Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Zilnic Sagetator – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Sagetator

Din copilarie asteptam noul an cu entuziasm. Si cand vine ziua de 1 ianuarie si nimic de fapt nu se schimba, ne intristam. Dar reprezentantii acestui semn nu pot sta mahniti pentru mult timp, si veselia in cercul prietenilor din data de 2 ianuarie, le va reda optimismul. Dupa revelion este normal sa aveti o gaura in bugetul familial, un lucru ce se prognozeaza pentru data de 4 ianurie. Ratiunea cere calcularea cheltuielilor inevitabile din timp. Incercati sa nu treceti limitele stabilite de rationament. In perioada cuprinsa intre 7 si 9 ianuarie va veti simti excelent. Astrologii recomanda sa va ocupati de treburi casnice in aceste zile. Gandidu-va la planuri de viitor, luati in considerare ziua de 10 ianuarie. Va asteapta schimbari radicale in viata, si anul care a venit depinde de cat de pregatiti sunteti pentru schimbari.

In data de 13 ianuarie veti da dovada de un nivel inalt de profesionalism, veti indeplini un mare volum de munca cu usurinta si cu placere. Ziua de 14 ianuarie este potrivita pentru cumparaturi necesare locuintei, iar in urmatoarea zi, sambata, va veti putea bucura de odihna acasa.

A doua jumatate a lunii le va da motive de enervare Sagetatorilor. In perioada cuprinsa intre 16 si 18 ianuarie nu veti fi in cea mai buna forma, dar nu se spune degeaba ca: “Succesul se masoara cu obstacolele care au trebuit sa fie depasite”. Succes in afaceri comerciale, un venit semnificativ financiar sunt prognozate pentru data de 19 ianuarie. Astrologii recomanda sa renuntati la calatorii si rezolvarea unor chestiuni importante in data de 20. Perspectivele unei avansari in cariera vor deveni subiectul principal in data de 22 si 23 ianuarie. Sagetatorii sunt ambitiosi, dar trebuie sa dea dovada de intelepciune si sa-si evalueze rational posibilitatile. Veti putea gasi o solutie corecta in discutiile cu colegii sau la o petrecere cu prietenii in data de 24. Este de preferat sa petreceti seara acestei zile cu o carte buna – acest lucru va va ajuta sa va priviti problemele dintr-o perspectiva neasteptata. Cum a zis un om intelept: ”A iubi cititul – inseamna a schimba orele de plictiseala, inevitabile in viata, pe ore de mare placere”.

In 26 ianuarie trebuie sa verificati prudent informatiile importante. Se recomanda sa va limitati deplasarile la cele mai necesare drumuri si sa dati dovada de prudenta. In data de 29 Sagetatorii vor fi iarasi plini de puteri si energie.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Sagetator Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: