Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Zilnic Rac – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Rac

In primele zile ale lunii martie, va veti bucura de intalniri interesante, intelegeri profitabile si achizitii. Dar in 4 martie veti simti ca ati dat de probleme destul de complicate, obstacolele sunt prea mari, insa in urmatoare zi prietenii va vor veni in ajutor: impreuna veti gasi o iesire acceptabila din situatie. E placut sa te simti sustinut si inteles intr-un moment greu, de aceea veti avea moralul ridicat pana la sfarsitul saptamanii. Veti descoperi noi perspective in comunicare, studii. Daca afacerile sau treburile casnice va vor pune pe drumuri, o zi favorabila pentru acestea este ziua de 5 martie.

Luni, in data de 7 martie, puteti fi cuprinsi de o stare sufleteasca apasatoare. Poate aparea o situatie conflictuala la locul de munca. In schimb, sarbatoarea de 8 martie pregateste surprize mari nu doar reprezentantelor sexului frumos. Aceasta poate fi ziua indeplinirii dorintelor tuturor nativilor din zodia Rac. De aceea saptamana urmatoare Racii vor avea o dispozitie excelenta si isi vor impartasi bucuriile cu cei din jur. In data de 10 si 13 martie, va asteapta venituri semnificative.

Fiti atenti la data de 12 martie. Este o zi care va poate aduce surprize placute. In data de 16 martie, trebuie sa dati dovada de prudenta. S-ar putea sa primiti raspunsuri la intrebarile care va framanta de mult timp. Calculati-va bine fiecare pas.

Racii vor ramane activi si norocosi pana la sfarsitul lunii. Dar la sfarsitul saptamanii, 19 si 20 martie, pot aparea probleme casnice. In 23 martie, asteptati-va la vesti placute, cunostinte noi, reusite in comert. Daca trebuie sa plecati in deplasare, totul va merge foarte bine. In 24 si 25 martie, Racii isi vor concentra toata energia asupra muncii si rezultatele vor fi impresionante.

Ultima saptamana a lunii va fi foarte agitata, vor avea loc schimbari bruste de dispozitie. Ghinionul o sa va urmareasca in perioada cuprinsa intre 26 si 28 martie, este posibil sa va certati cu cineva dintre persoanele apropiate. Si totusi, prima luna a primaverii se va termina cu bine. Veti reusi sa va supliniti bugetul si sa rezolvati problemele financiare in 29 martie. Succese in activitatea profesionala sunt prognozate pentru data de 30 martie. Unora dintre nativii din Rac li se va propune un post nou sau o majorare a salariului. Ultima zi a lunii martie va aduce surprize neasteptate din partea sortii.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Rac Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: