Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Varsator 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Varsator

Pasul Fortunei Varsator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Varsator pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Varsator. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Ca si pentru celelalte doua semne de aer, Gemeni si Balanta si Varsatorii se simt deranjati de excesul de vibratie al elementului apa instalat, echilibrul hartii astrale al saptamanii viitoare. Sunt deranjati de aceste provocari, fie ele si delicate catre subiectivism, catre individualitate, catre visare, catre emotie, catre interioritate, ba chiar catre lacrimi, concesie, ingaduinta, slabiciune si posibilitate de a empatiza cu problemele celorlalti.

Naturi lucide si rationale, Varsatorii se tin departe de aceste fuziuni lirice, ba chiar ii deranjeaza ori de cate ori sunt pusi in situatia de a asista la marturisiri si la scene cu lacrimi si rugaminti, in fata carora ei nu au decat niste reactii foarte simple, radicale si nu o data considerate cinice. Casa a 2-a, a 6-a si a 10-a, sunt de natura sa le provoace o serie de stari si reactii diferite. Mai intai este vorba de o mare enervare cu privire la felul in care trebuie sa-si cheltuiasca banii…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...