Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2012 - Horoscop Zilnic


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu – Horoscop Luna Septembrie 2012

Horoscopul lunii Septembrie pentru Leu

Inceputul lunii septembrie va fi o perioada nefavorabila pentru nativii din zodia Leu. In data de 1 septembrie, exista riscul sa suferiti pierderi financiare, feriti-va de furturi. 3 septembrie este o zi buna pentru rezolvarea problemelor casnice. Atmosfera din casa va fi calda si armonioasa.

In data de 4 septembrie, sanatatea va poate pune probleme. In data de 5 septembrie, va puteti astepta la diverse castiguri. 8 septembrie este o zi nefavorabila pentru Lei. Nu va asumati riscuri, evitati jocurile de noroc. Sa nu aveti incredere in persoane dubioase. 9 septembrie este o zi buna pentru comunicare, intalniri, negocieri, discutii, telefoane. 10 septembrie este un moment nepotrivit pentru calatorii lungi. In data de 11 septembrie, veti beneficia de protectie din partea unor persoane influente. Este o zi favorabila pentru activitati creative. In data de 12 septembrie, veti foarte energici, veti avea o dispozitie buna si veti face fata unui mare volum de munca. Acum puteti produce o impresie buna celor din jur. Opinia va va fi ascultata cu atentie. Veti reusi sa faceti orice v-ati propune.

In aceasta luna, a 13-a zi va va intrista. Problemele casnice si defectarea aparatelor de uz casnic nu va vor da pace. Feriti-va de pierderi si furturi in data de 14 septembrie. Trebuie sa fiti prudenti si sa nu va asumati riscuri. Situatia se va normaliza in ziua urmatoare, 15 septembrie. Este un moment bun pentru a va apuca de reparatii, va veti simti foarte bine.

Feriti-va de pierderi financiare in data de 16 septembrie. Nu luati si nu dati bani imprumut. 17 septembrie este o zi favorabila pentru infiintarea unor intreprinderi colective, societati pe actiuni, cluburi de interese. In data de 18 septembrie, puteti primi vesti neplacute si va puteti confrunta cu dificultati in calatorii. Problemele casnice si defectarea obiectelor de uz casnic va pot strica ziua de 19 septembrie. In data de 20 septembrie, nativii din zodia Leu vor fi predispusi la raceli, intoxicatii alimentare si traume. In data de 24 septembrie, veti rezolva cu usurinta toate problemele casnice. In data de 25 septembrie veti avea noroc in afaceri de parteneriat. Evitati contactul cu sefii in data de 26 septembrie. Fiti atenti la vorbe.

In data de 28 septembrie, va puteti astepta la surprize neplacute. Este o perioada nefasta pentru activitati sociale si infiintarea de intreprinderi comune.

30 septembrie va fi o zi destul de grea pentru reprezentantii zodiei Leu. S-ar putea sa va confruntati cu probleme privind drumurile si transportul. Fiti prudenti pentru a nu deveni victime ale unor accidente rutiere.


Horoscop Zilnic Septembrie 2012

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Septembrie 2Horoscop Zilnic Leu Septembrie
3Horoscop Zilnic Leu Septembrie 4Horoscop Zilnic Leu Septembrie 5Horoscop Zilnic Leu Septembrie 6 7 8Horoscop Zilnic Leu Septembrie 9Horoscop Zilnic Leu Septembrie
10Horoscop Zilnic Leu Septembrie 11Horoscop Zilnic Leu Septembrie 12Horoscop Zilnic Leu Septembrie 13Horoscop Zilnic Leu Septembrie 14Horoscop Zilnic Leu Septembrie 15Horoscop Zilnic Leu Septembrie 16Horoscop Zilnic Leu Septembrie
17Horoscop Zilnic Leu Septembrie 18Horoscop Zilnic Leu Septembrie 19Horoscop Zilnic Leu Septembrie 20Horoscop Zilnic Leu Septembrie 21 22 23Horoscop Zilnic Leu Septembrie
24Horoscop Zilnic Leu Septembrie 25Horoscop Zilnic Leu Septembrie 26Horoscop Zilnic Leu Septembrie 27 28Horoscop Zilnic Leu Septembrie 29Horoscop Zilnic Leu Septembrie 30Horoscop Zilnic Leu Septembrie
drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...