Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Rac 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Rac

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Iata ca nu este suficient sa fii vedeta zodiacului pentru a o duce bine si iata ca singura prezenta a Soarelui in segmentul zodiacal natal nu este suficienta pentru a inlatura toate elementele negative care se indreapta spre zodia Racului. Casa lor intai, legata de constitutie de corp fizic, dar si de eul interior si de intreaga personalitate este marcata de curand intrata planeta Jupiter care teoretic ar trebui sa faca si ea cat poate de mult bine.

Deocamdata nu poate sa faca prea mult bine, pentru ca a intrat in ziua de 26 iunie, este prea putin timp, in cateva zile sa creeze contexte majore, vizibile in destin, iar cu cat ne apropiem 6 si apoi de 7, 8, 9 Iulie, Jupiter incepe sa faca o conjunctie nici mai mult nici mai putin decat cu Luna Neagra, ceea ce inseamna ca se contracareaza oarecum reciproc. Luna Neagra taie aripile si avantul Jupiterian, sau posibilitatea de a proteja si a face bine, iar la randul lui Jupiter mai atenueaza impactul negativ, al tot de curand intratei Luni Negre, Lilit, in acest semn de apa…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...