Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Fecioara 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Fecioara

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Planeta Venus, intrata de curand in casa a 12-a opereaza pentru cei care s-au nascut in zodia Fecioarei intr-un chip discret, delicat, dar eficient. Se pun mai multe premize unele ar fi ca nativii din Fecioara incep sa-si dovedeasca dusmanii, sa-i demaste, sa-i descopere, sa-i identifice, sa le controleze actiunile, sa le blocheze in proportii diferite efectele unor gesturi menite sa-i scoata de pe piata concurentei pe acesti nativi.

Au parte in acest demers si de ajutorul unor persoane care le dau indicatii discrete, sugestii, le fac mici marturisiri sau lasa sa scape intr-un anume context ceva explicit cu privire la felul in care a ce lucreaza sau ceea ce isi doresc si intentioneaza sa faca pe mai departe in detrimentul nativilor din Fecioara. Aceasta se cheama noroc ascuns, sau protectie discreta, sau protectie oculta. Apoi ar mai fi vorba de o serie de atenuari ale unor suferinte care vin pe lant genetic, au determinare pe arbore genealogic, trec de la bunic la tata, de la tata la fiu….(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...