Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Cele 5 elemente primordiale


Elementul Foc (anii care se termina cu 6 si 7)


Elementul Foc

Focul este elementul amiezii si verii, guvernat de Marte.

Este singurul element care corespunde principiului masculin activ Yang. Focul simbolizeaza inflorirea fortelor primordiale ale naturii, dezvoltarea rapida, libertatea, independenta si originalitatea in toate formele ei. Perioada de Foc a anului este perioada cuprinsa intre 22 iunie si 4 septembrie.

Omul de Foc este un lider, inzestrat cu carisma impresionanta, capacitati extraordinare si un caracter puternic, care cauta sa se afirme in multe domenii de activitate si, in majoritatea cazurilor, devine un conducator, luptator pentru dreptate, lider, organizator, inclinat spre dictatura si autoritarism. Trasaturile care il caracterizeaza sunt: puritatea gandurilor, indisponibilitatea spre compromis, agresivitatea in atingerea obiectivelor, precum si nedorinta de a respecta orice regula sau norma, in afara de cele proprii. Persoana guvernata de Foc devine uneori incontrolabila, dispune de o energie inepuizabila, leaga relatii cu usurinta si poate sa franga inimi.

Anii elementului Foc se termina cu 6 si 7.

Culorile Focului sunt, evident, galben si rosu.

In anii de Foc au loc o multime de evenimente importante si memorabile. Oamenii devin mai ambitiosi si mai agresivi. In astfel de perioade, se creeaza conditii favorabile pentru dezvoltarea si realizarea abilitatilor creative.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...