Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Urania saptamanal 11-17 Septembrie 2021

Horoscop Urania saptamanal pentru perioada 11 septembrie – 17 septembrie 2021. Afla ce iti rezerva astrele pentru saptamana 11 septembrie – 17 septembrie 2021. Citeste horoscopul saptamanal pentru toate semnele zodiacale.Urmareste previziunile astrologice oferit de Horoscop Urania pentru toate zodiile. Vezi ce spun astrele despre zodia ta!

Horoscop Urania Berbec 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, unii se vor îngrijora cu privire la veniturile curente, alții la plățile pe care trebuie să le facă sau la felul în care vor depăși niște etape încurcate relațional și instituțional cu privire la bani, bunuri sau la patrimoniul personal ori în devălmășie cu alte persoane din familie ori cu străini (parteneriate, asocieri).

În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va alimenta aceste stări de spirit, aruncând o umbră de nesiguranță și cultivând prilejurile de a face constatări care-i vor pune pe gânduri, obligându-i să ia aminte la ceea ce se întâmplă.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, nesiguranță cu privire la oameni și la intențiile lor, dialoguri în contextul cărora se invocă situații neadevărate, se vehiculează informații false, se dau sugestii neadecvate; pe fond, va pluti o doză de incertitudine ori de neîncredere față de tot ceea ce se aude, se citește sau se vede cu ochiul liber, ca și cum respectiva întâmplare ar fi o prefăcătorie. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, ipostaze dificil de acceptat pentru că îl pot pune pe nativ în ipostaze (aparent) fără ieșire.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va crea un cadru interesant pentru negocieri și abordările speciale ale unor chestiuni care fie nu s-au rezolvat până acum, fie se vor pune în viitorul apropiat și care vor putea fi evaluate corect de către nativi.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, relații și dialoguri ciudate cu unul sau mai mulți prieteni, situații care îi vor lua prin surprindere pe Berbeci, impresii mai mult sau mai puțin adevărate, dar trăite intens de către nativi în contextul unor evenimente în care se vor afla alături de acești cunoscuți.

Horoscop Urania Taur 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, unele relații parteneriale se pot desfășura într-un fel crispat sau chiar încrâncenat, depinde și de motivul care îi animă. Posibile crize de gelozie între soți sau de invidie între partenerii de afaceri, de contract între care s-a conturat o rivalitate. Unii vor fi tentați să recurgă la șicane sau la mijloace mai puțin cinstite, deci atenție la dușmani.

Profilul acestei perioade se va perpetua din 11 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Scorpionului, până pe 7 octombrie, inaugurând un răstimp de discordie, de sentimente apăsătoare, de ostilitate sau de strategii incorecte. Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, informații contradictorii, neîncredere în felul în care se conturează evoluția unei situații care îi va conduce la o rezoluție utilă, dar nemulțumitoare, pentru că ea va fi adoptată în absența unei alternative.

Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, nativii vor manifesta rezervă față de ipostazele de viață personală sau profesională cu aspect de constrângere; de asemenea, acestora nu le va face plăcere să constate că unui proiect de care și-au legat multe speranțe trebuie să-i pună punct ori să-l abandoneze sine die, pentru că nu e momentul potrivit, nu au resurse, nu mai e util în ansamblul prezentului pe care îl trăiesc.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va traversa sectorul sănătății și al muncii. În ambele ipostaze, va crea un cadru astral în care se va munci și trăi echilibrat, cu măsură, cu grijă față de exagerările sau abaterile de la normă.

O perioadă în care cei născuți în zodia Taurului pot privi dintr-o altă perspectivă toate planurile legate de muncă și viață profesională curentă. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, schimbări în statutul lor public, oficial, profesional.

Horoscop Urania Gemeni 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, impact al tranzitului Lunii asupra stării psihice (tristeți, enervări, reacții pătimașe la provocările cotidiene chiar dacă acestea sunt niște fleacuri care ar putea fi rezolvate cu tact, cu umor sau cu măsură).

Această ipostază, mai puțin agreabilă pentru dispoziția curentă a nativilor, va continua și se va diversifica din 11 septembrie, când planeta Venus va intra în zodia Scorpionului, instaurând, până pe 7 octombrie, un tip de provocare astrală care se va îndrepta asupra trupului (tulburări hormonale, risc sporit de infecții, tulburări ale glandei tiroide, ale glandelor paratiroide). Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, regim fluctuant în relațiile parteneriale.

Multă confuzie, comportament inconsecvent, neseriozitate în dialoguri și în felul în care unii se vor implica în activitățile și angajamentele comune. Chiar dacă partenerii lor vor greși, nici Gemenii nu vor fi un model în acest tip de relații. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, context astral puțin semnificativ pentru a formula o concluzie cu privire la evoluția problemelor bănești și financiare în care intervin alte persoane sau instituții.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va influența sectorul relațiilor afective. Până la un punct, el va putea insufla nativilor moderație în trăirile și exprimarea emoțiilor, dar, în situații speciale, el ar putea provoca dezechilibre, declanșând trăiri intense, reacții pătimașe, sentimente profunde, marcate de subiectivism.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, unele persoane, în funcție de meserie și de domeniul în care activează, mai izolat sau public, pot trăi ceea ce se cheamă “spectacolul ideilor”; conversații interesante, vești, dialoguri speciale, informații care schimbă datele unei probleme.


Citeste si Horoscop 2022


Horoscop Urania Rac 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, trăiri intense, afecte răscolite de împrejurări ostile calmului, încrederii și corespondențelor sufletești necesare oricărei ființe. Din 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va instaura un regim în care preocuparea pentru universul interior va fi prioritară.

Multe persoane născute în zodia Racului se vor concentra pe trăirile și simțirile lor legate de copii sau de cei dragi. Unele ipostaze ar putea să “nu le facă bine”, adică să-i întristeze pentru o seară, pentru o zi, pentru mai multe, ori ar putea să le strecoare idei nejustificate, lipsite de suport real, dar la care nu pot renunța pentru că se “agață” de niște reprezentări greșite despre o persoană și relația cu aceea denaturând astfel fie frumusețea unei povești de dragoste abia începute, fie chiar o relație mai veche, relativ consolidată.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, discretă instabilitate organică, cu stări de bine, de normalitate sau de disconfort care vin și trec; rezistența organismului la stres, la efort fizic sau la presiunea mentală va fi redusă. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie,după-amiaza, context astral sărac în sugestii care nu ne permit să formulăm o altă exprimare față de relațiile parteneriale ale momentului decât de rezervă, dezinteres sau lipsă de entuziasm.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va traversa sectorul relațiilor de familie și al chestiunilor domestice, introducând un fel de logică, de ordine sau de rațiune în tot ceea ce nativii vor spune sau vor iniția.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, idei îndrăznețe, soluții neobișnuite luate în calcul de către nativi atunci când vor căuta o rezolvare la problemele lor financiare sau patrimoniale.

Horoscop Urania Leu 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, stări de spirit care trădează o nemulțumire sau o revoltă nerostită față de felul în care evoluează o relație de familie a nativului.

Din 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va străbate același sector al casei și al familiei de care vorbeam adineauri, doar că registrul va fi unul întrucâtva schimbat; mai întâi, prin intensitate (trăit mai profund sau din cauze mai apăsătoare), de mai lungă durată și apoi ca motivație a alterării stării de spirit curente a nativilor (mai multe motive).

Posibile situații dificile în viața de familie născute din (supra)solicitările socio-profesionale ori din cauza unor evenimente care ridică piedici și impun atenție, răbdare, consum fizic și concentrare acordată altor probleme.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, stări de spirit fluctuante, instabilitate afectivă, neimplicare în relațiile de scurtă durată sau întâmplătoare, capacitate de a se distanța de oamenii și împrejurările în care s-au aflat împreună fără păreri de rău, indiferență care le va fi reproșată sau care îi va “depuncta” în ochii unor apropiați, nemulțumiți de atitudinea lor rece sau egoistă. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, muncă, efort depus în rezolvarea unei chestiuni fără prea multă tragere de inimă, mobilizare greoaie, eficiență redusă.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va străbate sectorul comunicării, introducând o binevenită notă de temperanță, de autocontrol, de diplomație și de capacitate de a gestiona un eveniment pentru a produce cât mai puține efecte negative. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, surprize în viața conjugală sau de orice altă natură partenerială; cei cu care conlucrează Leii pot trece prin evenimente mai puțin obișnuite.

Horoscop Urania Fecioara 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, impresii negative despre oameni și faptele lor în urma unor dialoguri sau în urma participării nativilor la niște evenimente care vor pune în lumină trăsăturile de caracter ale unora dintre cei prezenți care nu le fac cinste; de aceea, Fecioarele vor refuza să accepte și să ia în calcul cele afirmate la un moment dat de către aceștia, ca și cum ar fi elemente ale unui plan nedemn.

În cel mai bun caz, nativii vor păstra cu acei cunoscuți o relație socială “de fațadă”, fără ca în spatele ei să se mai afle vreo simpatie sau vreun strop de încredere. Posibile lecții de viață pentru cei tineri care vor învăța să se lase convinși de aparențe. În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va consolida toate reticențele față de unele persoane care au intrat în cercul lor de apropiați.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, câteva zile deloc profitabile sau spornice pentru activitățile domestice; relațiile de familie vor fi străbătute de sentimente și de reacții nemotivate, subiective și instabile.

Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, pe fondul unui aspect astral contradictoriu, cei născuți în zodia Fecioarei vor dori să repare sau să refacă o relație afectivă destabilizată de sentimente negative (dezamăgire, respingere, neîncredere) și să-i dea un alt curs ori să o “purifice” prin reevaluarea ei de către ambele părți și așezarea într-un cadru personal mai potrivit.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va tranzita sectorul banilor câștigați din muncă proprie, permițând reechilibrări financiare prin specularea unor oportunități și soluții alternative. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, stări organice solicitante, intense; surprize la locul de muncă.

Horoscop Urania Balanta 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, nativii nu trebuie să se lase păcăliți de oamenii puși pe rele și trebuie să verifice totul: calitatea și cantitatea mărfii, costul final ori sursa obiectelor achiziționate și credibilitatea locului și contextului în care se face o tranzacție. Nu vă lăsați entuziasmați și, implicit, păcăliți de frumusețea unui ambalaj, de forța de convingere a unui spot publicitar sau de calcule de genul “dacă e mai ieftin ca în alte magazine, fac economie”.

În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și prin acordarea unor stipendii (nu burse sau ajutoare). Atenție în acest răstimp la validitatea documentelor emise în baza cărora se vor face plăți.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, tranzitele momentului nu sunt elocvente pentru o definiție substanțială a felului în care se va desfășura schimbul de idei, învățătura și examenele. Va fi vorba de nesiguranță, de schimbări frecvente de intenție sau de stil de a învăța ceea ce nu va fi util viitorilor candidați, precum și de superficialitatea cu care unii vor accepta și analiza propunerile și sfaturile ce li se oferă.

Moment vulnerabil pentru că va permite comiterea unor greșeli din neatenție, din lipsa experienței, din cauza enervărilor de moment. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, context astral puțin semnificativ pentru chestiunile de familie; banalități; mod de viață curent.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, se va plasa în casa I a personalității acestor nativi, constituind un adevărat motor în toate inițiativele și acțiunile lor. Moment de forță, energie și determinare. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, tulburări afective, stres emoțional, reacții bruște, temperamentale.

Horoscop Urania Scorpion 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, Scorpionii se vor confrunta cu ecoul puternic, încărcat de afectivitate, al evenimentelor prin care trec. Totul le va face o impresie specială, croind astfel drum unui univers de sentimente și trăiri care au motivații în trecut. Din 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, le va da protecție, chiar dacă nu va fi una viguroasă.

Vor avea de-a face cu o Venus mai slabă, care va genera regrete, tristeți și va exacerba sensibilitățile și neliniștile. Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, Scorpionii vor ezita să dea curs unor gesturi în plan financiar; nici sfaturile sau opiniile unor apropiați nu le vor oferi lămuririle necesare.

În astfel de situații, este mai bine să se abțină să aibă inițiative și să ia decizii care privesc banii, veniturile stabile, activitatea retribuită constant. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, comunicare stingherită de un fel defectuos de a transmite și primi informațiile dorite.

Sfârșitul săptămânii va contura un fapt de viață la care nativii nu se așteptau și care va pune în lumină adevărul despre un prieten, cunoscut, apropiat; nu va fi vorba de lucruri plăcute, dar cel puțin Scorpionul, mai ales dacă avea deja niște dubii în legătură cu acel apropiat, se va lămuri cu cine are de-a face.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va tranzita sectorul aspectelor de viață secrete, discrete, umbrite și al bolilor moștenite sau de natură karmică; unele afecțiuni, astfel explicabile, deja declanșate, pot fi temperate, printr-o abordare adecvată, în forma lor acută de manifestare. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, surprize în cadrul relațiilor de familie, posibile defecțiuni ale aparaturii sau stricăciuni ale instalațiilor casnice.

Horoscop Urania Sagetator 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, stare proastă interioară: Săgetătorii nu vor avea chef de nimic, nici de muncă, nici de somn, nici chiar de distracții; vor fi morocănoși și bântuiți de tot felul de gânduri mai puțin constructive.

În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va traversa sectorul lucrurilor ascunse care se descifrează mai greu. Ca Mic Benefic și Protector, Venus își va exercita în acest sector statutul de purtătoare de noroc și le va oferi Săgetătorilor nesperate șanse în a descifra un aspect de viață încurcat, de a afla un secret, de a înțelege logica unor evenimente.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, Luna va traversa zodia Săgetătorilor și le va da celor care s-au născut în acest semn vigoare, energie și optimism, adică ceea ce le-a lipsit cu câteva zile în urmă, iar ei, plini de entuziasm, vor încerca să recupereze timpul pierdut. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, nimic nou în sectorul banilor câștigați prin efort personal.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va tranzita sectorul relațiilor de prietenie pe care le va susține în felul său, adică dinamic, dar cu destulă grijă pentru a nu depăși măsura și a nu exagera nici cu încrederea în cei apropiați, nici cu exigența la adresa lor; o relație socială “bine temperată”, utilă mai ales dacă au de dus la bun sfârșit un proiect de pe urma căruia ambele părți vor avea de câștigat (prestigiu, satisfacție, recunoaștere profesională, simpatie a publicului, nu însă și bani, pentru că în acest context nu este vorba de afaceri).

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, informații destabilizatoare, posibile dialoguri încărcate de nemulțumire, revoltă și provocare. Posibilă deplasare “pe nepusă masă”.

Horoscop Urania Capricorn 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, posibilă animozitate declanșată între un nativ și un prieten ori amplificare a unei antipatii reciproce pe fondul unei situații încurcate și al unui schimb de replici care nu le va “pica” bine niciunuia dintre ei.

În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va juca un rol foarte special, de raisonneur, scoțând discret, delicat, subtil la suprafață elementele care pot schimba datele unei prietenii sau ale intereselor ce-i vor îndepărta pe nativi de unul sau mai mulți apropiați, reuniți, până nu demult, de scopuri și planuri comune.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, stări organice trecătoare, instabile: dureri la nivel osos sau muscular ale brațelor, umerilor, picioarelor sau disfuncții trecătoare în forța și precizia unor mișcări, ca efect al unui efort fizic major anterior, incomplet recuperat, sau al unei afecțiuni cronice. Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, Luna le va spori Capricornilor atenția și luciditatea și va accentua forța de impact a nuanțelor revelate, privitoare la o situație sau la un dialog, asupra conștiinței acestora, care ei le vor acorda atenția cuvenită.

În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va tranzita casa a X-a a puterii, a carierei și a imaginii publice. Pe fond, va fi un tranzit interesant, util și eficient.

El le va insufla nativilor abilitatea de a se “mișca” degajat printre oamenii animați de interese divergente, de a fi acceptați în locuri (grupuri de interes, instituții, cadre de viață socială), în ciuda faptului că nutresc opinii diferite de ale majorități. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, surprize în plan financiar, informații de care trebuie să se țină cont în ansamblul vieții profesionale.

Horoscop Urania Varsator 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, perioadă marcată de o stare proastă; negativism și hipersensibilitate. În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va evolua în sectorul puterii, al imaginii publice și al succesului. Micul Benefic va funcționa în ipostaza de protector în fața unor conflicte și necazuri cu autoritățile, a tentativelor de destabilizare sau chiar de schimbare a lor din funcție.

Deși conflictele verbale și tensiunea relațiilor interumane vor fi vizibile, totuși, ele nu vor reuși să deterioreze statutul socio-profesional al Vărsătorilor; firește, depinde și de vârsta ori de experiența de viață și de abilitatea personală a fiecăruia de a contracara tentativele de dislocare a lui dintr-o postură oficială.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, fluctuațiile de simpatie, de politețe sau de ostilitate manifestate de unii prieteni trebuie ignorate. Ele sunt trecătoare și de multe ori nu reflectă realitatea convingerilor acelora, ci doar faptul că, la rândul lor, aceia sunt încercați de viață.

Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, evoluție cotidiană în nota multor altor zile când, pe fondul aceluiași context astral, nu s-a petrecut nimic special. În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, își va exercita influența în sectorul conștiinței, al gândurilor înalte și al educației superioare.

Rolul lui va fi cel de a-i conștientiza pe nativii (încă) tineri (33-44 de ani) de ceea ce trebuie sau ceea ce mai pot face pentru a pune în aplicare acele proiectele majore, menite să-i propulseze în lume și în viață și să-i ridice, ca stimă personală, în propriii lor ochi. Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, Luna se va afla în Vărsător și va chema surprizele, determinând reacțiile mai puțin obișnuite ale nativilor.

Horoscop Urania Pesti 11-17 Septembrie 2021

Între 11 și 12 septembrie dimineața, posibile dezamăgiri și constatări pline de amărăciune în fața compromisurilor umane la care recurg unii dintre cei pe care Peștii îi admirau și care, numai pentru “vizibilitate”, bani sau putere, sunt în stare de tot felul de “acrobații”; partea esențială nu este cum se compromit aceia, ci faptul că Peștii își vor da seama că nu se (mai) pot baza pe ei, că aceia sunt labili la capitolul conștiință și că la prima încercare îi vor părăsi.

A doua concluzie tristă este numărul mare al celor care dezertează de la dreapta conduită, fiind capabili să “sacrifice” pe oricine și orice le dictează interesul. În ziua de 11 septembrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și, până pe 7 octombrie, va exercita o influență favorabilă rafinării gândurilor și ideilor, intensificând dorința de a aprofunda domenii de studiu și de cunoaștere umană specifică (filosofie, psihologie, pedagogie) și alimentând cu foc sacru trăirile religioase.

Între 12 septembrie, după ora 11:35, și 14 septembrie la prânz, unele persoane, mai ales dacă au notorietate sau funcții, pot fi obiectul multor comentarii și bârfe, fără ca acestea să genereze însă situații stânjenitoare și să impună o replică drastică din partea celor vizați.

Între 14 septembrie, după ora 14:34, și 16 septembrie după-amiaza, Peștii, care au învățat bine, în ultimul an, lecția prudenței și a rezervei față de prieteni, se vor purta ca atare. În ziua de 15 septembrie, planeta Marte va intra în zodia Balanței și, până pe 30 octombrie, va traversa sectorul banilor și al bunurilor obținute cu ajutorul unor instituții sau prin intermediul unor persoane particulare, oferindu-le îndemnul la echilibru, la onestitate, la intervenții oportune, la inițiative legitime.

Între 16 septembrie, după ora 18:23, și 17 septembrie, accent special în sectorul sănătății care privește sistemul nervos central, circulația periferică și fiziologia picioarelor.

Sursa: Ziarul libertatea

Alte articole interesante:

 • Care este vacanta ideala?
  Vacanta ideala in functie de zodie

  Destinatii de vacanta pentru fiecare zodie.

 • Zodiile si loviturile vietii
  Zodiile si loviturile vietii

  Cum face fata fiecare zodie unor perioade mai dificile.

 • Astrologie pentru femei
  Astrologie pentru femei

  Cum poti cuceri un barbat, in functie de zodia lui.

 • Ce spune cifra destinului despre persoana iubita?
  Ce spune cifra destinului despre persoana iubita

  Afla mai multe despre partenerul tau de cuplu cu ajutorul numerologiei.

 • Data primei intalniri
  Horoscopul primei intalniri

  Ziua de nastere si zodia relatiei de dragoste.

 • Horoscop medical
  Horoscop Medical

  Bolile la care esti predispus in functie de zodie.