Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Sagetator 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Sagetator

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Cei nascuti in semnul Sagetatorului pot avea doua zile bune, frumoase, eficiente. Este vorba despre rastimpul cuprins intre 5 si 6 iulie, cu un marcaj special in ziua de 6 Iulie, cand se pot realiza tot felul de proiecte care nu au fost posibile pana acum. Se deblocheaza o serie de posibilitati de a dialoga, negocia, ori de a semna un contract. Faptul ca este seara, nu inseamna ca unii oameni nu pot cadea la pace si toate argumentele ridicate de-un Sagetator sa fie acceptata de partea cealalta, care intra in aceste discutii. Este un moment bun pentru toate tipurile de parteriat verbal, schimburi de informatii, de idei, de documente, de sugestii, de experienata de viata.

Contextul mai este bun si pentru toti cei care doresc sa ajunga la o explicatie necesara, limpezitoare in plan conjugal. Putin cam tensionata intr-o astfel de ipostaza relatia, explicatiile se cer pe un ton rastit, motivatiile sunt puse pe tapet intr-un fel mai brutal, iar Sagetatorii au o singura teama sa nu fie pacaliti, probabil de aceea devin uneori irascibili…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...