Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Taur 16 – 22 Mai 2015


Horoscop urania Taur libertatea

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 16 – 22 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 16 – 22 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Faza de Luna Noua, care se construieste printr-o conjunctie dintre Soare si Luna, in Taur, ii angajeaza in mod direct pe cei nascuti in ultimele 4-6 zile ale zodiei, dar, ca vibratie si semnificatie energetica in general, pe toti nativii acestei zodii de Pamant.

Fiind vorba de casa I a dezvoltarii si afirmarii personalitatii se pune problema unui inceput semnificativ, important, ce tine de persoana lor din toate punctele de vedere: sanatate, conceptie de viata, implicare sociala, trairi interioare, experiente de viata. Undeva, candva, pe parcursul acestor zile se va afirma o directie de viata, o rascruce, o optiune de care trebuie sa tina seama sau sa o identifice ca atare, pentru ca ea se poate manifesta discret iar ei, angrenati in tot felul de probleme, nu toate importante, sa nu-i dea atentia si importanta cuvenita.

Este vorba de un inceput, intr-o directie de viata de viata si activitate ce presupune epuizarea – la timp sau mai inainte de vreme – a unor ipostaze ce nu mai pot persista sau in care nu mai este nevoie sa se creada. In numele noii ipostaze astrale, Taurii vor trebui sa-si realcatuiasca o serie de prioritati si intentii.

Din 21 mai ei vor incepe sa beneficieze de tranzitul Soarelui prin casa a II-a ceea ce mai presupune, prin influxurile conjugate ale acestui astru cu cele ale planetelor Marte si Mercur, o intensificare a preocuparilor banesti doar ca, retrograd din 20 mai, Mercur, poate ridica o serie de probleme, de piedici sau de intarzieri care au talcul lor.

Daca asa ceva se va intampla, inseamna ca, in viata celor nascuti in Taur, un fapt de viata a fost pornit prost sau ca el evolueaza intr-o directie gresita ce poate fi corectata, pana in 24 iunie.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Taur:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: