Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei Berbec 30-06 Iulie 2013


Pasul Fortunei Berbec

Pasul Fortunei Berbec. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Berbec pentru satapama 30 iunie – 06 iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Berbec. Asculta cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.


Ingrijire suplimentara: masti si comprese

Rezumat Video

Pentru cei care s-au nascut in zodia Berbecului, saptamana viitoare aduce un accent special in principal greu, problematic legat de casa a 4-a. Nu este o noutate ceea ce spunem de doua, trei saptamani vorbim despre acest marcaj astral si daca va aduceti aminte va avertizam ca aceasta ipostaza se va intensifica cu cat ne vom apropria de luna iulie. Iata ne apropiem cu previziunile noastre de astazi dedicate rastimpului cuprins intre 30 iunie si 6 iulie chiar unui moment care incepe sa se cristalizeze intr-un fel special, dand acestei veri o conotatie astrologica remarcabila.

As putea spune pentru unii chiar de neuitat. Planetele asezate in cele 3 semne de apa realizeaza doua randuri de trigoane regale, un rand alcatuit din planetele aflate la 4, 5 grade Pesti, Scorpion si Rac, iar cel de-al doilea trigon alcatuit din planetele Chiron si Soare impreuna cu nordul nord al Lunii la 13 grade Pesti, Rac si Scorpion….(pentru mai multe informatii ascultati filmuletul).
Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...