Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 25-1 Octombrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 25 septembrie – 01 octombrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 25 septembrie – 01 octombrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, evenimente minore ca importanță dar, care, fiecare în parte, pot ciunti niște economii sau pot dezechilibra regimul plăților și al cumpărăturilor curente, punându-i pe nativi în situația de a le limita pe unele sau amâna pe altele.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, universul știrilor și al informațiilor care vor veni spre nativi nu vor fi un instrument sigur pe baza cărora Berbecii să ia o decizie: totul e imprecis și totul va trebui verificat chiar și documentele care emană de la instituții: și acolo se pot strecura, din varii motive, erori; nu vă luați după sugestiile unor persoane lăudăroase care vor ține cu tot dinadinsul să vă facă să le urmați sfaturile. Moment al derutei și al confuziei personale în chestiuni de încredere, de crez sau de atașament ideologic.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrograd, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct, de la 10° Balanță. Ea va funcționa, în continuare, în sectorul relațiilor parteneriale, dar va introduce un necesar recul față de propunerile și inițiativele care i-au entuziasmat, făcându-i pe nativi să (re)analizeze evenimentele care s-au derulat.

Moment favorabil unor drepte cântăriri. Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, unele persoane din cercul de apropiați sau unele rude pot interveni în viața și activitatea curentă a nativilor printr-o susținere personală afectivă, materială, morală, socială, dându-le, astfel, programul de viață obișnuit peste cap.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, Berbecii vor reacționa pătimaș, se vor entuziasma sau se vor revolta în problemele ce vizează trăirile și emoțiile, relațiile dintre părinți și copii. Posibilă intervenție neinspirată a unui cunoscut în problemele sentimentale ale unui nativ din Berbec.

Horoscop Urania Taur 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, răscoliri ale unor gânduri care păreau echilibrate în viziunea nativilor dar, care, acum, pe fondul tranzitui Lunii prin semnul lor zodiacal, pot căpăta valențe noi, relevându-le nativilor conotații nebănuite de care, evident, vor trebui să țină cont. Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, idei și reprezentări confuze despre bani și oportunitățile pe care le vor lua în calcul.

Moment șubred pentru consolidarea unei viziuni clare și a implicării în activități care să merite efortul și investiția de încredere. E de așteptat o perioadă mai armonică și mai stabilă. În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță. În acest răstimp, planeta se va afla, ca și acum, în sectorul relațiilor de muncă și al sănătății curente.

Dacă pentru sănătate, se poate vorbi de eventualitatea reapariției unor stări organice și simptome de care nativii credeau să au scăpat prin tratament, în planul muncii, Mercur le va sugera Taurilor avantajele și dezavantajele actualului context de muncă și salarizare precum și al eventualelor oferte care vor veni spre ei în următoarele trei săptămâni.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, reticență în contextul unor întâlniri banale. Taurii vor fi rezervați, neintrând în capcana dezvoltării unor subiecte ce privesc viața personală.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, blocaje, enervările sau conflictele și neconcordanțele pot afecta unul sau altul ori chiar toate sectoarele cerului de naștere al Taurilor controlate de semnele Crucii fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Sfârșitul săptămânii se poate asocia cu excese care se pot reflecta în starea organică, în starea de spirit și în disponibilitatea de a fi activi și eficienți.

Horoscop Urania Gemeni 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, tulburări ale stării de spirit, momente încărcate de griji dintre care unele sunt rezultatul unor reacții exagerate sau al unor concluzii alarmiste ale nativilor în fața unei realități nefavorabile vieții și activităților lor curente. E nevoie de obiectivitate și de echilibru interior în analiza unei situații sau a unei întâmplări care privește munca și activitatea profesională obișnuită.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, Luna va traversa semnul Gemenilor și le va da celor care s-au născut în această zodie multe impulsuri mai puțin productive: neatenție, neîncredere, superficialitate, incapacitatea de a se apleca asupra detaliilor; acestea se vor manifesta cu precădere în sectorul preocupărilor legate de bani, deci, atenția trebuie sporită iar autocontrolul îndreptat spre cenzurarea sau îndepărtarea acestor tendințe care le pot crea neplăceri.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță.

Mercur va influența, în continuare, sectorul vieții sentimentale, al creativității și al relațiilor cu copiii introducând o notă utilă, dacă privește o necesară reevaluare de poziții și decizii, alteori, însă, poate accentua nehotărârea, spaima de consecințele neplăcute ale unei decizii dificile, îndoiala de sine.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, efort de a recupera o datorie, de a face economie, de a reglementa o eroare de calcul sau de plată a muncii lor. Din 1 octombrie, după ora 03:54, posibil context oficial în care un Geamăn va trebui să se exprime (conferință, ședință, audiere). Moment încărcat de emoția și de greutatea contextului în care se desfășoară ori prin nivelul ridicat al provocării căreia trebuie să-i facă față.


Horoscop Urania Rac 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, posibile tulburări ale echilibrului relațional cu unul sau mai mulți prieteni; sentiment neplăcut de trădare, de înșelare a așteptărilor. Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, stări organice schimbătoare, dispoziții psihice alternative, instabilitate în gânduri și în dorințe, rezistență scăzută la efort fizic.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță. În acest răstimp, Mercur se va afla, în continuare, în tranzit prin casa a IV-a a problemelor casnice, domestice și a relațiilor de familie și va introduce măsură sau diplomație în comportamentul și reacțiile Racilor ori de câte ori relațiile dintre ei și rudele lor par să se complice și să ia o turnură drastică.

Alteori, Racii vor ezita să ia o decizie categorică de teamă să nu încordeze și mai mult relațiile și așa destul de complicate. Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, Luna va traversa zodia Racului, se va afla în domiciliu și, prin asta, le va aduce un plus de susținere astrală celor care s-au născut în acest semn pentru că le va permite să-și desfășoare nestingheriți calitățile și să valorifice trăsăturile specifice zodiei.

Doar că, în paralel, nativii vor primi multe cuadraturi și opoziții de la restul planetelor plasate pe celelalte brațe ale Crucii fixe, ceea ce le va determina sau alimenta încurcături, opoziții și factori suplimentari de stres.

Unul dintre aceștia este chiar stresul domestic și familial. Din 1 octombrie, după ora 03:54′, abordări autoritare ale unei teme fiscale sau patrimoniale ori al unui blocaj financiar. Context astral favorabil activităților de creație și interpretare artistică printr-o armonie interioară specială și o sensibilitate trăită intens.

Horoscop Urania Leu 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, posibilă reacție afectivă (atașament, refuz, enervare, entuziasm) a unei ipostaze socio-profesionale care îl angajează pe câte un nativ.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, relațiile cu unele persoane din cercul de apropiați vor fi confuze, uneori, nativii nu-i vor înțelege pe aceia, nici ce plan urmăresc și nici nu vor accepta felul acelora de a se purta; cu toate acestea, vor manifesta o reticență în a vorbi deschis despre asta și vor apela la o aluzie, o ironie, un subînțeles ca să le dea un mesaj dar, acestea, nefiind chiar atât de explicite sau de radicale, nu le vor face acelora nici o impresie.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă,și, până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct, de la 10° Balanță, se va afla, în continuare, în sectorul comunicării, dar va avea un alt tip manifestare, exercitând asupra nativilor un aer de temperanță, de prudență, de activitate de a face slalom printre capcanele unei discuții pe teme riscante sau cu persoane care-i provoacă. Moment bun pentru nuanțarea unor impresii și decizii de ultim moment. Posibile informații care corectează o neclaritate.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, impact discret al tranzitelor asupra stării de sănătate cu posibile momente delicate în ceea ce privește funcționarea stomacului și relația nativilor cu hrana sau cu medicamentele; posibile alergii la un aliment, la un miros.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, Leii vor manifesta o atitudine fermă și vor avea reacții categorice ori de câte ori se vor afla în ipostaze ce privesc o relație partenerială, un dialog cu reprezentanții unei instituții ori în condițiile unei activități care se desfășoară în mod public ori cu publicul. Leii vor susține ideile clare și principiile corecte.

Horoscop Urania Fecioara 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, comunicare defectuoasă (nativii nu vor putea lua legătura cu cei vizați, mesajele vor fi intrerupte, incomplete, eronate sau voit greșite pentru a-l deruta pe câte un nativ.

Este nevoie să se verifice orice informație care prezintă interes pentru nativii din zodia Fecioarei mai ales că, multe dintre ele, îi vor nedumeri prin stranietatea lor. Deplasări presărate cu complicații și evenimente sau conflicte stupide. Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, nu este exclus ca unii dintre nativi, mai ales dintre cei care au funcție și răspunderi în plan socio-profesional, să se afle în situații ciudate, delicate și dezavantajoase pentru imaginea sau statutul lor.

Evident, sunt de evitat reuniunile cu oameni necunoscuți sau împrejurările în care se anticipează dezvoltarea unor animozități mai greu de controlat de către nativi. În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță.

În acest răstimp, Mercur va rămâne în tranzit tot prin sectorul banilor câștigați din muncă proprie și, alături de Soare și Marte, le va da nuanța și subtilitatea necesară pentru a se descurca într-un hățiș de împrejurări legislative, administrative sau contractuale mai ales că, în același răstimp, se conturează și ipoteza unor oferte flatante prin statutul public, prin câștigul bănesc aferent dar care conțin și multe riscuri nerostite cu voce tare.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, context astral mai puțin relevant pentru felul în care se vor desfășura relațiile de prietenie. Din 1 octombrie, după ora 03:54, revine un aspect care s-a mai produs acum o lună; ca și atunci, și de astă-dată, influența lui se va îndrepta în planul sănătății pe direcția cardio-vasculară.

Horoscop Urania Balanta 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, stare de nemulțumire născută din realitățile acestor zile când, o serie de ipostaze de viață și de muncă, par a nu le oferi nativilor siguranța zilei de mâine sau conturează riscul unor pierderi prin scăderea drastică a veniturilor.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, neclaritate în plan ideologic. Unele persoane nu înțeleg despre ce este vorba sau ce argumente stau la baza unor decizii și soluții care privesc direct sau indirect activitatea lor profesională. Pe de altă parte, o nesiguranță în propriile percepții, gânduri și hotărâri pare să generez o iritare continuă în mintea și în conștiința unora dintre cei care s-au născut în zodia Balanței.

Orice efort de depășire a acestui moment critic pentru logica lor interioară este sortit conștientizării și mai profunde a acelor realități cu care, își vor da seama, că nu se vor “putea pune”. Mai ales că, din 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță.

În acest context, dialogurile interioare vor fi marcate de dubii și interogații dar și de efortul de a se stabiliza pentru a depăși un dezechilibru personal, interior, sufletesc, de conștiință sau unul exterior, legat de felul în care muncesc și se integrează în societate. Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, atitudine critică, selectivă față de oameni și evenimente care au o tangență cu statutul lor public, cu imaginea, cu autoritatea sau cu performanța profesională pe care o reprezintă.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, fel de a fi, de a vorbi și a acționa autoritar și inflexibil în relația cu o persoană sau în contextul unei vieți personale și a unei activități bazate pe simpatie și înțelegere comună cu un grup de apropiați.

Horoscop Urania Scorpion 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, încordare, tensiune, presiune, nemulțumire sau conflict interior care poate să izbucnească în relația unui nativ cu soțul sau cu soția, cu partenerii de contract sau de afaceri.

Oferte surprinzătoare, condiții greu de acceptat sau chiar nejustificate pe fondul unei activități dezbătute cu partenerii, intervenții ale unor oameni și instituții în derularea unui conflict care schimbă datele problemei.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, insecuritate financiară, instabilitate în regimul plăților cuvenite de orice natură (salariu, indemnizații, despăgubiri, pensii, burse, compensații, etc.). În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță.

Astfel, el își va continua șederea în casa a XII-a lansând, de acolo, tendința de a pune totul la îndoială, de a nu avea încredere în nimeni și în nimic, de a analiza, uneori excesiv de mult timp, o situație, o întâmplare, o conjunctură, un gest, o afirmație a cuiva. Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, universul preocupărilor superioare nu este mobil și nici degajat.

Aici, se exercită destui factori de nemulțumire și de presiune exterioară care nu le permit nativilor să “zburde” în planul ideilor, convingerilor și al credințelor; aceștia vor păstra, ca un element sigur, pentru evoluția lor curentă, ceea ce au achiziționat și au verificat de-a lungul timpului; nu vor avea chef de experiențe, de noutăți, de șocuri și surprize; în plus, vor face efortul ca, în fața unor nedumeriri sau contradicții, să consolideze aceste convingeri pe baza cărora au luat, până acum, deciziile importante în viață. Din 1 octombrie, după ora 03:54, dorință de afirmare, de impunere a punctului de vedere; bune capacități de lider.

Horoscop Urania Sagetator 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, situații neverosimile sau bizare la locul de muncă, relații, dialoguri și secvențe care au legătură cu activitatea profesională. Îngrijorări firești, dezamăgiri, nemulțumiri, trăite în chip stresant care se vor reflecta nu doar prin alterarea bunei dispoziții ci și a fiziologiei sistemului neuro-vegetativ, cu manifestări concrete, în plan organic.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, relațiile parteneriale vor fi marcate de nesiguranță în decizii, de neîncredere în partenerii de dialog, de scepticism în ceea ce privește o soluție preconizată sau de validitatea unei propuneri de colaborare.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 octombrie, se va afla în tranzit prin sectorul relațiilor de prietenie. Acolo, alături de Soare și Marte, va crea ipostaze binevenite dacă, pe fond, se anunță conflicte sonore. Această “surdină” pusă peste excese va proteja relația dar și imaginea celor implicați în respectivele relații de prietenie.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, context astral mai puțin explicit pentru a formula o anticipare întemeiată pentru evoluția stării de lucruri pe axa celor două case ale banilor și intereselor materiale. Din 1 octombrie, după ora 03:54, sectorul comunicării se arată interesant și dinamic.

Uneori dialogurile, schimburile de impresii, sugestiile formulate de diferite persoane le pot stârni nativilor reacții contradictorii: unii vor avea impresia că se încearcă o manipulare a lor prin laude excesive, alteori, vor avea impresia, dimpotrivă, că este vorba de o provocare și de o tendință de minimalizare a meritelor lor pentru a-i intimida. În ambele cazuri, nativii vor riposta energic și cu argumente, care vor fi cu atât mai convingătoare cu cât nativii vor avea experiența de viață care să le justifice.

Horoscop Urania Capricorn 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, posibile tulburări în plan afectiv, tendințe dizarmonice în relația dintre părinți și copii; unele persoane post sesiza minciuni sau comportamente incorecte (nedemne) ale unor prieteni.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, stare de sănătate, bună pe fond, dar cu frecvente schimbări ale echilibrului interior: forță fizică/oboseală, interes pentru activitatea desfășurată/plictiseală, atenție/lipsă de concentrare. Posibile tulburări trecătoare ale fiziologiei aparatului loco-motor (dureri, anchiloze, edeme). Nu este indicat ca nativii să intervină în conflictele de muncă ale altora (colegi, superiori); atașamentul lor pentru cauza acelora nu va schimba situația, în schimb, va atrage antipatia celor cu care, respectivele persoane, se află în dispută.

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță, el va străbate, în continuare, sectorul responsabilităților profesionale, al imaginii, al succesului și al carierei, introducând note binevenite de răbdare, de metodă, de prudență și de intuiție în relațiile lor publice sau în ipostazele delicate bazate pe un raport de putere sau de subordonare.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, relațiile parteneriale nu par a fi degajate. Unii nu vor dori să vorbească cu cei implicați în semnarea unui contract, a stabilirii unei înțelegeri, a rezolvării unui conflict, alții vor fi ostili oricărei soluții, adoptând o atitudine negativistă.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, posibilă întâlnire, relație sau formă de comunicare modernă cu o persoană sau cu o instituție prin reprezentanții ei, implicați în rezolvarea unei chestiuni financiare/patrimoniale prin decizii, participare la negocieri, mediere, emitere de acte, documente, aprobări.

Horoscop Urania Varsator 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, se va menține ori chiar se va accentua o stare generală de stres, manifestată în principalele sectoare existențiale ale nativilor: viață privată, relații de familie, mod de a locui și a administra bunurile patrimoniale, relațiile conjugale, procesele, contractele și dușmăniile, relațiile profesionale, imaginea publică, funcția, puterea, afirmarea și succesul.

Enervarea și surescitarea ori chiar sentimentul de exasperare îi va cuprinde, mai devreme sau mai târziu. Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, stare de spirit neplăcută prin instabilitatea și viteza cu care nativii își vor schimba, de la o clipă la alta dorințele, capacitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, fie el și modest (o plimbare, o vizită, vizionare a unui film).

În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță, el se va afla în casa superioară a comunicării la nivelul viziunii despre lume și viață, la nivelul convingerilor, al conceptelor și al credințelor. Din această perspectivă, el va contribui la limpezirea unor idei asimilate prea repede fără ca Vărsătorii să fi avut timpul necesar pentru a le “digera” cu răbdare, cu calm, înțelepciune și subtilitate.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, perioadă în care Vărsătorii vor fi obligați să se resemneze și să se dedice activității profesionale sau altor activități practice. Probabil că vor avea spor.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, relațiile parteneriale pot sta sub semnul unei atitudini orgolioase, a unor reacții venite dinspre cei care au autoritate sau au control într-un conflict, un proces, o negociere, punându-i pe nativi în situația de a lua act de o intenție și de a o accepta ca atare, neavând prea multe căi de atac sau de nuanțare.

Horoscop Urania Pesti 25-01 Octombrie 2021

Între 25 și 26 septembrie, noaptea, informații care nu fac plăcere, întâlniri și dialoguri care indispun prin conținut, prin ton ori prin consecințele lor. Peștii vor fi obligați să se plieze pe niște realități inconvenabile dar care, la un moment dat, pot fi anulate, contracarate, echilibrate.

Între 26 septembrie, după ora 03:37, și după-amiaza zilei de 28 septembrie, viață de familie instabilă cu tot felul de discuții inutile și de evenimente care le vor mânca nativilor timpul util pentru activități și de la care nu se vor putea sustrage pentru că vor fi considerate “obligații de familie”. În ziua de 26 septembrie, planeta Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă, în care va rămâne până pe 19 octombrie, când își va relua mersul direct de la 10° Balanță.

În felul acesta, Mercur, o planetă a speculațiilor financiare, a negoțului, a comerțului și a capacității de a valorifica un bun sau o însușire, le va da flerul necesar pentru a intui cum e mai bine să procedeze într-o situație delicată pentru a câștiga sau a proteja o sumă de bani ori pentru a apăra integritatea unui bun patrimonial pus în discuție.

Între 28 septembrie, după ora 16:35, și zorii zilei de 1 octombrie, relații afective favorizate de tranzite în cazul mamelor, care se vor dovedi pline de căldură sufletească, înțelegere și spirit de sacrificiu. Și creatorii sau interpreții pot fi în formă, dar nu pe ideea soluțiilor tinerești, originale, curajoase ci pe ideea aprofundării unor trăiri și sentimente și a rafinării mijloacelor de exprimare artistică.

Din 1 octombrie, după ora 03:54, solicitare a axei cardio-vasculare; etapă delicată pentru sănătate; nativii mai în vârstă trebuie să se menajeze. Posibilă afirmare a valorii personale în contextul unei sarcini de serviciu speciale prin care Peștii se pot face remarcați și apreciați. Unii nativi pot reveni la niște planuri profesionale ambițioase.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Ziua si noaptea
  Ziua si Noaptea

  Compatibilitati in dragoste in functie de “parintele” indepartat - Soarele sau Luna.

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Compatibilitatea calcul numerologic
  Compatibilitatea – calcul numerologic

  Vibratia numerologica a relatiei tale de cuplu.

 • Slabeste rapid si sanatos
  Cum slabesc reprezentantii semnelor zodiacale?

  Dietele si metodele de slabire ale semnelor zodiacale.

 • Culoarea parului si caracterul semnelor zodiacale
  Vrei sa-ti schimbi caracterul? Schimba culoarea parului!

  Culoarea parului si influenta ei asupra caracterului si personalitatii.