Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Pasul Fortunei 09-15 Septembrie 2012


Pasul Fortunei este emisiunea realizata de Urania. Urmareste inregistrarea integrala a emisiunii. Horoscop Urania pentru saptamana 09-15 Septembrie.

Saptamana cuprinsa intre 9 si 15 septembrie nu este bogata in evenimente esentiale astrologice. Totusi, sunt cateva modificari care ne retin atentia. Ne reintoarcem la un cuplu despre care am vorbit mult in emisiunea noastra de saptamana trecuta si anume combinatia pe care Nodul Sud al Lunii impreuna cu Luna Neagra il faceau la 29 de grade. Si spuneam ca aceasta combinatie, destul de nefericita, dureaza intre 3 si 12 septembrie, ceea ce inseamna ca o parte din saptamana viitoare este ocupata in continuare de fortele conjugate ale acestor doua ipostaze astrale.

Le denumesc ipostaze, pentru ca, va reamintesc, nu este vorba de doua corpuri materiale, doua corpuri ceresti, ci de doua locuri geometrice care au insa o vocatie si virtute de a crea evenimente sau de a patrona, cel putin din punct de vedere carmic, o serie de increngaturi, de relatii umane sau de persistente ale unor marcaje care vin din trecut. Si iata ca avem de a face din nou cu data de 12 septembrie, cand in preajma orelor 4:30 dimineata, ora Romaniei, Luna Neagra paraseste zodia Taurului si…(continuarea in filmulet)

Pasul Fortunei – Aspecte generale
09 – 15 Septembrie
Pasul Fortunei – Asteroizii de langa noi
09 – 15 Septembrie
Pasul Fortunei Urania – Banii sau Viata
09 – 15 Septembrie
Pasul Fortunei Urania – O stea pentru fiecare
09 – 15 Septembrie


Mai multe despre zodia :


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...