Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2011 - Horoscop Zilnic


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Fecioara

Fecioarele vor petrece ziua de 1 ianuarie cu treburile casnice, rezolvand problemele acumulate inaintea sarbatorilor. Nu incercati sa fugiti de ele! Dorinta fireasca de a uita de neplaceri intr-o companie vesela, poate duce la certuri si dezamagiri. Duminica, in data de 2 ianuarie, veti primi o recompensa solida pentru sarbatoarea stricata. Poate fi vorba de venituri din surse neasteptate, cumparaturi reusite. Sau poate ca va asteapta un cadou la care ati visat de mult. In data de 4 ianuarie va trebui sa va mobilizati toate resursele de optimism. Dar tineti minte: “Dupa ploaie, vine soare”.

Acesta va straluci din data de 5 si pana in 15 ianuarie. Norocul va fi de partea voastra. Poate ca aceste zile vor deveni inceputul unei povesti de dragoste, sau poate veti reusi sa organizati o prezentare de succes la locul de munca. In orice caz, soarele va rasari in sfarsit si pe strada voastra. Vine o perioada extrem de favorabila pentru cei indragostiti. Fecioarele se vor descurca usor cu orice problema profesionala. Deosebit de favorabila va fi aceasta perioada pentru comunicare: intalniri, noi cunostinte, negocieri. Toate avantajele vor fi de partea voastra. Veti reusi sa-i convingeti chiar si pe dusmani si concurenti ca aveti dreptate. Astrologii recomanda sa fiti deosebit de atenti in data de 10 ianuarie. In aceasta zi pot avea loc evenimente care va vor schimba viata. Sa nu va speriati de schimbarile radicale aparute la orizont. Acestea va aduc perspective bune.

Intelepciunea si rabdarea va vor ajuta sa treceti peste neplacerile care vor aparea in a doua jumatate a lunii. O zi periculoasa pentru pace in familie – 16 ianuarie. Treceti peste ea fara pierderi. Fiti atenti cu persoanele mai in varsta, acestea pot fi ranite foarte usor! In urmatoarea zi, Fecioarele vor fi puse la incercari la locul de munca: incercati sa nu dati motiv de barfa. Va veti ridica moralul in data de 19 ianuarie: veti avea sustinere din partea prietenilor, vor veni noi idei, veti vedea luminita din capatul tunelului in solutionarea problemelor dificile.

Ziua de 24 ianuarie poate sa va puna pe drumuri. Chiar si o calatorie scurta va fi reusita si va va aduce noi impresii. In aceasta zi putea primi o veste mult asteptata. In data de 26 veti putea evita tensionarea relatiilor daca veti lasa din orgoliu. Ziua de sambata, 29 ianuarie, este extrem de favorabila pentru o intalnire romantica sau o petrecere cu prietenii. Activitatile sportive si comunicarea cu copii va vor aduce multe bucurii. Luati exemplu de la copii, incercati sa traiti ca ei, bucurati-va de fiecare zi.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Fecioara Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: