Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Gemeni 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Gemeni

Pasul Fortunei Gemeni. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Gemeni pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Gemeni. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Pentru cei care s-au nascut in zodia Gemenilor, casa a 2-a locuita de planetele ce tranziteaza semnul Racului, reprezinta elemntul cheie si dinamica intregii saptamani, dar si a intregii luni Iulie. Se construiesc o serie de relatii de munca, de autoritate profesionala, de viata sociala, de imagine intr-o determinare stransa cu banii. Banii pot sa vina din functie, dar daca dispare functia dispare functia, dispar si banii. Banii provin si dintr-o activitate cotidiana renumerata, dar daca activitatea dispare, contractul se rupe…nu mai vin nici banii.

Este un lucru firesc, sunt multe elemente care pot sa ne indice noua o justificata ingrijorare din partea acestor nativi. Fie cu privire la stabilitatea locului de munca, fie cu privire la versabilitatea propriei lor imagini si autoritati. Ei pot sa fie subminati, atacati, pot sa fie invinuiti sau pot sa fie dati jos din functie. O atentie sporita ar trebui sa aiba acesti nativi intre 1 si 3 Iulie, cand predispozitia planetara este de asa natura incat ii transforma in niste victime ale unui mecanism fiscal…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...