Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 8 in numerologie

Cifra destinului 8 este guvernata de imprevizibila planeta Uranus. In numerologie, cifra 8 este vazuta ca o combinatie a doua cercuri inchise, un simbol al infinitului, si le confera celor guvernati de ea un caracter greu de inteles. Cele doua cercuri simbolizeaza o fire duala, in care coexista doua inceputuri opuse si totodata inseparabile.

Caracteristici pozitive. Persoanele nascute sub semnul cifrei 8 au o fire schimbatoare si total imprevizibila. Azi sunt veseli si plini de energie, maine nu au chef nici sa se ridice din pat. Dispozitia buna cu care s-au trezit dimineata se poate transforma spre seara in mahnire si posomoreala. Astazi zic una, maine – alta. Daca nu au o stare depresiva, sunt foarte activi si tind sa schimbe realitatea din jur dupa cum le trebuie lor. Sunt niste reformatori, inzestrati cu o minte agera, capabili sa prinda totul din zbor. Reusesc aproape mereu sa fie cu un pas inaintea timpului.

Cifra destinului 8 in numerologie

Cei care au ca cifra a destinului cifra 8 sunt prevazatori, unii au capacitati extrasenzoriale si pot sa prezica viitorul. Se folosesc cu succes de intuitia innascuta in scopuri materiale. Sunt destul de ambitiosi si fac tot posibilul sa atinga succesul in cariera, sa obtina autoritate si un statut inalt in societate. Pun in prim plan puterea si bunastarea. Perseverenta este calitatea care ii ajuta aproape mereu sa obtina ceea ce-si doresc.

Pentru a avea succes, persoanele cu cifra destinului 8 pot sa se concentreze in totalitate asupra activitatii pe care si-au ales-o, sa se dezvolte, sa-si aprofundeze cunostintele in acel domeniu si sa-si aplice la momentul potrivit abilitatile dobandite. Cele mai potrivite domenii de activitate pentru acesti nativi sunt cele care necesita o gandire aparte si o abordare originala. In acelasi timp, este recomandat sa se ocupe de proiecte de mare anvergura.

Printre cei guvernati de cifra 8 exista multe persoane care conduc corporatii intregi sau au propriile afaceri. Desi nu le place sa intre in detalii si sa-si iroseasca timpul cu tot felul de activitati monotone, acesti nativi sunt de neinlocuit in situatiile care necesita o solutie imediata. In astfel de situatii, se simt ca pestii in apa.

Persoanele cu cifra destinului 8 isi gasesc foarte greu un partener intelegator si linistit, care sa nu le tulbure echilibrul sufletesc. Sunt destul de dificile in relatii personale. Oamenii apropiati trebuie sa tina minte ca libertatea si independenta sunt prioritare in viata celor guvernati de cifra 8.

Caracteristici negative. Instabilitatea emotionala le cauzeaza persoanelor cu cifra destinului 8 si celor din jurul lor o multime de neplaceri. Pe de o parte, firea lor schimbatoare ii atrage pe cei din jur, pe de alta – deseori duce la neintelegeri si suparari. Irascibilitatea celor guvernati de cifra 8 cauzeaza uneori probleme inutile. Orice fleac poate sa-i scoata din sarite si sa le strice dispozitia. In plus, ii pot enerva pe cei din jur aducandu-si aminte de toate supararile de altadata. Este necesar sa-si controleze aceste iesiri si sa-si puna toata vointa la bataie pentru a le face fata.

Pe plan profesional, lucrurile merg la fel. Crizele de lene acuta ii fac pe acesti nativi sa lase toate treburile pentru mai tarziu, cand nimic nu mai poate fi amanat. Drept rezultat, sufera calitatea, iar, ulterior, si reputatia. Daca ii apuca harnicia, este la fel – totul este dus la extreme: atat incapatanarea cu care isi urmaresc obiectivele, cat si atitudinea neglijenta fata de interesele altora. Este important sa nu se ajunga in nici un caz la epuizare fizica si psihica. Pentru a avea o viata armonioasa, aceste persoane trebuie sa-si suprime inclinatia spre cinism si cruzime. De asemenea, trebuie sa tina minte ca extravaganta nu este singura cale de a atrage atentia celor din jur. Uneori, aceasta ii poate indeparta.

Alte articole interesante:

 • Ce-si doresc femeile din semnele zodiacale in dragoste?
  Ce-si doresc femeile… in dragoste

  Profilul sentimental al femeii in functie de zodie.

 • Horoscop 2022
  Horoscop 2022 – Anul Tigrului Negru de Apa

  Previziuni pentru anul 2022 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti.

 • Horoscop medical
  Horoscop Medical

  Bolile la care esti predispus in functie de zodie.

 • Umbra semnului zodiacal
  “Umbra” semnului zodiacal

  Astrologia karmica: cat de bine ne indeplinim sarcinile karmice?

 • Da oare ne potrivim?
  Da oare ne potrivim?

  Cat sunteti de compatibili in functie de pozitia din Zodiac.

 • Astrologia si sexualitatea
  Astrologia si Sexualitatea

  Stilul sexual al semnelor zodiacale: pasional, romantic, conservator, tandru.