Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Leu 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Leu

Pasul Fortunei Leu. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Leu pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Leu. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Cei care s-au nascut in zodia Leului ar trebui sa beneficieze de pe urma tranzitului planetei Venus prin semnul lor natal. De curand intrata in zodia Leului, planeta Venus sustine personalitatea Leiilor de obicei, o personalitate puternica, dar uneori mai impinge si spre exagerari cum ar fi orgoliul, vanitatea, mandria sau lauda de sine. Planeta Venus in plan personal poate sa aduca stabilitate organica, imbunatatire a starii de sanatate dupa afectiuni, interventii chirurgicale sau indispozitii care au fost rezolvate pe cale medicala prin tratament, iar acum organismul nu face decat sa-si recupereze energia consumata in acest context.

Sunt si premize pentru destindere, buna dispozitie, calm, seninatate si dorinta de a se bucura de placerile vietii. In plus incepand cu data de 6 Iulie, si continuand apoi cu restul saptamanii, planeta Venus face un trigon cu Uranus, care se afla in Berbec in casa a 9-a. In acest fel se poate anticipa ca de la sfarsitul acestei saptamani, continuand pana la jumatatea lunii Iulie, cei care s-au nascut in zodia Leu, pot sa aiba idei bune, solutii ingenioase…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...