Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Saturn in Scorpion

Persoanele nascute cu Saturn in Scorpion sunt mereu in centrul atentiei datorita inteligentei, galanteriei, carismei sexuale si cunostintelor lor profunde despre misticism si magie. Firea lor practica si, totodata, inclinata spre ocultism atrage personalitati celebre si de succes, si le permite sa ocupe pozitii de conducere in societate. Nativii cu aceasta pozitie astrala au mare putere de convingere si reusesc sa-si impuna cu usurinta principiile si ideile, intrucat se nasc cu capacitatea de a hipnotiza oamenii si mai sunt si incredibil de fermecatori.

Emotivitatea celor nascuti cu Saturn in Scorpion se manifesta cel mai intens in dragoste. Sunt pasionali, temperamentali, dar si foarte vulnerabili. Considera sensibilitatea drept o slabiciune si isi ascund emotiile sub o masca de aroganta si umor rautacios. Din frica de a nu fi respinsi, afiseaza uneori o indiferenta prefacuta si astfel strica relatii promitatoare.

Nativii cu Saturn in zodia Scorpion pot fi foarte disciplinati. Sunt buni executanti, sunt inzestrati cu o minte agera si abilitati extraordinare. Au o gandire matematica si gasesc solutii practice chiar si in cele mai complicate situatii, dand dovada de rabdare si perseverenta.

Energia lui Marte cu chibzuinta lui Saturn formeaza o uniune excelenta. Daca te-ai nascut cu Saturn in Scorpion, pui suflet in orice faci si te dedici total lucrurilor in care te implici. Trasaturile negative ale nativilor cu aceasta pozitie in horoscopul natal includ incapatanarea, temperamentul razbunator, neiertarea, ranchiuna si cruzimea.