Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Capricorn 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Capricorn

Pasul Fortunei Capricorn. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Capricorn pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Capricorn. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Saptamana cuprinsa intre 30 Iunie si 6 Iulie, nu este usoara pentru cei care s-au nascut in Capricorn, pentru ca tot planetele ce se afla in opozitie cu semnul lor natal, nu trimit cele mai bune mesaje si nici relatiile pe care le stabileste Jupiter, Luna neagra, Soarele sau Mercur cu Pluton, nu sunt dintre cele usor de indurat. Se creaza premizele unor tensiuni interioare dar si al unor conflicte exterioare, fie cu sotul, cu sotia, cu partenerul de afaceri, cu colaboratorii, cu o serie de persoane intre care s-au realizat niste relatii complicate prin reclamatii, banuieli care trebuie sa se explice, care trebuie sa-si dovedeasca nevinovatia sau care trebuie sa raspuna unor acuzatii nefondate.

In mod oarecum paradoxal dar explicabil din punct de vedere astral, toate aceste conflicte se consuma mocnit, pe tacute, deloc sonor, intr-o mare parte in interioritatea Capricornilor, iar in partea cealalta intr-o mare discretie, tacere, ba chiar intr-un soi ascuns pentru ca aceia uneltesc ceva…(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul)
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...