Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Cele 5 elemente primordiale


Elementul Metal (anii care se termina cu 0 si 1)


Elementul Metal

Metalul este elementul serii si al toamnei, guvernat de Venus.

Metalul corespunde intelegerii europene a elementului Aer si principiului unificator suprem Deng (Yin/Yang).

In anumite circumstante, acest element poate fi devastator, dar in majoritatea cazurilor aduce activitate, determinare, perseverenta in realizarea obiectivelor, statornicie si fermitate. Elementul Metal simbolizeaza toamna (23 septembrie – 3 decembrie).

Omul de Metal este un mare luptator pentru dreptate, poate fi un jurist sau un avocat exceptional, un politician sau un lider comunitar de succes, conducator al unei intreprinderi, privandu-se de fericire in plan personal. Persoana, guvernata de elementul Metal, iubeste singuratatea, intotdeauna isi tine sub control emotiile, nelasand loc sentimentelor adevarate. Dispune de o forta interioara enorma, dar nu si de aparare impotriva raului din exterior.

Anii elementului Metal se termina cu 0 si 1.

Culorile elementului Metal – argintiu si alb.

In anii de Metal se activeaza toate tipurile de comunicare, incep sa se dezvolte rapid procesele sociale, se promoveaza diverse reforme. Se produc multe schimbari in constiinta umana, se dezvolta ideile stiintifico-tehnice, apar tehnologii noi in domeniul mijloacelor de comunicare in masa.

Anii de Metal aduc succes liderilor comunitari, lucratorilor din sectorul cultural si conducatorilor – acestia au posibilitati mari de a avansa pe plan profesional.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...