Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Cifra destinului 2 in numerologie

Cifra destinului 2 este guvernata de Luna care confera nativilor sai un caracter moale, uneori putin pasiv.

Caracteristici pozitive. Persoanele guvernate de cifra 2 sunt firi pasnice, linistite si echilibrate. Sunt foarte amabile, diplomate si corecte. Pot rezolva aproape orice conflict. In acelasi timp, in situatii conflictuale actioneaza in calitate de arbitri, pentru ca in majoritatea cazurilor reusesc sa evite crearea unor tensiuni majore.

Cifra destinului 2 in numerologie

Persoanele cu cifra destinului 2 sunt, de felul lor, sufletiste si generoase, de aceea au multi prieteni care stiu ca pot apela la ele in orice moment. Sunt persoane tolerante fata de alti oameni, capabile sa ierte si sa justifice greselile altora, sa inchida ochii la defectele celor din jur. Au un acut simt al dreptatii si capacitatea rara de a examina o situatie sau alta din perspective diferite.

Persoanele guvernate de cifra 2 sunt visatoare, blande si romantice. Sunt firi emotive, inzestrate cu un inalt nivel al empatiei si o intuitie excelenta. S-au obisnuit sa-si asculte vocea interioara cand au de luat o decizie importanta, dar, in acelasi timp, isi asculta si ratiunea. Astfel, intre ratiune si sentimente se creeaza un echilibru perfect. O calitate exceptionala a persoanelor cu cifra destinului 2 este faptul ca toate vorbele si faptele lor sunt gandite si cantarite minutios, ceea ce nu le lasa sa comita numeroase greseli.

Persoanele nascute sub semnul cifrei 2 nu obisnuiesc sa ia decizii spontane, prin urmare, le-ar fi greu sa lucreze in domenii care necesita o evaluare rapida a situatiilor si luarea imediata a unor decizii. In numerologia numelui, cifra 2 se considera a fi cifra intermediarului, pentru ca cei guvernati de cifra 2 sunt buni executanti si multiplicatori de informatie. In plan profesional, reusesc sa atinga succesul in domenii in care predomina relatiile de parteneriat si colaborare. Sunt foarte buni jucatori de echipa, care pot tine cont de avantajele fiecarei parti. Nu iubesc riscurile, prefera sa fie sigure pe ziua de maine. In dragoste, cei cu cifra destinului 2 isi doresc stabilitate si siguranta. Isi pot dedica toata viata unei persoane, dar inainte sa inceapa o relatie sau alta, cantaresc toate “pro” si “contra”.

Caracteristici negative. Principalul defect al persoanelor guvernate de cifra 2 este neincrederea acuta in sine, care duce la formarea complexului de inferioritate. Din dorinta de a preveni conflictele, ele pot actiona uneori in detrimentul propriu, numai de dragul de a restabili pacea. Ar trebui sa aiba mai multa incredere in sine, in abilitatile lor naturale si sa nu uite de diferenta dintre compromis si capitulare. De asemenea, aceste persoane ar trebui sa fie atente la cei din jur, astfel incat sa nu permita rauvoitorilor sa profite de bunatatea lor. Deseori, persoanele cu cifra 2 pur si simplu nu sunt apreciate, caracterul lor moale fiind vazut de cei din jur ca mediocritate.

Persoanele cu cifra destinului 2 trebuie sa invete sa ia decizii mai repede. Nu merita sa despice firul in patru – ar fi mai bine sa aiba incredere in intuitie sau sa ceara sfaturi de la un specialist. Uneori sunt extrem de emotive si manifesta schimbari bruste de dispozitie. In astfel de momente, ii pot supara pe cei apropiati fara motiv, ceea ce regreta mai tarziu. Cei din jur trebuie sa fie intelegatori si rabdatori. Persoanele cu cifra destinului 2 simt un mare disconfort daca trebuie sa lupte pentru un loc sub soare, sa intre in conflicte, sa isi asume responsabilitati mari si sa-si schimbe viata prea des.

Alte articole interesante:

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.

 • Care sunt anii importanti din viata?
  Numerologia zilei de nastere: anii importanti din viata

  Numerologie previzionala: afla care sunt cei mai importanti ani din viata ta!

 • Ce sa faci in carantina?
  Zodiile si carantina

  Cum suporta semnele zodiacale carantina in pandemie?

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Culoarea parului si caracterul semnelor zodiacale
  Vrei sa-ti schimbi caracterul? Schimba culoarea parului!

  Culoarea parului si influenta ei asupra caracterului si personalitatii.