativi sunt foarte activi si tind sa schimbe realitatea din jur in conformitate cu interesele lor. Sunt reformatori, inzestrati cu o minte agera, capabili sa inteleaga totul din zbor. Aproape mereu sunt cu un pas inaintea timpului lor.

Cei care au ca cifra a destinului cifra 8 sunt prevazatori, unii au capacitati extrasenzoriale si pot sa prezica viitorul. Se folosesc cu succes de intuitia innascuta in scopuri materiale. Sunt destul de ambitiosi si fac tot posibilul sa atinga succesul in cariera, sa se bucure de autoritate si sa obtina un statut inalt in societate. Pun in prim plan puterea si bunastarea. Perseverenta este calitatea care ii ajuta aproape mereu sa obtina ce-si doresc.

Pentru a avea succes, persoanele cu cifra destinului 8 pot sa se concentreze in totalitate asupra activitatii pe care si-au ales-o, sa se dezvolte, sa-si aprofundeze cunostintele in acel domeniu si sa-si aplice la momentul potrivit abilitatile acumulate. Cele mai potrivite domenii de activitate pentru acesti nativi sunt cele care necesita o gandire aparte si o abordare originala. In acelasi timp, este recomandat sa se ocupe de proiecte de mare anvergura. Printre cei guvernati de cifra 8 exista multe persoane care conduc corporatii intregi, au propriile afaceri. Desi nu le place sa intre in detalii si sa-si iroseasca timpul pe tot felul de activitati monotone, acesti nativi sunt de neinlocuit in situatiile care necesita o solutie imediata. Aici, ei se simt ca pestele in apa.

Persoanele cu cifra destinului 8 isi gasesc foarte greu un partener intelegator si linistit, care sa nu le tulbure echilibrul sufletesc. In relatiile personale, sunt persoane destul de dificile. Cei apropiati trebuie sa tina minte ca libertatea si independenta sunt prioritare in viata celor guvernati de cifra 8.

Caracteristici negative. Instabilitatea emotionala aduce persoanelor cu cifra destinului 8 si celor din jurul lor o multime de neplaceri. Pe de o parte, firea lor schimbatoare atrage persoanele din jur, pe de alta – duce la neintelegeri si deseori supara oamenii. Irascibilitatea lor cauzeaza uneori probleme inutile. Orice fleac poate sa le scoata din sarite si sa le strice dispozitia. Pe langa acestea, persoanele guvernate de cifra 8 se pot stresa si ii pot stresa pe cei din jur enumerand toate supararile care li s-au facut vreodata. Este necesar sa-si controleze aceste iesiri si sa-si puna toata vointa la bataie ca sa le faca fata.

Si in munca lucrurile merg la fel. Crizele de lene acuta ii fac pe acesti nativi sa lase toate treburile pentru mai tarziu, cand nimic nu mai poate fi amanat. Drept rezultat, sufera calitatea, iar ei isi creeaza o reputatie negativa. Si daca ii apuca harnicia, este la fel – totul este dus la extreme: atat incapatanarea cu care isi urmaresc obiectivele, cat si neglijarea intereselor altora. Este important sa nu se ajunga in nici un caz la epuizare fizica si psihica. Pentru a avea o viata armonioasa, aceste persoane trebuie sa-si suprime inclinatiile spre cinism si cruzime. De asemenea, trebuie sa tina minte ca extravaganta nu este singura cale de a atrage atentia celor din jur. Uneori, ii poate indeparta.

Calculeaza astrograma natala

Numerologie

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...