Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Scorpion 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Scorpion

Pasul Fortunei Scorpion. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Scorpion pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Scorpion. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Zodia Scorpionului si Saturn care se afla acolo sunt doua dintre argumentele care stau la baza unor constructii speciale care tin de regimul apei. Mai intai este vorba de relatiile per ansamblu cu planetele din Rac si Pesti, ceea ce permite acestei zodii sa primeasca o serie de influxuri pozitive favorabile sau necesare lor. Chiar daca nu sunt neaparat elemente de mare bucurie, sunt elemente necesare pentru a depasi prin sugestie, indemn si sustinere, o etapa dificila din viata lor. Al doilea argument este cel care priveste un echilibru care se stabileste acum si care se va repeta cu mici modificari, pentru ca la un anume grad al trogonului regal pe care il sustine Saturn se vor schimba planetele.

Asa este cazul unui trigon care se construieste acum la 4, 5 grade pe semnele de apa Scorpion, Rac si Pesti, respectiv Satrun, Neptun si deocamdata Luna neagra, dar acolo va interveni in curand Jupiter, apoi Marte, apoi Luna in asa fel incat acest trigon in esentiala lui vibratie care priveste planeta Neptun si Saturn vor ramane active nu doar luna Iulie ci si o buna parte din luna August…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...