Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2011 - Horoscop Zilnic


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop Zilnic Taur – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Taur

Pentru nativii din zodia Taur, cadoul principal de Anul Nou poate fi o crestere semnificativa a bugetului familial in primele zile ale lunii, iar o surpriza placuta – intalnirea cu un vechi prieten pe care nu l-au vazut de mult timp. Astrologii recomanda sa aveti grija de sanatate si sa incepeti tratamentul din data de 2 ianuarie, nu amanati procedurile pe mai tarziu. Considerati, ca acest “mai tarziu” a venit deja. Fiti prudenti in data de 4: refuzati sa faceti drumuri lungi, nu incercati sa rezolvati probleme importante in institutii de stat. Taurii iubesc sa fie in centrul atentiei: punctul de gravitatie pentru cunostinte si prieteni. Veti fi in data de 5 si 9 ianuarie. Nu va limitati la familie – intr-o companie vesela veti gasi sustinere si solutionarea multor probleme. Operatiile financiare importante pot fi planificate pentru data de 7 ianuarie, iar 10 ianuarie – este una din zilele, in care se poate intampla orice. Ascultati-va intuitia pentru a evita pericolul si pentru a nu scapa norocul.

O dispozitie buna, o stare de sanatate excelenta si norocul vor insoti Taurii din 13 pana in 15 ianuarie. Puteti face multe in aceste zile si nu veti avea concurenta. Insa, in a doua jumatate a lunii, va trebui sa uitati de ambitii si sa reveniti la traiul obisnuit. Incercati sa nu intrati in datorii. Ziua de 18 ianuarie va fi una destul de complicata: este recomandat ca Taurii sa fie extrem de prudenti in drum si in comunicare, iar in 19 ianuarie veti reusi sa rezolvati orice problema organizationala. In 20 ianuarie va avea loc eclipsa de Luna. O senzatie de neliniste, instabilitate si de pierdere a puterilor poate provoca neintelegeri in familie. Controlati-va emotiile, fiti mai retinuti.

Ultima decada a lunii va reda, in sfarsit, Taurilor energia si vitalitatea. O zi potrivita pentru rezolvarea problemelor personale este sambata, 22 ianuarie – este o zi favorabila pentru intalniri romantice, comunicare. Luni, veti reusi sa faceti multe lucruri fara sa depuneti mult efort si dand dovada de un nivel inalt de profesionalism. Totusi, o situatie complicata poate aparea la locul de munca in data de 26 ianuarie. Pentru a evita conflictele, stati mai departe de superiori.

Situatia financiara a Taurilor se va stabiliza in data de 29 ianuarie, iar in ultima zi a lunii, astrologii recomanda sa lasati proiectele ambitioase, in care sunt implicati parteneri din afara tarii sau a orasului. Incercati sa va evaluati posibilitatile rational.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Taur Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: