Horoscop urania 2018 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Balanta 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Septembrie - 22 Octombrie)


Horoscop Zilnic Balanta – Horoscop Luna Ianuarie

Horoscopul lunii Ianuarie pentru Balanta

Luna va incepe cu vesti imbucuratoare. Cadourile de revelion le vor placea Balantelor, iar in 1 ianuarie s-ar putea sa faceti un drum care va va face multa placere, dar va constitui un motiv ascuns pentru neintelegerile in familie. In data de 4 ianuarie, acestea se pot transforma intr-un conflict deschis, este de dorit sa va concentrati toata energia asupra muncii si veti obtine rezultate impresionante.

Nu va faceti iluzii in data de 6 ianuarie. Fiti realisti. In data de 7 insa, veti avea parte de bucurii. Avand sustinerea celor din jur Balantele sunt capabile sa mute si muntii din loc : in data de 9 ianuarie sunteti in stare de orice. Extrem de retinuti ar trebui sa fiti in data de 10. Este greu sa va intelegeti cu cei apropiati in ziua de luna plina. Situatia va fi echilibrata de posibile venituri in data de 13 ianuarie, o achizitie reusita s-ar putea sa va ridice moralul.

In data de 14 va vor veni idei grandioase, le puteti realiza cu incredere. Sunteti capabili chiar si de o renovare a locuintei. Vi se va oferi o oportunitate excelenta sa le demonstrati celor apropiati harnicia si competenta voastra in data de 15 ianuarie.

A doua jumatate a lunii nu va fi una usoara. Inainte de toate ar trebui sa evitati calatoriile in data de 16 si 17 ianuarie. Nu intrati in depresie, chiar daca veti avea o multime de motive – in curand totul se va rezolva! O zi reusita in aceasta perioada nefasta va fi ziua de 19 ianuarie. Este posibil sa obtineti o avansare la locul de munca sau un nou loc de munca de prestigiu.

In urmatoarea zi va va fi greu sa va intelegeti cu cei din jur. Incercati sa fiti singuri – este unica sansa sa evitati neintelegerile. Nu lucrati cu documente si amanati intalnirile programate. Pana la urma, comunicarea cu sine poate fi placuta si utila. Cei cu o fire impulsiva nu au cum sa urmeze aceste sfaturi. Indreptati-va energia negativa asupra activitatilor utile: faceti curatenie generala, mergeti la sala de fitness.

Ultima decada a lunii ianuarie le va darui nativilor din zodia Balantei numeroase oportunitati. Sambata, in data de 22 ianuarie, incepe o perioada favorabila in toate privintele. Dorintele voastre in sfarsit vor coincide cu posibilitatile. Se vor imbunatati relatiile cu persoanele din jur. Cu toate acestea in data de 26 este posibil sa aveti parte de conflicte si dezamagiri. Nu sunt excluse intrigi la locul de munca. O calatorie scurta la sfarsitul saptamanii, in data de 29 si 30 ianuarie, va poate distra, va poate aduce intalniri interesante, bucuria comunicarii cu persoane placute.


Horoscop Zilnic Ianuarie 2011

Horoscop Zilnic Balanta Explicatii semne tabel

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: