Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei 16-22 Septembrie 2012


Pasul Fortunei este emisiunea realizata de Urania. Urmareste inregistrarea integrala a emisiunii. Horoscop Urania pentru saptamana 16-22 Septembrie.

Saptamana cuprinsa intre 16 si 22 septembrie aduce o serie de evenimente care schimba substantial relatia intre planete. Primul element de noutate intervine in zorii zilei de 16 septembrie, cand Soarele si Luna, aflandu-se in conjunctie la 23 de grade Fecioara contribuie la configurarea momentului de Luna Noua. Este un moment esential pentru cei care s-au nascut in semnul Fecioarei, aduce o serie de elemente de noutate legate de elementul pamant, administrare, spirit practic, luciditate, bun simt sau nevoie de ordine si disciplina.

Este un moment care poate sa intervina intr-un fel salutar sau elocvent pentru cei care s-au nascut in acest semn zodiacal al pragmatismului si eficientei. Al doilea element pe care trebuie sa-l luam in calcul este legat de traseul planetei Mercur care, la inceputul zilei de 17 septembrie, mai precis la ora 2 noaptea, ora Bucurestiului, intra in zodia Balantei. Dupa ce s-a aflat in domiciliu, in Fecioara, iata ca acum trece intr-un semn care ii este destul de profitabil, pentru ca este un semn de Aer…(continuarea in filmulet).

Pasul Fortunei – Aspecte generale
16 – 22 Septembrie
Pasul Fortunei – Asteroizii de langa noi
16 – 22 Septembrie
Pasul Fortunei Urania – Banii sau Viata
16 – 22 Septembrie
Pasul Fortunei Urania – O stea pentru fiecare
16 – 22 Septembrie


Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...