Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Taur 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Taur

Pasul Fortunei Taur. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Taur pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Taur. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Pentru cei care s-au nascut in zodia Taurului, saptamana viitoare este interesanta si provocatoare pe tot ceea ce tine de dialoguri, schimburi de idei, mici relatii personale cum ar fi vecinatatile, sau relatiile cu fratii. La capitolul dialog, lucrurile nu stau armonic, pentru ca Mercur este retrograd si nu le permite sa vorbeasca corect, expresiv sau sa stabileasca niste procese logice si rationale incat argumentatia lor sa fie constructiva, eficienta si in favoarea lor.

De aceea se pot exprima gresit, se pot face neintelesi, pot incurca lucrurile prin afirmatii rau formulate, fie strict dintr-o perspectiva gramaticala, fie dintr-o perspectiva logica, fie din ratiuni care tine de diplomatie, sa comita gafe, indiscretii, sa faca lucruri care nu-si au rostul. Pe de alta parte din punctul de vedere al prestatiei unui adolescent sau al unui student in fata unei comisii se pot anticipa un potential mare de inhibitii, de timorare, chiar daca sunt bine pregatiti…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...