Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 26-02 iulie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 26 iunie – 02 iulie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 26 iunie – 02 iulie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, posibile constrângeri profesionale sau obligația ca nativii să se alinieze unor comandamente sociale. Disconfort în relația cu superiorii sau cu instituțiile care le coordonează activitatea curentă. Pe 26 iunie, planeta Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 2 decembrie 2021, va introduce o serie de stări speciale (îndoială, neîncredere, neînțelegere corectă a motivației unor evenimente, erori de interpretare a situațiilor pe care le trăiesc, evaluări disproporționate).

Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, relații care pot ieși din tiparul unei prietenii în sensul curent al termenului; ipostaze de viață care impun o nouă atitudine sau o reacție adecvată față de evoluția neobișnuită a relației cu un apropiat care se poate produce în preajma zilei de 2-3 iulie: dialoguri furtunoase, afirmații neverosimile, presiuni morale, constrângeri.

În dimineața zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va străbate până pe 22 iulie a.c., alimentând sectorul relațiilor sentimentale cu trăiri mai puțin blânde (ambiție, orgoliu, intenții egoiste, viziuni subiective asupra relației înseși).

De la sfârșitul săptămânii, Micul Benefic se va apropia de Marte, cu care va alcătui o pereche celebră în astrologie (“punctul Romeo și Julieta”) prin intensificarea emoțiilor până la pasiune și a dorințelor până la patimă. Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, stare (mai) bună interioară; nativii vor simți nevoia să se liniștească în plan sufletesc prin izolare de factorii de stres.

Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da nativilor combativitate, determinare, radicalism și abilitatea de a interveni energic în chestiunile personale; succesul acelor demersuri va depinde de intuiția momentului, când ei vor înțelege că trebuie să se oprească din acest tumult.

Horoscop Urania Taur 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie nu sunt excluse niște blocaje mentale: nativii vor refuza să accepte o evidență, nu vor putea înțelege mecanismele unor evenimente și nu vor ști ce atitudine să ia sau ce răspuns să dea, nu vor lua în calcul ipotezele de viață care le tulbură ordinea interioară, etc.

Între 26 iunie, după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, se pot contura niște conflicte care vor evolua până în preajma zilelor de 2 și 3 iulie spre dispute cu ecou în public și/sau cu un prejudiciu de imagine; se va activa un Careu în T, la grad perfect, pe semnele Crucii Fixe; perioadă delicată, cu reverberații și după acest răstimp.

În dimineața zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului, pe care o va străbate până pe 22 iulie a.c., marcând în mod pozitiv activitatea domestică și relațiile de familie; posibilă intervenție salutară a unui membru de familie care acționează autoritar în cazul în care conflictele se aprind periculos și regretabil între rude și nativ.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, relațiile de prietenie vor trece prin momente difuze pe fondul intrării planetei Neptun, pe 26 iunie, în mișcare aparent retrogradă; până pe 2 decembrie 2021, ea va introduce niște percepții false sau eronate care îi vor face pe nativi să înțeleagă greșit sau să nu înțeleagă (prea) bine despre ce e vorba atunci când o relație de prietenie se va degrada sau niște prieteni se vor purta ambiguu, abuziv și incorect cu ei.

Alteori, deși vor aprecia corect situația, Taurii vor ezita să ia o atitudine clară, să vorbească deschis despre aceasta din dorința de a nu alimenta (încă) un focar de conflict în viața lor. Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, tranzit banal, mai puțin expresiv, care poate unora să le inducă discrete tulburări cerebrale (migrene, tulburări de vedere, amețeli, insomnii, agitație).

Horoscop Urania Gemeni 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, atitudine responsabilă față de cheltuieli. Pe 26 iunie, planeta Neptun va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 2 decembrie 2021, va permite cultivarea unor idealuri, dorințe, speranțe și ambiții legate de profesie și carieră, născute din vanitate și bazate pe o cunoaștere superficială a circumstanței de viață și activitate în care ei se proiectează.

Indicat ar fi ca nativii să cultive o atitudine realistă, pragmatică, pentru a nu suferi deziluzii în confruntarea directă cu o realitate care, mai devreme sau mai târziu, tot se va produce. Între 26 iunie, după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, vor începe să se adune argumente și replici într-o dispută pe teme ideologice, de crez, de responsabilitate publică sau provocată de felul în care vor fi puse în practică niște comandamente actuale.

Divergențele de opinie se vor baza pe convingerile și interesele pe care unii dintre nativi nu vor fi de acord să și le însușească și ca și cum ar fi propriile lor dorințe. Secvența va atinge un maximum de intensitate între 1 și 3 iulie, cu reverberații până spre 5 iulie și apoi până la începutul lunii august.

În dimineața zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 22 iulie a.c., va influența sectorul comunicării din harta cerului de naștere al Gemenilor, fiind favorabilă celor care vor susține examene, probe, evaluări, teste și alte metode de verificare a pregătirii lor școlare, liceale, universitare, profesionale, teoretice sau tehnice.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, moment agreabil, flatant, care sugerează un succes profesional sau intervenția fericită a unui nativ în plan social, profesional, mediatic sau chiar artistic. Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, posibile tensiuni între Gemeni și unul sau mai mulți prieteni; mici ambiții personale, stres, nerăbdarea de a obține mai repede rezultatele unui proiect comun.

Horoscop Urania Rac 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, relațiile parteneriale vor continua să fie complicate sau nefuncționale. Ecou afectiv destul de puternic al unor dialoguri, întâlniri, confruntări cu persoane care nu respectă condiția unui context politicos, relaxat, amabil pentru a purta un dialog pe o anume temă.

În relațiile conjugale se poate vorbi de însingurare, de o indisponibilitate pentru comunicare, care va recurge la tăceri ostile, pline de subînțelesuri.

Între 26 iunie, după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, posibil conflict născut din confruntarea nativilor cu persoane care vădesc interese în contrapartidă cu cele susținute de Raci: o pretenție la partaj, o moștenire, o cotă din repartizarea unui profit, o subvenție, amplificând tensiunile interumane care pot atinge apogeul între 1 și 3 iulie, prelungindu-se până spre 5 iulie sau reeditându-se între 12 și 13 iulie și apoi între 7 și 10 august a.c. În dimineața zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 22 iulie a.c., se va plasa în sectorul banilor câștigați din muncă și efort personal.

De la sfârșitul săptămânii, ea se va apropia cu fiecare zi de Marte, cu care va face o conjuncție spectaculoasă între 12 și 13 iulie, când nativii pot obține o victorie într-o bătălie pentru a-și recăpăta un drept cuvenit lor prin lege sau prin înțelegerea contractuală anterioară.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, mecanisme care privesc psihicul și conștiința pe fondul unor îndoieli sau constatări dezamăgitoare al căror șir va fi declanșat, pe 26 iunie, de intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Neptun, care va continua până pe 2 decembrie a.c. Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, muncă, efort profesional, implicare în activități publice care consumă mult timp și energie, dar impun și asumarea unor decizii nepopulare sau lesne contestabile.

Horoscop Urania Leu 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, stări organice care pot crea momente de oboseală, de plictiseală sau de incapacitate în a face față la efortul și exigențele procesului muncii ce le cade în responsabilitate.

Între 26 iunie, după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, relațiile parteneriale vor intra într-un tipar de împrejurări și conjuncturi care se poate manifesta printr-un conflict verbal, un conflict instituțional, o dispută între soți, reclamații și acțiuni în instanță intentate lor de către străini sau de către partenerii de afaceri, de contract, de proiect.

Situația nu se va rezolva cu o simplă ceartă; dimpotrivă, mecanismul va tinde să se extindă, să se radicalizeze, să se aprofundeze, astfel că vor fi posibile reiterări ale aceluiași context între 1 și 3 iulie, ele putându-se prelungi până spre 5 iulie sau chiar 12 și 13 iulie și apoi între 7 și 10 august a.c. Procesele aflate deja pe rol pot lua, în această perioadă, turnuri dintre cele mai surprinzătoare. Până pe 22 iulie, Leii vor fi avantajați de intrarea planetei Venus, în ziua de 27 iunie, în semnul lor zodiacal natal, ceea ce le va da o șansă și o protecție în lupta lor de apărare și contracarare a șicanelor și ostilităților.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, mecanisme de gândire și acțiune mai puțin explicite sau inspirate pe fondul unor elemente astrale noi care vor introduce nesiguranță, dezinformare, reacții subiective în deciziile pe teme financiare sau materiale; este vorba de recenta retrogradare a planetei Jupiter și de viitoarea intrare în mișcare aparent retrogradă a planetei Neptun începând cu 27 iunie.

Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, mobilitate mentală, forfotă de idei, abordări curajoase, uneori chiar temerare ale unor teme de viață care li se vor părea nativilor că le deschid noi perspective de afirmare.

Horoscop Urania Fecioara 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, unele persoane vor trăi un sentiment ciudat, o “strângere de inimă” de dor, de supărare, de frică. Poate fi vorba și de spaimele părinţilor ai căror copii urmează să susțină probe și examene de admitere, de absolvire, de angajare sau de nesiguranța cu care nativii privesc o relație și o persoană de care sunt legați afectiv, dar în care și-au pierdut încrederea.

Între 26 iunie, după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, axa celor două case ale sănătății începe să fie tot mai solicitată pe direcția cardio-vasculară.

O afectare a echilibrului organic se poate petrece în aceste zile și apoi între 1 și 3 iulie ori, ca o reeditare a acestor circumstanțe astrale, în prima parte a lunii august. Așadar, normele de protecție și de prudenţă nu se conturează ca o necesitate doar în aceste două-trei zile, ci pentru întreaga lună de-acum încolo.

O rază de speranță vine de la planeta Venus, care, în dimineața zilei de 27 iunie, va intra în zodia Leului și, până pe 22 iulie a.c., va străbate casa bolilor lungi sau cronice; în postură de Mic Benefic, ea va tempera multe dintre reacțiile intense ale organismelor răscolite de efort fizic, mental, intelectual, de stres, de supărări și de temperaturile ridicate ale verii.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, relațiile parteneriale, fără a se deteriora, vor suporta consecințele unor influxuri astrale ambigui, venite de la Jupiter retrograd (neconcordanțe, mici, mari greșeli, nedumeriri, abordări lipsite de logică), precum și de la planeta Neptun, care, pe 26 iunie, va intra în mișcare aparent retrogradă, tulburând, până pe 2 decembrie 2021, prin multele iluzii și considerente inexacte, părerea nativilor despre o relație partenerială sau despre o persoană apropiată lor. Între 1 iulie, după ora 4:22, și 2 iulie, concentrare pe o temă financiară de mai mică importanță.

Horoscop Urania Balanta 26-02 Iulie 2021

Nu chiar tot ce își vor propune unii nativi va fi posibil în prima parte a zilei de 26 iunie, din cauza unor suprapuneri de program. Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, relațiile personale se vor tulbura.

Mai afectate par a fi cele sentimentale unde tot felul de conversații, de informații, de situații le vor zdruncina nativilor încrederea într-o persoană sau chiar o vor obliga să riposteze față de derapajele de gândire, limbaj sau comportament ale celor dragi. Aceste ipostaze nu vor fi o întâmplare sau o exagerare din partea cuiva care ar putea repara deranjul cu scuze sau cu o atenție.

Contextul “fierbinte” abia începe și el se va intensifica prin riposte și trăiri interioare, putând să se repete în primele zile ale lunii iulie și, apoi, la începutul lunii august. Mai protejată pare a fi casa relațiilor de prietenie, din perspectiva planetei Venus care, din 27 iunie, își va începe traseul prin acest sector.

Doar că, până pe 22 iulie, se vor putea înregistra și momente marcate de orgoliu, de mândrie, de rigiditate în pretenții sau în principii. Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, stare de sănătate bună, cu momente de lene interioară și de lipsă de motivație pe fondul unor influențe astrale mai vechi care se vor complica cu mesajele planetei Neptun care, în ziua de 26 iunie, va intra în mișcare retrogradă și va da tendințe greu de explicat și de controlat.

Cum ar fi – ce interesant! – dorința de a sta degeaba o zi, două, trei, de a amâna o serie de activități practice solicitante, de a transfera altcuiva grijile personale; un fel de abandon interior, de moleșeală a spiritului dar, poate că, până la urmă, nativii vor ajunge la un fel de recuperare de pe urma acestei „sieste existențiale” prelungite până pe 2 decembrie a. c. Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, agitație și nervozitate stârnită mai cu seamă în relațiile dintre soți.

Horoscop Urania Scorpion 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, sobrietate, concentrare pe o temă curentă de activitate, proces intens de învățare, stres școlar sau educațional.

Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, o problemă de familie sau de integritate patrimonială (proces, partaj, pretenții, sechestru, revendicare de drepturi succesorale) poate crea o stare de neliniște justificată. Motivele se vor perpetua cu intensităţi și “culori” specifice fiecărui caz în parte în primele zile ale lunii iulie ori, chiar, în prima parte a lunii august. Impact al acestor teme de viață și avere asupra muncii și achitării de răspunderile profesionale.

În dimineața zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 22 iulie a. c., va lansa ipostaze favorabile vieții sociale, imaginii publice: succes, admirație, numire. Dar, cu cât succesul va fi mai răsunător, cu atât invidia, gelozia și ostilitatea se vor manifesta ca un zid de opoziție în fața realizărilor unui nativ care trebuie să confirme încrederea sau respectul acordat.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, universul sentimentelor va fi mai volatil, reacțiile emoționale mai intense din cauza tulburărilor introduse de Neptun care, în ziua de 26 iunie, va intra într-o lungă mișcare retrogradă. Deși profunzi și structural analitici, Scorpionii vor trăi, de multe ori, un sentiment de neputință, de incapacitate de a înțelege sau de a acționa adecvat.

Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, mici nereguli în activitatea profesională curentă care îi vor face pe nativi să nu aibă continuitate în muncă ori să abandoneze o sarcină de serviciu din motive justificate (pană de curent, defectarea unui utilaj, absența materiei prime, blocarea altor sectoare de activitate cu care nu pot coopera coerent, incapacitatea de a face achizițiile sau plățile necesare).

Horoscop Urania Sagetator 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, posibile “jene financiare” de moment sau situații mai vechi, care nerezolvate îi pun acum pe nativi în dificultate. Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, sectorul comunicării se complică și poate căpăta nuanța disputelor, a schimburilor dure de cuvinte, a controverselor cu tentă sonoră sau publică.

Mecanismul astral care le justifică și le declanșează va fi consolidat în spirit și în efect, în așa fel încât aceste situații nu se vor stinge de la sine ci vor fi reeditate în primele zile ale lunii iulie și, apoi, în prima parte a lunii august. Context foarte riscant pentru tot ceea ce înseamnă examene (indiferent de vârsta și statutul nativului care le va susține). Conflict puternic de idei care se va sfârși cu o revoltă interioară de proporții.

Depinde ce idei vor intra în joc, ce miză vor avea acestea în economia vieții de fiecare zi sau pentru proiectele personale pe termen lung. În acestă ultimă ipoteză, mentalitatea și dorința de afirmare, dublată de curaj până la frondă, îi poate ajuta pe nativi să depășească blocajele prin intervenția planetei Venus care, pe 27 iunie, va intra în sectorul conștiinței și a pregătirii lor profesionale superioare. Până pe 22 iulie ea le va deschide Săgetătorilor una sau mai multe uși spre viitor.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, atmosferă în general plăcută în familie dar, pe fondul intrării planetei Neptun în mișcare aparent retrogradă, se anunță și unele şubreziri ale intențiilor, atașamentelor și sentimentelor până la începutul lunii decembrie 2021. Alteori, cei aflați departe de țară pot experimenta stări de spirit și pot lua în calcul gânduri și proiecte legate de această postură a lor.

Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, inițiative în plan artistic, creativ sau interpretativ ale celor înzestrați cu talent; efort de afirmare în cazul celor tineri.

Horoscop Urania Capricorn 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, stare proastă organică și psihică fără o explicație clară; pur și simplu, Capricornii nu vor avea chef de nimic și totul li se va părea greu, complicat, obositor și, deseori, inutil.

Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, sectorul bani, bunuri, litigii și dispute pe teme financiare sau patrimoniale va deveni un loc fierbinte în viața de fiecare zi a unora dintre nativi care se vor vedea confruntați cu ipostaze greu de negociat, în care, de cele mai multe ori, nu va fi vorba de intenția sau de voința unei persoane particulare ci de un gest institutional. Indiferent cum vor trece aceste zile, tema principală care a stârnit revoltă şi stres se va repeta între 1 şi 3 iulie, se va menține în actualitate întreaga lună iulie și va cunoaște o creștere a cotelor de conflict în preajma zilei de 10 august.

În dimineaţa zilei de 27 iunie, planeta Venus va intra în zodia Leului și, până pe 22 iulie a. c., le va da nativilor posibilitatea unor speculaţii, beneficiul unei îngăduințe sau al unui ajutor în funcție de natura premizei materiale puse în joc.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, sectorul comunicare va rămâne, în linii mari, unul favorabil acumulării de informații și cunoștințe și al dialogurilor utile sau doar plăcute; dar, deja, recenta retrogradare jupiteriană a introdus posibilitatea unor imprecizii sau a unor estimări greșite care vor fi și mai frecvente, și mai posibile prin asocierea influxurilor destabilizatoare ale planetei Neptun care, în ziua de 26 iunie, va intra în mișcare aparent retrogradă.

Acest mecanism astral va introduce o lipsă de realism, de obiectivitate sau de înțelegere adecvată a evenimentelor până spre 2 decembrie 2021. Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, agitație în vederea rezolvării treburilor curente în casă, gospodărie sau în viața de familie.

Horoscop Urania Varsator 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, mecanisme astrale contradictorii și distorsionate care se vor reflecta ca atare asupra fiziologiei organismului.

Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, Luna va străbate sectorul Vărsătorului și le va da celor care s-au născut în acest semn multă intuiție, mobilitate mentală spirit viu, curiozitate, inventivitate și dorință de inedit, de aventură, de surpriză pe care vor încerca să le alimenteze prin secvențe de viață favorabile.

Doar că, vremea provocărilor se va complica cu stări conflictuale, cu stres în relațiile parteneriale, cu ieșiri bruște, cu trăiri intense, marcate, deseori, de intoleranță iar contextul nu se va risipi prea curând, el putând să revină, pe aceiași temă și între aceleași persoane, între 1 și 3 iulie, să se mențină, în platou, întreaga lună iulie și să cunoască un reviriment în preajma datei de 10 august. Unele persoane ar putea fi puse la încercare, nu doar în plan personal și partenerial, ci și la capitolul asociați, afaceri, dușmani, conflicte și procese.

Până pe 22 iulie, cât va ține tranzitul planetei Venus (care va intra pe 27 iulie în zodia Leului, respectiv în casa a VII-a ipostazelor adineauri enumerate), Vărsătorii vor putea ține piept ostilităților, marcând puncte în favoarea lor.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, mecanisme financiare fără prea multe riscuri doar cu o capacitate redusă de estimare a viitorului, fapt la care vor contribui și valurile de incertitudine sau ideile imprecise și cunoștințele ambigui despre bani și investiții ale unor nativi provocate de retrogradarea neptuniană care se va instala, din 26 iunie până pe 2 decembrie, ceea ce va impune o atenție specială atunci când va fi vorba de operațiuni cu sume mari de bani sau de tranzacții importante. Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, controverse și dialoguri în contradictoriu.

Horoscop Urania Pesti 26-02 Iulie 2021

În prima parte a zilei de 26 iunie, posibilă derută provocată de un prieten care relatează incorect un eveniment, nu-l susține pe nativ, îl incomodează sau chiar îi pune “piedică”.

Între 26 iunie după ora 17:09, și seara zilei de 28 iunie, axa celor două case ale sănătății începe să fie din ce în ce mai solicitată de tranzitele momentului care privesc, firește, sistemul cardio-vascular, coloana vertebrală, văzul, sistemul nervos central. Important de reținut este că aceste tensiuni astrale nu se vor epuiza în câteva zile ci se vor repeta între 1 și 3 iulie și se vor regrupa din nou în preajma zilei de 10 august.

Nativii trebuie să țină cont că se anunță o lună mai grea pentru fiziologia acestor organe și că, împreună cu stresul caloric al lunii iulie, se va contura o perioadă solicitantă pentru organismul tuturor, indiferent de vârstă. Există însă și o parte bună în predispoziția astrală actuală; ea va veni de la influența protectivă și intens atenuantă a planetei Venus care, în ziua de 27 iunie, va intra în zodia Leului, pe care o va străbate până pe 22 iulie a. c., tranzitul ei plasându-se în sectorul sănătății curente, de fiecare zi, și, în mod special, al inimii.

Între 28 iunie, după ora 20:51, și zorii zilei de 1 iulie, Luna se va plasa în tranzit prin casa I a personalității acestor nativi și le va oferi delicatețe, blândețe, comportament calm, plăcut și mentalitate cooperantă. Specială va fi, pentru Pești, intrarea în mișcare aparent retrogradă a planetei Neptun, în ziua de 26 iunie; va fi o retrogradare lungă, până pe 2 decembrie.

De aici și nevoia constantă ca, în următoarele șase luni, nativii să-și analizeze coerent greșelile, naivitățile, excesele și să le elimine din substratul lor mental și sufletesc. Între 1 iulie, după ora 04:22, și 2 iulie, agitație pe teme fiscale, salariale sau de efectuare a plăților curente.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Culoarea parului influenteaza personalitatea semnelor zodiacale
  Culoarea parului influenteaza personalitatea

  Ce caracter ai in functie de culoarea parului.

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.

 • Zodiac Chinezesc 2021 pentru toate zodiile
  Horoscop Chinezesc 2021

  Horoscop anual 2021 pentru semnele din zodiacul chinezesc.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia si Astrologia

  Influenta planetelor si vibratia lor numerica.