Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Zilnic Rac – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Rac

Racii isi vor petrece sarbatorile acasa, in cercul familiei si nu vor avea nici un regret. Bineinteles, intre reprezentantii acestui semn se vor gasi persoane nevoite sa lucreze chiar si in data de 1 ianuarie. Ca rasplata pentru sarbatorile stricate, ei vor primi oportunitatea sa-si arate din plin talentele profesionale. Constientizarea propriilor competente, placere de la o munca bine facuta sunt un cadou destul de bun, mai ales daca ne aducem aminte de o superstitie renumita: “Cum te prinde anul nou, asa iti va merge.”

Luna ianuarie nu va fi una usoara. Primele neplaceri vor aparea in data de 4. Si nu incercati sa-i convingeti pe altii ca aveti dreptate. Argumentele cele mai convingatoare nu va vor ajuta. Ziua de 5 ianuarie va fi una favorabila pentru drumuri si calatorii, iar ziua de 7 ianuarie este bine sa fie petrecuta in singuratate. Intalnirile intamplatoare din data de 9 ianuarie pot deveni foarte importante si de viitor. O atentie deosebita treabuie acordata zilei de 10 ianuarie. Este o zi a schimbarilor radicale: va poate darui noi oportunitati daca va veti folosi corect de situatie.

Zilele de 13 si 14 ianuarie vor aduce succes in afaceri si vor necesita colaborare si intelegere reciproca. Racii vor fi predispusi la boala intre 16 si 18 ianuarie. Cei sanatosi si caliti vor avea o stare de depresie in aceste zile. Incercati sa nu luati decizii importante la repezeala. In a doua jumatate a lunii veti reveni la intensa activitate profesionala. In data de 19 veti fi energici, plini de viata si capabili de a muta muntii din loc, iar in 20 ianuarie – ziua de luna plina mareste riscul pierderilor financiare. Fiti prudenti in operatiuni financiare, nu dati (nu luati) imprumut, incercati sa nu faceti noi achizitii.

Ziua de sambata, 22 ianuarie, este favorabila pentru comunicare. Este foarte posibil sa primiti vesti placute si sa va faceti noi cunostinte. Ziua de 24 ianuarie este foarte potrivita pentru solutionarea problemelor casnice si familiale adunate pe parcursul lunii, iar asezarea astrelor va vine in ajutor. In data de 26, Racii ar trebui sa fie prudenti in afaceri financiare. Situatii periculoase pot aparea acasa sau pe drumuri. Dati dovada de prudenta.

Veti simti un val de energie sambata, in 29 ianuarie. Cu siguranta, multe dintre problemele casnice au fost amanate pentru mai tarziu. Acum este momentul sa va ocupati de ele, fara nervi si repezeala.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Rac Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: