Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Zilnic Scorpion – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Scorpion

Prima zi a anului nou le va aduce Scorpionilor cadouri deosebite. Este posibil ca in viata voastra sa se intoarca vechi prieteni pe care nu i-ati vazut de multi ani. Sau poate ca vi se intoarce o datorie mai veche. Venitul prognozat de astrologi in aceasta zi nu se masoara in toate cazurile cu bani. In orice caz, cadoul sortii de revelion va va aduce multa bucurie si veselie. Dar emotiile puternice te obosesc repede, si in 4 ianuarie va veti simti lipsiti de puteri. Fiti atenti in drumuri.

De regula, o noua viata se incepe in ziua de luni, dar reprezentantii acestui semn vor astepta pana miercuri: in data de 5 ianuarie veti fi plini de energie si de idei. Exista posibilitatea unor intalniri romantice si castiguri la jocurile de noroc. Cumparaturile facute in data de 7 vor fi reusite, iar energia si dispozitia de care veti dispune vor fi suficiente pentru toti cei apropiati. Aveti motive de bucurie: din data de 9 si pana in 15 ianuarie totul va merge ca pe roate. Inaintea voastra se vor ivi oportunitati si perspective foarte tentante. In 9 ianuarie Scorpionii vor fi foarte creativi, indragostiti si impatimiti. Atentie! Conform astrologilor, 10 ianuarie este o zi a schimbarilor radicale in calea voastra. Este posibil sa nimeriti in situatii neobisnuite.

Daca va ganditi sa va casatoriti, momentul cel mai bun pentru inceperea unei casnicii este ziua de 13 ianuarie. Vesti placute si cunostinte noi va asteapta in data de 14. In aceasta zi s-ar putea sa mergeti intr-o calatorie. Pe parcursul unei perioade lungi va sunt garantate sustinerea superiorilor, relatii bune cu colegii, un salt in cariera. Perioada cuprinsa intre 16 si 18 ianuarie este plina de pericole pentru nativii din zodia Scorpion. Astrele prezic pierderi si ghinioane. Fiti atenti mai ales in afaceri financiare. Nu luati nici o decizie importanta in aceste zile. In orice caz, trebuie sa aveti grija de sanatate. Problemele acumulate in aceasta perioada vor fi rezolvate cu usurinta in data de 19. In urmatoarea zi poate aparea un conflict la locul de munca, in relatia cu superiorii.

In data de 22 ianuarie, va vor veni idei noi, si aceste sclipiri va vor ajuta sa rezolvati cu usurinta situatiile dificile, a caror rezolvare o cautati de mult. Cele mai ascunse dorinte se pot indeplini in data de 24. In aceasta zi veti avea sustinerea persoanelor foarte influente. Daca nu va aduceti aminte de astfel de persoane, considerati ca actioneaza ingerul vostru pazitor. Din pacate, in data de 26 ianuarie, veti fi iarasi pusi la incercari, dar daca esti preintampinat – esti inarmat. Ganditi-va serios la acest lucru.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Scorpion Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: