Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 18 septembrie -24 septembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 18 septembrie – 24 septembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, ipostaze inedite prin care Berbecii vor trece din cauza unor prieteni sau alături de aceia; o pildă de viață ar trebui extrasă din respectiva situație.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, trăirile interioare se acumulează, se amestecă, amintirile legate de oameni și locuri ies la iveală cu putere, creând o stare de emoție lăuntrică, uneori de tristețe sau de regret, alteori, alimentând o sensibilitate ce-i poate destabiliza, pentru o după-amiaza sau o seară, pe acești nativi care nu vor mai fi receptivi la solicitările prezentului. O explicație în plus, pe lângă tranzitul obișnuit al Lunii prin casa a XII-a, o reprezenintă forța cu care se va exprima Luna Plină în Pești, din ziua de 21 septembrie.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, Luna va tranzita casa I a personalității celor născuți în zodia Berbecului și îi va mobiliza, făcându-i să se concentreze pe prioritățile momentului și, mai ales, pe dinamica relațiilor parteneriale care, de la sfârșitul zilei de 22 septembrie, ora 22:22, când Soarele va intra în zodia Balanței, vor căpăta o importanță sporită, prin influența exercitată de cele două planete – Marte și Mercur, care, alături de Soare, vor tranzita acest sector, introducând, până spre 30 octombrie, o notă utilă, de disponibilitate spre dialog, spre nuanțări ale relațiilor sau ale condițiilor de punere în aplicare a unei înțelegeri verbale sau scrise (contractuale).

O primă încercare, produsă în acest sector relațional, s-ar putea contura între 25 – 29 septembrie, când nota va fi una destul de ostilă sau de tranșantă.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, posibilă situație neprevăzută asupra căreia nativii trebuie să se concentreze și să decidă rapid dar inteligent, după ce vor depăși impactul emoțional al momentului.

Horoscop Urania Taur 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, posibile situații mai greu de anticipat pentru un mod de viață obișnuit în plan social, profesional din care, componenta “public” sau “oficial”, nu lipsește. Pentru cei care au funcții și autoritate poate fi vorba de o provocare sau de o situație care “se dă peste cap” chiar în timpul derulării unei întâlniri sau al unui dialog purtat în fața unei asistențe.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, unele persoane vor simți nevoia apropierii de un prieten; ei vor avea nevoie să umple un gol sufletesc, să-și aline singurătatea, să se confeseze, să se sfătuiască cu un apropiat în care au încredere, să petreacă un eveniment alături de acela. Această nevoie umană de corespondență afectivă va fi stârnită sau amplificată de Luna Plină în Pești din ziua de 21 septembrie.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, axa celor două case ale sănătății se va afla în prim-planul atenției celor născuți în zodia Taurului pe fondul înmulțirii influxurilor venite dinspre Balanță, unde deja se află două planete (Marte și Mercur) și unde, la sfârșitul zilei de 22 septembrie, Soarele își va începe tranzitul.

În felul acesta, până la sfârșitul lunii octombrie, sectorul sănătății de fiecare zi va trece prin momente mai bune care vor alterna cu cele mai puțin confortabile iar acest balans nu va fi unul comod pentru că îi va obliga pe nativi să se adapteze, de la un moment la altul, când la o dispoziție organică normală, când la una stingheritoare.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, Luna va traversa zodia Taurului și le va da tuturor nativilor calm, împăcare cu sine, echilibru interior, înfățișare plăcută dar va intensifica, ori de câte ori se va pune problema, o dispută partenerială sau un conflict personal ori instituțional.

Horoscop Urania Gemeni 18-24 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, impact al tranzitului Lunii asupra stării psihice (tristeți, enervări, reacții 18 septembrie va fi o zi a deciziilor neinspirate pe fondul unor influențe nefericite, insistente sau derutante dinspre sectorul sentimentelor. Depinde și de felul în care vor percepe Gemenii aceste tulburări de gândire și simțire. Depinde de vârsta și experiența lor dar, chiar și pentru cei maturi, nu va fi o perioadă simplă.

Unii se vor înfuria, alții vor intra în panică sau vor fi atât de dezamăgiți încât își vor propune să facă orice altceva decât soluția impusă de logica lucrurilor cu care se confruntă; gesturi de frondă, opțiuni hazardate, imature, iresponsabile prin simplul fapt că minimalizează un pericol sau o posibilă consecință nefericită în ideea că “se vor descurca ei, cumva…”

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, posibilă ipostază plăcută, determinată de un succes cu ecou favorabil între colegi, asociați, apropiați, asistență din mediul profesional, momente în care Gemenii vor fi în formă și vor străluci prin fapte, gesturi și cuvinte facilitate de influxul pozitiv revărsat asupra lor de Lună Plină în Pești din 21 septembrie.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, relații dinamice cu prietenii în ciuda sugestiilor venite de la cei care asistă la disputa dintre nativi și apropiații lor de a se tempera. La sfârșitul zilei de 22 septembrie, ora 22:22, Soarele va intra în zodia Balanței și va tranzita, timp de o lună, casa sentimentelor, a relațiilor cu copiii și a creativității.

Totuși, nativii nu trebuie să se lase furați de iluzia balansului sau a echilibrului care ar funcționa, spre marea lor liniștire, în zona poveștilor de dragoste pentru că, exact din cauza acestor planete, se pot naște, din potrivă, dezechilibre și reacții excesive. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, motive mai puțin limpezi sau justificate de enervare și de anxietate.


Citeste si Horoscop 2022


Horoscop Urania Rac 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, situații neprevăzute, cu consecințe în plan financiar sau invers, situații delicate din punct de vedere material și patrimonial care impun decizii mai puțin convenabile. Încercați, în ciuda, poate, a unei urgențe, să gândiți echilibrat și să verificați atât temeiul respectivei situații cât și utilitatea și eficiența deciziei luate.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, inspirație, idei frumoase, planuri generoase, deschidere mentală spre teritoriile de excelență (filosofie, religie, psihologie, studii umaniste, cercetare fundamentală) ridicate la cote speciale de trăire și înțelegere de Luna Plină în Pești din 21 septembrie.

Relațiile interplanetare, armonioase, care se vor realiza în acest răstimp, le vor da Racilor care își desfășoară activitatea în domeniile artistice de creație și interpretare, ideii subtile și valoroase. Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, conștientizare a unor piedici în plan profesional ori identificarea unei posibile și neplăcute schimbări de statut.

Poate că, în cazul altora, realitățile care vor contura brusc, alte urgențe și obligații față de un membru de familie, să-l facă pe acela să-și revizuiască stilul de muncă și viață și efortul concentrat pe activitatea profesională și îndatoririle publice, optând pentru o retragere sau o derobare de preocupările și funcțiile care îi împiedică să fie utili celor care au nevoie de ei; toate acestea vor fi activate sau relevate cu acuratețe începând cu ziua de 22 septembrie, când Soarele va intra în zodia Balanței, plasându-se, pentru o lună, în sectorul relațiilor de familie.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, posibile confruntări de opinie, divergențe cu unul sau mai mulți prieteni care văd lucrurile altfel decât nativii, în funcție, probabil, de interesele lor.

Horoscop Urania Leu 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, unele relații parteneriale pot trece prin situații imprevizibile ori pot lua un curs, în evoluția lor, care să-i oblige pe Lei să-și ia măsuri de siguranță ori să-și schimbe strategia (mai ales dacă este vorba de un litigiu).

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, posibilă ipostază confortabilă din punct de vedere financiar (rezolvare favorabilă, cadou, înlesnire, aprobări utile, susținere a unui proiect) pe fondul contextului generos al Lunii Pline în Pești din 21 septembrie. Poate că nu întotdeauna va fi vorba de sume mari de bani sau de valori materiale de primă importanță dar contextul va rămâne unul care va permite un dialog interuman deschis, sincer, plin de înțelegere și solidaritate umană.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, sectorul comunicării va funcționa diferit: în ce privește opțiunile fundamentale și integrarea în grupuri de activitate bazate pe interese și viziuni comune, nativii vor întâmpina greutăți care nu vor proveni de la ceilalți ci, mai ales, de la propria lor conștiință.

În privința relațiilor ocazionale, a vecinătăților și a tovărășiilor conjuncturale, nativii vor găsi resurse pentru politețe, diplomație și răbdare doar că, din 22 septembrie, când Soarele va intra, pentru o lună, în zodia Balanței, specificul influențelor astrale în acest sector se va schimba, căpătând un aer solemn sau oficial: prezentare în fața unei comisii, primirea în audiență, diligențe pe lângă cei cu funcție, participare la concursuri și trieri în vederea ocupării unei funcții etc.).

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, va continua politica și intenția multor Lei de a-și consolida statutul profesional ori de a corecta și contracara tentativele unora de a le “șifona” imaginea publică și de a coagula antipatia unora în adevărate contestări fățișe.

Horoscop Urania Fecioara 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, se va menține stresul astral asupra sistemului vascular și nervos, central și periferic. Posibile ipostaze mai greu de anticipat sau de manifestat într-un regim normal de muncă.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, întâlniri care fac plăcere, împăcări între soți, atenuarea tensiunilor dintre nativii și unii colaboratori care, în ultima vreme, s-au întors împotriva lor cu ostilitate. Atmosferă destinsă în cadrul unor discuții pe teme concrete (un contract, o negociere, un litigiu) pe fondul influxurilor bune, blânde și, mai ales, larg înțelegătoare, oferite de Luna Plină în Pești, din 21 septembrie, care va acționa în acest sector.

Prin contribuția activă a Soarelui, încă în zodia Fecioarei la acea dată, acest aspect astral va exercita o influență pozitivă și asupra propriei lor persoane din punct de vedere fizic și psihic. Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, schimbare a registrului astral pe direcția celor două case ale banilor și bunurilor pe fondul intrării Soarelui în zodia Balanței, în ziua de 22 septembrie.

Timp de o lună, alături de Marte și Mercur, Soarele le va da nativilor posibilitatea să speculeze oportunitățile de a câștiga bani, de a se echilibra financiar, de a găsi alternative la o activitate plătită regulat (salariu) care nu funcționează normal. Pentru asta va fi nevoie însă și de un strop de curaj pe ideea acceptării unor sarcini de serviciu sau activități pentru care ei trebuie să învețe ori să asimileze, rapid, niște cunoștințe și niște deprinderi.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, Fecioarele se vor confrunta cu idei, opinii, tendințe și influențe manifestate în spațiul profesional, social în care își desfășoară activitatea și care contravin scării lor de valori sau intențiilor lor de viață.

Horoscop Urania Balanta 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, noian de idei, inspirație debordantă, soluții mai realiste sau mai fanteziste dar care conțin un sâmbure de fezabilitate, curiozități științifice, artistice, nevoie de suspans, de provocare și de răspuns lipsit de inhibiții. Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, stare bună psihică.

Destindere interioară ca un fel de eliberare deși, poate că, în realitate, încercările nu au dispărut și nici nu s-a produs vreo îmbunătățire semnificativă; totuși, ceva sună plin de speranță, de încredere pentru că, acolo, va fi “mâna” Lunii Pline în Pești, din 21 septembrie, care, reechilibrându-le nativilor starea de spirit și simplificând lucrurile, va pune în evidență ceea ce contează.

Petru sănătate, va fi un episod profitabil iar pentru relațiile de muncă, va fi o conjunctură utilă pentru că le va tempera unora dintre Balanțe fie slăbiciunile, fie rezistența la o serie de aspecte de viață și de muncă noua apărute în orizontul lor de activitate cu care nu s-au acomodat și pe care le-au respins de facto. Acum, le vor privi cu mai mult calm și vor deveni cooperanți.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, relațiile parteneriale vor evolua, de-acum încolo, în funcție de influența exercitată de Soare, care, pe 22 septembrie, va intra în zodia Balanței, pentru o lună.

Plasat în sectorul casei I, a personalității celor născuți în Balanță, Soarele le va da acestora energie, determinare, capacitate de a se adapta și a înțelege ceea ce romanii numeau “altera pars”, de unde și un comportament vizibil modificat în bine: cumpătare, reacții echilibrate, disponibilitate spre dialog, spre măsură. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, temeri și/sau evenimente care tulbură acest peisaj frumos, de curând instalat; temeiurile lor bănești sau patrimoniale vor fi puse în discuție.

Horoscop Urania Scorpion 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, ecou sau continuare a unor tulburări familiale sau ale unei nereguli domestice provocate de o stricăciune în regimul dotărilor casnice. Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, Scorpionii vor da la o parte tot ceea ce înseamnă preocupare concretă și se vor ocupa de sufletul lor, de sentimente și trăiri, de relațiile afective cu o dedicare mai profundă sau mai trecătoare, în funcție de importanța acelei/acelor probleme în economia vieții lor.

Motorul astral al acestor preocupări îl va reprezenta Luna Nouă în Pești, din 21 septembrie, care va da dovadă de oarecare lipsă de măsură, în sensul că, nu întotdeauna, nativii vor putea să se oprească din acestă de fugă spre un teritoriu ademenitor: povești de dragoste, romantism, nostalgii, doruri, chef de revederi cu persoanele dragi din trecut (din copilărie, din tinerețe, de “mai ieri”). Nevoie de intimitate, de corespondență sufletească.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, nu chestiunile de sănătate curentă, adică condiția fizică de fiecare zi, vor fi cele importante, ci modificările care se vor produce, în cealaltă casă a sănătății și a aspectelor de viață enigmatice, casa a XII-a.

Acolo, în ziua de 22 septembrie, își va începe tranzitul Soarele, care va intra în zodia Balanței, pe care o va străbate timp de o lună. Alături de Marte și Mercur, la rândul lor, plasate în acel sector, Soarele va scoate la iveală aspecte, argumente, fragmente de realitate neobservate de către nativi, oferindu-le un plus de argumente într-un raționament sau într-o judecată de valoare a oamenilor și faptelor din trecut.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, posibile opoziții, aparent nejustificate, capricii și răzgândiri ale unor persoane cu care nativii erau în negocieri pe o temă (conflict, proces, contract, înțelegere).

Horoscop Urania Sagetator 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, informații care iau prin surprindere sau care cu greu pot fi acceptate pentru că vor conține, în afara unei doze de spectaculos, și o doză de exagerare și de absurd. Deplasări presărate cu peripeții.

Atenție la discuțiile care capătă aspectul unui ultimatum sau al unei constrângeri, inițiate de către cei apropiați (soți/soții, colaboratori, prieteni), care vor specula o situație neplăcută dar trecătoare sau o relatare trunchiată pe post de argument pentru a-l convinge pe nativ să facă sau să nu facă un anume lucru, să dea sau să nu dea curs unei inițiative, dorințe, hotărâri.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, casa și familia ar putea fi un refugiu și un loc de recuperare, de mulțumire și de împlinire, “regizorul” acestei ipostaze fericite fiind Luna Plină în Pești, din 21 septembrie, care va opera în acest sector. Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, relațiile sentimentale vor evolua, în nota obișnuită; schimbările care se vor produce pe axa relațiilor bazate pe afinități și simpatie țin de casa prieteniei.

Aici, în ziua de 22 septembrie, își va începe tranzitul, Soarele care, pentru o lună, alături de Marte și de Mercur, va genera ipostaze în care nativii vor putea să discute și să limpezească un conflict mai vechi, o neînțelegere de dată recentă sau divergențele de opinii pe tema unui proiect comun.

Totuși, dacă nimeni nu va ceda, același context astral poate alimenta și oscilațiile în planul încrederii reciproce sau a dorinței de a coopera, punând, ca alternativă, soluția despărțirii, a tăcerii, a ignorării reciproce sau a abandonării activităților care îi reuneau. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, se vor menține factorii de dezechilibru endocrin. Posibil efect destabilizant al unor informații cu privire la viitorul lor loc de muncă.

Horoscop Urania Capricorn 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, ipostaze speciale, ciudate în planul relației nativilor cu banii în diferite ipostaze (plătiți, amânați, blocați). Atenție ce soluții acceptați, atenție la ceea ce a fost minimalizat, ignorat sau prost înțeles: funcționează un aspect dificil între sectorul banilor cuveniți pentru munca prestată și sistemul de plată sau în relația nativilor cu instituția care trebuie să facă această operațiune.

Nu vă angajați în promisiuni, nu fiți vehemenți acolo unde nu e cazul sau acolo unde există și un procent de vină personală. Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, sectorul comunicării pare unul favorabil pentru relațiile nativului cu persoanele cunoscute de curând, cu tovarășii de drum (excursie, călătorie, deplasare de serviciu) dar și pentru ipostazele în care nativii s-ar afla în fața unei comisii de examinare, indiferent de forma lui de organizare.

Luna Plină în Pești, din 21 septembrie, le va da suplețe, intuiție și fler pentru a depăși situațiile delicate sau încurcate ori pot primi un ajutor neașteptat într-o conjunctură care, lor, în acea clipă, nu le e favorabilă. Deplasări plăcute, relaxante sau utile.

Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, viața de familie și cea casnică vor evolua normal. În schimb, la sfârșitul zilei de 22 septembrie, ora 22:22, Soarele va intra în zodia Balanței și se va plasa, pentru o lună, în tranzit prin casa carierei, a puterii, a succesului și a imaginii publice, creând oportunități dar generând și o serie de situații ambigui.

Capricornii vor fi nevoiți să analizeze atent o situație, un conflict sau derularea unui eveniment la locul de muncă sau activitățile cu rol public pe care le susțin. Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, nativii nu vor avea nici răbdare și nici nu vor tolera derapajele celor dragi.

Horoscop Urania Varsator 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, continuă să funcționeze patronajul astral al zilelor anterioare care au introdus o notă de surpriză în monotonia vieții de fiecare zi a Vărsătorilor. Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, teoretic, ar trebui să se petreacă lucruri bune în plan financiar: o aprobare, o rezolvare, un câștig, pe fondul vibrației pozitive a Lunii Pline în Pești din 21 septembrie.

Dacă este vorba însă doar de promisiuni, angajamente și nu de fapte concrete, atunci entuziasmul nativilor ar trebui să fie temperat pentru că, până la punerea lor în practică, s-ar putea petrece multe “ajustări”. Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, în sectorul comunicării curente, cotidiene, lucrurile par să evolueze în nota obișnuită.

Noutatea se va instala însă în sectorul convingerilor superioare, al conștiinței și al deciziilor majore, grație intrării Soarelui, în ziua de 22 septembrie, în casa a IX-a a construcției de sine, prin studiu, efort, ambiție și proiecte majore. Alături de Marte și Mercur, Soarele le va da Vărsătorilor, timp de o lună, mesaje pozitive, mai puțin exaltate și șocante și mai aplicate ori mai riguroase care le pot consolida un proiect personal sau le pot permite, după o serie de oscilații și analize pro și contra, să decidă în cunoștință de cauză.

În mod ciudat, Vărsătorii vor da dovadă de un fel de reținere în a se lansa în proiecte spectaculoase și nu vor accepta prea ușor angajarea lor în activități publice despre care știu prea puțin sau au, deja, reticențe întemeiate.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, posibile tensiuni între nativi și rudele acestuia, ori în lăuntrul său, din cauza unor dizarmonii care persistă în casă, în gospodărie, în modul lor de viață curent și care îi destabilizează prin disconfort și angajare.

Horoscop Urania Pesti 18-24 Septembrie 2021

În ziua de 18 septembrie, univers plin “oh” și “ah”, născut din spaime, gânduri ciudate, impresii stranii, concluzii elaborate pe fondul stresului, al oboselii, al dezinformării, al neliniștii personale motivate de evenimentele reale sau doar de impresiile subiective netemperate.

Între 18 septembrie, după ora 23:23, și dimineața zilei de 21 septembrie, Luna se va plasa în casa I a personalității acestor nativi și le va oferi un cadou astral de zile mari: Luna Plină în Pești, din ziua de 21 septembrie, va șterge ori va estompa motivele de stres, de spaimă și de neîncredere în puterile lor. Luna Plină le va da o stare de bine chiar și fără să se fi petrecut aevea un eveniment îmbucurător.

Peștii se vor simți în armonie cu natura lor zodiacală fundamentală, se vor regrupa în jurul unor teme de viață reale, necesare, pe care le vor privi ca pe niște datorii față de propria lor existență, cu maturitate și cu seriozitate, luându-și angajamente în fața conștiinței lor că se vor ține de treabă. Moment de expansiune a eu-lui când, nativilor, toate aspectele incomode de până acum, li se vor părea rezolvabile sau suportabile. Între 21 septembrie, după ora 06:13, și după-amiaza zilei de 23 septembrie, sectorul banilor rezultați din muncă nu ne oferă noutăți.

În schimb, casa a VIII-a a bunurilor și beneficiilor materiale rezultate din interacțiunea nativilor cu alte persoane sau instituții, în varii ipostaze, va fi susținută, din 22 septembrie, de Soare, care va intra în zodia Balanței și, timp de o lună, va introduce o necesară notă de onestitate, de corectitudine, de echilibru și, poate, chiar de rezolvare fericită.

Între 23 septembrie, după ora 15:38, și 24 septembrie, iritare sau de revoltă față de afirmațiile cuiva, dezacord al nativilor în contextul participării lor la ședințe, întruniri, întrevederi de lucru unde se conturează serioase divergențe de opinii.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.

 • Prietenia in Zodiac
  Prietenia in Zodiac

  O poveste amuzanta despre prietenia in Zodiac.

 • Horoscop 2022
  Horoscop Chinezesc 2022

  Previziuni ale zodiacului chinezesc pentru anul 2022.

 • Care sunt anii importanti din viata?
  Numerologia zilei de nastere: anii importanti din viata

  Numerologie previzionala: afla care sunt cei mai importanti ani din viata ta!

 • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
  Horoscopul viciilor

  Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?