Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei


Cifra destinului 2 in numerologie


Numerologie cifra 2

Cifra 2 este guvernata de Luna care confera nativilor sai un caracter moale, uneori putin pasiv.

Caracteristici pozitive. Persoanele guvernate de cifra 2 sunt firi pasnice, linistite si echilibrate. Sunt foarte amabile, diplomatice si corecte. Pot rezolva aproape orice conflict. In acelasi timp, actioneaza in astfel de cazuri in calitate de arbitri, pentru ca in general reusesc sa evite crearea unor tensiuni majore.

Dupa natura lor, persoanele cu cifra destinului 2 sunt sufletiste si generoase, de aceea au multi prieteni care stiu ca pot apela la ele in orice moment. Sunt persoane tolerante fata de alti oameni, capabile sa ierte si sa justifice greselile altora, sa inchida ochii la defectele celor din jur. Au un acut simt al dreptatii si capacitatea rara de a examina o situatie sau alta din perspective diferite.

Persoanele guvernate de cifra 2 sunt visatoare, blande si romantice. Sunt emotive, inzestrate cu un inalt nivel al empatiei si cu o intuitie excelenta. S-au obisnuit sa-si asculte vocea interioara atunci cand iau o decizie importanta. Dar, in acelasi timp, cu siguranta isi vor asculta si ratiunea, si aici intre ratiune si sentimente putem observa un echilibru. O calitate exceptionala a persoanelor cu cifra destinului 2 este faptul ca toate vorbele si faptele lor sunt gandite si cantarite minutios, ceea ce le impiedica sa comita numeroase greseli.

Persoanele nascute sub semnul cifrei 2 nu obisnuiesc sa ia decizii spontane, de aceea le-ar fi greu sa lucreze in domenii care necesita o evaluare rapida a situatiilor si luarea imediata a unor decizii. In numerologia numelui, cifra 2 se considera a fi cifra intermediarului, pentru ca persoanele cu cifra 2 sunt buni executanti si multiplicatori de informatie. In plan profesional, reusesc sa atinga succesul in domenii in care predomina relatiile de parteneriat si colaborare. Sunt foarte buni jucatori in echipa, care pot tine cont de avantajele fiecarei parti. Nu iubesc riscurile, prefera sa fie sigure pe ziua de maine. In dragoste, persoanele cu cifra destinului 2 isi doresc stabilitate si siguranta. Isi pot dedica toata viata unei persoane. Dar inainte sa inceapa o relatie sau alta, incearca sa cantareasca toate “pro” si “contra”.

Caracteristici negative. Principalul neajuns al persoanelor guvernate de cifra 2 este neincrederea acuta in sine, care formeaza un complex de inferioritate. Uneori, din cauza dorintei de a preveni conflictele, ele pot actiona in detrimentul lor, numai de dragul de a restabili pacea. Ar trebui sa aiba mai multa incredere in sine, in capacitatile lor naturale si sa nu uite de diferenta dintre compromis si capitulare. De asemenea, aceste persoane ar trebui sa fie atente la cei din jur, astfel incat sa nu permita raufacatorilor sa profite de bunatatea lor. Deseori, persoanele cu cifra 2 pur si simplu nu sunt apreciate, caracterul lor moale fiind vazut de cei din jur ca mediocritate.

De asemenea, persoanele cu cifra destinului 2 trebuie sa invete sa ia decizii mai repede. Nu merita sa despice firul in patru – in acest caz, este mai bine sa aiba incredere in intuitie sau sa ceara sfaturi de la un specialist. Uneori, persoanele guvernate de 2 sunt extrem de emotive si predispuse la schimbari bruste de dispozitie. In astfel de momente, ele pot sa-i supere pe cei apropiati fara motiv, lucru pentru care le va parea rau mai tarziu. Cei din jur trebuie sa fie intelegatori si rabdatori. Daca persoanele cu cifra destinului 2 trebuie sa lupte pentru un loc sub soare, sa intre in comflicte, sa isi asume responsabilitati mari si sa-si schimbe prea des viata, ele simt un disconfort total.Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...