Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Leu

Ianuarie va fi o luna reusita, se va incepe cu o sarbatoare vesela, surprize si cadouri. Fiti atenti in data de 4 ianuarie – Leii vor fi pusi la incercari dificile, dar in data de 5 va veti bucura de un succes financiar. Veniturile semnificative din aceste zile vor fi binevenite si va vor permite sa cheltuiti bani pe cadouri – Leii iubesc sa se afirme. Umatoarele zile le vor reintoarce linistea si increderea in sine. Un lucru ce nu va ramane neobservat nici la locul de munca.

10 ianuarie – o zi total deosebita, cand sunt posibile schimbari radicale. Fiti pe faza pentru a va folosi intelept de situatiile neasteptate. Ziua de 13 ianuarie este ziua trimfului vostru: este posibila o avansare la locul de munca, cresterea salariului. Adresati-va superiorilor cu cele mai trasnite idei – acestea vor fi sustinute! Leii-studenti pot conta pe note mari, dar nu insemna ca nu trebuie sa se pregateasca pentru examene.

15 ianuarie este o zi favorabila pentru operatiuni financiare. Ea va aduce profit si va va revigora. Duminica, in data de 16 ianuarie, din nou veti fi nevoiti sa va implicati mai mult in problemele casnice. Pastrati-va calmul si rabdarea. Este bine sa dati un pas inapoi avand mai putine pierderi, decat sa va bagati in afaceri neprofitabile. Noi idei si o finalizare reusita a unor treburi dificile sunt posibile in data de 19 ianuarie. In aceasta privinta norocul este de partea voastra: folositi-va de toate oportunitatile aparute, nu ratati ocazia!

In data de 20 ianuarie va veti confrunta cu dificultati in treburi, dar nu va pierdeti speranta. Se apropie o perioada foarte favorabila pentru nativii din Leu – incepand cu data de 22 si pana in data de 25 veti avea succes in toate. Vor aparea noi surse de venit. Important este faptul ca veti fi insotiti de un sentiment de victorie, care va atrage dragostea si succesul ca un magnet. Veti putea convinge cu usurinta pe oricine ca aveti dreptate, veti putea incheia contracte profitabile, va veti face noi relatii. Dar norocul nu dureaza o vesnicie. Nu lasati succesele sa va ameteasca de cap: in data de 26 ianuarie va fi necesara o evaluare corecta a posibilitatilor voastre. Nu va faceti nici un plan important pentru aceasta zi. Va veti confrunta cu probleme, pe care nu le veti putea rezolva la acest moment.

Ultimile zile de week-end pot fi numite favorabile. Leii vor fi iarasi impacati cu ei insasi, vor mira si vor seduce fara sa fie refuzati in vreo privinta. Orice alegeti sa faceti, in data de 29 ianuarie veti fi la inaltime. Dar cel mai mult aceasta zi este potrivita pentru intalniri romantice. Ziua de 30 ianuarie va va obliga sa aveti grija de sanatatea voastra. Astrologii recomanda mai putin efort la locul de munca.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Leu Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: